reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Ja dzisiaj wyjatkowo juz ubrana od 8 ranoWszystkie mocno zapracowane pewnie..Ja to jeszcze w pizamie siedze..

Moja córa wstała dzis o 8 po 12 h spania i wiecie co zasneła mi wczoraj w kapciach i spala w nich całą noc

Zajączek81
Fanka BB :)
Cześć Madziula:-) Na co ty się ofochałaś?? Znowu nie chciał Cię dopuścić:-);-)DZIEŃ DOBRY KOCHANEUUuuu, Ty to masz z ta niedzielą
zawsze cos ważnego wypada Ci w ten dzień, pamietam ze z badaniami tez tak miałaś.
Zapytaj może bedziesz mogła przyjść w poniedziałek
Oj zła,zła zwłaszcza chyba dla facetów
Kawusia pyszniutka dziekuje odrazu mi lepiej:-)
A co do tej niedzieli, to dobrze pamiętasz:-) Zawsze pod górkę. Ale na razię nie będę o nic pytać bo i nie bedzie potrzebne;-)
Betka85
Cześć Madziu :-)DZIEŃ DOBRY KOCHANE
To przekaż mamci ze jak juz całkiem bedzie "na chodzie" to wpadamy tam cała ekipa na kawe i ciasto i zeby jąosobiście ucałowac :-)
Kochana apropo przepisów to ja zapomniałam w tym wczorajszym przepisie napisać że owoce trzeba oczywiście dac na ciasto przed włożeniem do piekarnika
Uuuu ale to moze dobrze,że wcześniej niz znowu po 50 paru dniach,co?
Bernadko bedzie dobrze maleńka zobaczysz
oj mam nadzieje ze bedzie dobre bo cieżko mi z tym naprawde sie tego wstydzę i boje się ze będę miała duże blizny
zaraz pobiegne do mamy i jej przekaże wiadomość od Ciebie :-)

co do ciasta to tak sama sobie pomyślałam ze te owoce to na ciasto i siup do piekarnika

a @ niech sie rozkreca bo miałam się wstrzymać z wykupieniem tych leków od dermatologa dopuki nie przyjdzie bo jakbym jednak zafasolkowana była to bym nie mogła ich stosować a tak moze przez ten cas kiedy odpoczywamy od staranek to podleczę sobie tą buzię
Buziaczki dla Ciebie kochana ***
badaicka
Paulusia i Filipek
Ehh wiesz wczoraj do mnie dotarło,że On dziecko tak chce ale sama sie o nie postaraj w sensie podgrzej atmosfere a potem se wleź zrób co masz zrobic i idź spać :-(Madzik a co tam się u Was nadziało...? Czy ten Paweł nie wie że nie wolno się wykłócać?
Zrobiło mi się tak cholernie przykro że wybuchnęłam i powiedziałm co mi lezy na watrobie- eeehh zreszta to temat rzeka.
No bo co mam se myslec po tym jak usłyszałam,że najlepiej jakbyśmy zaliczyli wpadke bo do TAKIEGO ROBIENIA dziecka to on się nie nadaje

Betka85
Izotretynoina w trądziku , pulsmedycyny.com.pl
taką terapię mi lekarka proponuje na trądzik jeśli nic innego mi nie pomoże a ja mam nadzieję ze jednak nie będę musiała się jej poddać
taką terapię mi lekarka proponuje na trądzik jeśli nic innego mi nie pomoże a ja mam nadzieję ze jednak nie będę musiała się jej poddać
Betka85
Ehh wiesz wczoraj do mnie dotarło,że On dziecko tak chce ale sama sie o nie postaraj w sensie podgrzej atmosfere a potem se wleź zrób co masz zrobic i idź spać :-(
Zrobiło mi się tak cholernie przykro że wybuchnęłam i powiedziałm co mi lezy na watrobie- eeehh zreszta to temat rzeka.
No bo co mam se myslec po tym jak usłyszałam,że najlepiej jakbyśmy zaliczyli wpadke bo do TAKIEGO ROBIENIA dziecka to on się nie nadaje![]()
oj z tymi facetami cieżka sprawa
najlepiej powiedzieć ze wpadka by była najlepsza ale nie każdy ma takie szczęscie a swoja drogą teraz wpadka by była najlepszym rozwiązaniem ale jak przed slubem by sie przytrafiła to by chyba nie był taki szczęsliwy ??
głowa do góry kochana jestem z Tobą całym moim serduchem
badaicka
Paulusia i Filipek
uuu bardzo drastyczne i długie leczenie ale u Ciebie moze nie bedzie konieczneIzotretynoina w trądziku , pulsmedycyny.com.pl

Sek w tym,że mój z tych którzy przed odpowiedzialnością nie uciekaja i gdyby była wpadka przed slubem to by sie cieszył.oj z tymi facetami cieżka sprawa
najlepiej powiedzieć ze wpadka by była najlepsza ale nie każdy ma takie szczęscie a swoja drogą teraz wpadka by była najlepszym rozwiązaniem ale jak przed slubem by sie przytrafiła to by chyba nie był taki szczęsliwy ??
głowa do góry kochana jestem z Tobą całym moim serduchem
Zawsze się śmieje że gdyby nam pierwsza randka wyszła to nasze dziecko miałoby juz w tej chwili 12 lat

Nie umiem mu wytłumaczyc że z moimi pokręconymi cyklami to nie takie proste.W poprzednim cyklu mierzyłam temperaturę,obserwowałam śluz i co?według obserwacji owu była w 19 dniu

W tym cyklu tempki nie mierzę ale widzę że śluz płodny mam juz od 9dc i co mam sobie myśleć-eeehhh???
reklama
... ale widzę że śluz płodny mam juz od 9dc i co mam sobie myśleć-eeehhh???
nie myslec tylko bzykac sie...
Podziel się: