Joanna73
uzależniona od BB
spadam brac sie za zupke bo zamiast gotowac to plotkuję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło okcześć kobietki;-) ja jak zwykle wpadam jak po ogień, w domu nawet kompa nie włączam ciągle jest coś do zrobienia, taki dom ma swoje plusy i minusy i chociaż plusów jest znacznie więcej to minusem jest brak czasu na bb:--
-
-(
wczoraj znów miałam gości a potem jeszcze przebierałam wiśnie bo mi teściowa zerwała na przetwory, nie chciało mi się już nic z nimi robić to pomroziłam w woreczkach będzie w zimie na kompot
o poczytaniu co u Was mogę tylko pomarzyć bo siedzę w pracy i zaraz muszę się brać za robotę niestety
dzisiaj idę z Misią na fiberoskopię, trzymajcie kciukibędzie ciężko, ale obiecałam jej , że jak będzie grzecznie siedzieć i pozwoli sobie zrobić badanie to kupię jej wymarzonego różowego jednorożca
mam nadzieję, że jakoś pójdzie
miłego dnia i do następnego razu![]()
świetnebędziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło ok
a my po spacerku i placu zabaw
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mama adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek
no co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest
![]()
dokładniemalinka Twoje dzieci znów mnie POWALIŁY !!!!![]()
będziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło ok
a my po spacerku i placu zabaw
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mama adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek
no co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest
![]()