reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a ja już po obiedzie sama sobie ugotowałam i zjadłam z mamcia a M na wieczór znow obiado kolacje będzie jadł
no ciekawe jaki masz Eve ten progesteron a kiedy się go bada dokładnie i z jakiego powodu bo moze ja tez powinnam znać jego poziom???

reklama
a ja już po obiedzie sama sobie ugotowałam i zjadłam z mamcia a M na wieczór znow obiado kolacje będzie jadł
no ciekawe jaki masz Eve ten progesteron a kiedy się go bada dokładnie i z jakiego powodu bo moze ja tez powinnam znać jego poziom???
progesteron jest opowiedzialny za utrzymanie ciazy choc zdazaja sie przypadki ze nawet przy dosc niskim progesteronie ciaz rozwija sie prawidlowo :sorry2: wykonuje sie go ok 7d fazy lutealnej tzn po owu np w przypadku okreslenie przyczyny krotkiej fazy lutealnej (tj wydolnosci cialka zoltego) jezeli jest wyoski >10j. (nie pamietam jednostek) to mozna zalozyc z duza pewnoscia ze byla owulacja i cialko zotke pracuje dobrze! :sorry2: chociaz ostatnio z tego co czytam to na jednorazowy poziomo progesteronu nie mozna zbyt patrzec chyba ze sie wykona w 3 kolejnych cyklach w tym samym dniu badanie i wartosci sa zblizone! :dry:

oj bardzo smieszne :-( jestem w tej ciazy juz taka glupia ze nie moglam sobie przypomniec mam spowolnione odruchy i luki w pamieci....sorry...i walnelam taki blad jak nie pamietam ktoras tu nasza pani informatyk z ktorej ja sie smialam :-) i teraz mam bo smieja sie ze mnie...IMPLANTACJA...miaam na mysli wrrr
hihihih to bylam ja.. ja trzy razy z rzedu napisalam implementacja bo tak mi było wygodniej w sensie znajomo brzmiało:)
przepraszam..tu nie chodzilo ze ja sie smieje..tylko czekalam kiedy nasza nadworna pani informatyk - nektarynka zauwazy co zesmy wykombinowaly...kroptusiu przepraszam jesli cie urazilam:zawstydzona/y:
wiesz teraz to ja juz wiem ze to implantacja a nie implementacja:) takze juz bede poprawiac wszystkich:) Ty nasza nadworna mała śmieszko:-D:-D

PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA..
:-D:-D cześć Kroptuśka kochanie moje:-) Jasne że będę trzymac kciuki. Baaaaaardzo mocno:-)
P.S. ale zleciało...:-)
Witam się !
Zajączku ja wybrałam Turcję i teraz żałuję. W Grecji ładniej!
Cześć Loree. :-) My byliśmy w zeszłym roku w Tunezji...Nie powiem, odpoczęliśmy, ale...dziwnie było.Dlatego teraz chcemy jechać gdzieś do Europy. :-)
Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole
Ale zarąbiste brzuszysko:-):-) Jak wypchnięte z jednej strony fajnie:-)

mama dobrze z dnia na dzień lepiej ale nie wolno jej nic pracować tylko dyrygować nami :-D:-D ale za 3 miesiace czeka ją kolejna operacja niestety
co do mnie to poprostu chce wiedzieć a przez te 2 miesiace przerwy w staraniu sie muszę podleczyć wszystko to co mam nie tak
i juz dzis zaczynam idę do dermatologa jakieoś innego wybrałam i zobacze co mi powie n tą moja cerę
:tak:
No to bardzo się cieszę że z mamą ok. :-):-)Pozdrów ją ode mnie:-)
ja jestem! :-)
moj progesteron jest juz do odebrania ale mnie skreca z ciekawosci :dry:
dam wam znac wieczorkiem co wyszlo! ;-)
No czekamy...bo ciekawe zjawisko u Ciebie:-)

Justynko mama pozdrowiona i bardzo sie cieszy ze tak mnie wspierałyście jak była w szpitalu i ze teraz pytacie o jej zdrówko!!

spróbuję ale nie wiem jak mi to wyjdzie
jak narazie to zaczynam od wiyty u dermatologa zobacze co mi poradzi na moją cere boję się ze nic wiele nie da sie zrobić i ze daremnie 70 zł wydam na wizyte

zapraszamy bo akurat dostałam fajny przepis to jak będę testować to akurat zaproszę jak mi wyjdzie dobry

uciekam znów dziewczynki bo idę jeszcze pozrywać trochę tych wiśni bo taki upał u nas ze nie wytrzymuje zbyt długo na słońcu

Ostatnia edycja:
reklama
tylko ja prosze jakies dietetyczne :))))

dziewczyny przepraszam ze jeszcze raz na ten temat - takie plamienia czy moze to zapowiedz duuuuuuuuuzo wczesniejszej @?mimo ze przed @ nigdy nie mialam takich brazowawych plamien, raczej lekko krwawe

Do góry