reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wszystkie mocno zapracowane pewnie..Ja to jeszcze w pizamie siedze..
Ja dzisiaj wyjatkowo juz ubrana od 8 rano :szok::-D
Moja córa wstała dzis o 8 po 12 h spania i wiecie co zasneła mi wczoraj w kapciach i spala w nich całą noc :szok: bo matka sklerotyczka zapomniała później je sciągnać :szok:
no cóż starośc nie radość,młodość nie wieczność:baffled:

DZIEŃ DOBRY KOCHANE
UUuuu, Ty to masz z ta niedzielą :szok: zawsze cos ważnego wypada Ci w ten dzień, pamietam ze z badaniami tez tak miałaś.
Zapytaj może bedziesz mogła przyjść w poniedziałek

Oj zła,zła zwłaszcza chyba dla facetów :baffled:
Kawusia pyszniutka dziekuje odrazu mi lepiej :tak::-)
Cześć Madziula:-) Na co ty się ofochałaś?? Znowu nie chciał Cię dopuścić:-);-)
A co do tej niedzieli, to dobrze pamiętasz:-) Zawsze pod górkę. Ale na razię nie będę o nic pytać bo i nie bedzie potrzebne;-)

DZIEŃ DOBRY KOCHANE

To przekaż mamci ze jak juz całkiem bedzie "na chodzie" to wpadamy tam cała ekipa na kawe i ciasto i zeby jąosobiście ucałowac :-)

Kochana apropo przepisów to ja zapomniałam w tym wczorajszym przepisie napisać że owoce trzeba oczywiście dac na ciasto przed włożeniem do piekarnika :cool2:

Uuuu ale to moze dobrze,że wcześniej niz znowu po 50 paru dniach,co?

Bernadko bedzie dobrze maleńka zobaczysz
Cześć Madziu :-)
oj mam nadzieje ze bedzie dobre bo cieżko mi z tym naprawde sie tego wstydzę i boje się ze będę miała duże blizny

zaraz pobiegne do mamy i jej przekaże wiadomość od Ciebie :-):tak:

co do ciasta to tak sama sobie pomyślałam ze te owoce to na ciasto i siup do piekarnika :tak::-);-)

a @ niech sie rozkreca bo miałam się wstrzymać z wykupieniem tych leków od dermatologa dopuki nie przyjdzie bo jakbym jednak zafasolkowana była to bym nie mogła ich stosować a tak moze przez ten cas kiedy odpoczywamy od staranek to podleczę sobie tą buzię

Buziaczki dla Ciebie kochana ***

Madzik a co tam się u Was nadziało...? Czy ten Paweł nie wie że nie wolno się wykłócać?
Ehh wiesz wczoraj do mnie dotarło,że On dziecko tak chce ale sama sie o nie postaraj w sensie podgrzej atmosfere a potem se wleź zrób co masz zrobic i idź spać :-(
Zrobiło mi się tak cholernie przykro że wybuchnęłam i powiedziałm co mi lezy na watrobie- eeehh zreszta to temat rzeka.

No bo co mam se myslec po tym jak usłyszałam,że najlepiej jakbyśmy zaliczyli wpadke bo do TAKIEGO ROBIENIA dziecka to on się nie nadaje :baffled:

Ehh wiesz wczoraj do mnie dotarło,że On dziecko tak chce ale sama sie o nie postaraj w sensie podgrzej atmosfere a potem se wleź zrób co masz zrobic i idź spać :-(
Zrobiło mi się tak cholernie przykro że wybuchnęłam i powiedziałm co mi lezy na watrobie- eeehh zreszta to temat rzeka.

No bo co mam se myslec po tym jak usłyszałam,że najlepiej jakbyśmy zaliczyli wpadke bo do TAKIEGO ROBIENIA dziecka to on się nie nadaje :baffled:

oj z tymi facetami cieżka sprawa
najlepiej powiedzieć ze wpadka by była najlepsza ale nie każdy ma takie szczęscie a swoja drogą teraz wpadka by była najlepszym rozwiązaniem ale jak przed slubem by sie przytrafiła to by chyba nie był taki szczęsliwy ??

głowa do góry kochana jestem z Tobą całym moim serduchem

myszka od kompa mi sie rozwalila :((((

Magda...nie wiem co mam powiedzieć..Pogadajcie na spokojnie...Wyjaśnijcie sobie wszystkoi..

Izotretynoina w trądziku , pulsmedycyny.com.pl
taką terapię mi lekarka proponuje na trądzik jeśli nic innego mi nie pomoże a ja mam nadzieję ze jednak nie będę musiała się jej poddać
uuu bardzo drastyczne i długie leczenie ale u Ciebie moze nie bedzie konieczne :tak:

oj z tymi facetami cieżka sprawa
najlepiej powiedzieć ze wpadka by była najlepsza ale nie każdy ma takie szczęscie a swoja drogą teraz wpadka by była najlepszym rozwiązaniem ale jak przed slubem by sie przytrafiła to by chyba nie był taki szczęsliwy ??

głowa do góry kochana jestem z Tobą całym moim serduchem
Sek w tym,że mój z tych którzy przed odpowiedzialnością nie uciekaja i gdyby była wpadka przed slubem to by sie cieszył.
Zawsze się śmieje że gdyby nam pierwsza randka wyszła to nasze dziecko miałoby juz w tej chwili 12 lat :-D
Nie umiem mu wytłumaczyc że z moimi pokręconymi cyklami to nie takie proste.W poprzednim cyklu mierzyłam temperaturę,obserwowałam śluz i co?według obserwacji owu była w 19 dniu :baffled: a nic z tego nie wyszło bo musiała byc szybciej bo @! dostałam w 31 dc.
W tym cyklu tempki nie mierzę ale widzę że śluz płodny mam juz od 9dc i co mam sobie myśleć-eeehhh???

reklama
Do góry