mamusia2008
mamusia Karolinki
mamuski, u nas 35 stopni,
a jest już wieczór, deszcz do stolicy, please

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy idziecie na wesele Patrysiu??Jakie buty,jaki szal??i jaka kiecke:-)??
Kurcze probowalam juz lyzeczka, nawet strzykawka na sile bo juz nie wiedzialam co zrobic, ale on wypluwa i koniecWitam!!
musisz dopajać - nie słódź niczym!! Dawaj co chwila - jak ci się przypomni, to zawsze parę łyczków uskubie, a jak nie pije to trudno, ale dawaj co chwila. moja też nic nie piła i się b. martwiłam, ale dawałam co chwilkę i pije. a teraz to 1 -2 razy dziennie -podaję bo wypija całą butlę (na raz). Moja jak nie chciała pić i byłam załamana to próbowałam łyżeczką podawać
A o jakie wam chodzi te herbatki ??? Te granulowane - co się rozpuszcza - czy te w butlach - tych większychtakich?
Lubie polaczenie fioletu i srebra, pokaz sie nam koniecznieWesele jest 8 sierpnia u mojej psiapsiółki, którą znam 24 lata :-) i nawet druchną miałam być.... Kieckę ma fioletową, a dodatki w odcieniach szarości i srebra. Może później wstawię foto, bo narazie u teściówki jestem :-)
Chodz do mnie,tu moze marne ze 20...mamuski, u nas 35 stopni,a jest już wieczór, deszcz do stolicy, please
![]()
Trzymam Cie za slowoWesele jest 8 sierpnia u mojej psiapsiółki, którą znam 24 lata :-) i nawet druchną miałam być.... Kieckę ma fioletową, a dodatki w odcieniach szarości i srebra. Może później wstawię foto, bo narazie u teściówki jestem :-)
już lecę, tylko nie mogę nic na siebie włożyć, bo jestem mokraChodz do mnie,tu moze marne ze 20...
Trzymam Cie za slowo![]()
wrzuc szlafrok,lec a ja Ci dam ubraniejuż lecę, tylko nie mogę nic na siebie włożyć, bo jestem mokra![]()
oj twoje ubranie to tylko mi na palusze jeden wejdawrzuc szlafrok,lec a ja Ci dam ubranie![]()
widzialam na skypeA ja sie dzisiaj zlazilam jak chory kicaj...Tu pierdolke dlaMaryski,tu dlka chrzesniakow,tu to zobaczyla,tam tamto i ...padam
A widzial kto Cuksa dzisiaj??