reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kiedy idziecie na wesele Patrysiu??Jakie buty,jaki szal??i jaka kiecke:-)??

Wesele jest 8 sierpnia u mojej psiapsiółki, którą znam 24 lata :-) i nawet druchną miałam być.... Kieckę ma fioletową, a dodatki w odcieniach szarości i srebra. Może później wstawię foto, bo narazie u teściówki jestem :-)

Witam!!

musisz dopajać - nie słódź niczym!! Dawaj co chwila - jak ci się przypomni, to zawsze parę łyczków uskubie, a jak nie pije to trudno, ale dawaj co chwila. moja też nic nie piła i się b. martwiłam, ale dawałam co chwilkę i pije. a teraz to 1 -2 razy dziennie -podaję bo wypija całą butlę (na raz). Moja jak nie chciała pić i byłam załamana to próbowałam łyżeczką podawać

A o jakie wam chodzi te herbatki ??? Te granulowane - co się rozpuszcza - czy te w butlach - tych większychtakich?
Kurcze probowalam juz lyzeczka, nawet strzykawka na sile bo juz nie wiedzialam co zrobic, ale on wypluwa i koniec :no::no:Tak samo jak mu dajee co chwile pociagnie tylko malego lyczka, wyczai, ze to nie mleko i pluje:baffled::baffled:

Wesele jest 8 sierpnia u mojej psiapsiółki, którą znam 24 lata :-) i nawet druchną miałam być.... Kieckę ma fioletową, a dodatki w odcieniach szarości i srebra. Może później wstawię foto, bo narazie u teściówki jestem :-)
Lubie polaczenie fioletu i srebra, pokaz sie nam koniecznie :tak::tak:

A ja sie dzisiaj zlazilam jak chory kicaj...Tu pierdolke dlaMaryski,tu dlka chrzesniakow,tu to zobaczyla,tam tamto i ...padam:baffled:
A widzial kto Cuksa dzisiaj??

reklama
Do góry