reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się też :)

My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)

Buziaki dla Was
GRATULACJE!!!!!!!!!!! ciesze sie, ze wszystko ok...

jakis dziwny miesiac jest...Bernardka 3 dni wczesniej ma @, ja plamie tydzien przed @ mimo ze niugdy nie plamilam..jesu swiety co tu sie dzieje??????????
a ja moglabym dostac @ nawet jutro bo juz sie nie moge doczekac...a tu dopiero dzis mija tydzien od zabiegu... dobrze, ze mam was bo bym nie miala komu wyzalic i czas jednak jakos lepiej leci, moze nie szybciej ale lepiej...

reklama
a ja moglabym dostac @ nawet jutro bo juz sie nie moge doczekac...a tu dopiero dzis mija tydzien od zabiegu... dobrze, ze mam was bo bym nie miala komu wyzalic i czas jednak jakos lepiej leci, moze nie szybciej ale lepiej...

ja po poronieniu czekalam 3 tygodnie w sumie do @ ale wiem ze sa takie co i 8-9 czekaja...zycze ci Gosiaku zeby @ przylazla jak najszybciej...sama wiesz dlaczego..:-)

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
najpierw mi zaczyna leciec wszystko z rąk .... np zakretka od butelki czy łyżka! :dry: wkurza to niesamowiecie
potem pekaja mi naczynka w nosie! (ok 2 dni przed)
nie wspomne o oglolnym wq! :sorry2:
no i @ przylazi :)dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:

Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!

no to pijmy

wiecie co wam powiem byłam wczoraj u tego dermatologa i jestem przerazona tym co usłyszałam nawet nie wiem jak mam na to zareagować

a co ci powiedzial??????????????????????

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
...
no i @ przylazi :)dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:

Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!

z jednej strony zazdroszcze..ale z drugiej - szlag by to trafil....:wściekła/y:

a co ci powiedzial??????????????????????
..
a daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy i samo nie przejdzie a skoro teraz myślimy o dziecku to nie ma mowy o tej kuracjii tylko na teraz na 2, 3 miesiące dostałam antybiotyk i żel EPIDUO ( przeczytajcie o niem na necie coś strasznego ale podobno działa) i takie tam do mycia i smarowania na słońce kosmetyki.
bardzo bym się chciała tego pozbyć ale boje sie tego leczenia.
jak narazie ma mi pomóc to co mi przepisała zobaczymy

reklama
Do góry