reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

czytam już cały ranek i wszyscy (prawie) są zgodni ze na początku stosowania jest bardzo cieżko skóra jest czerwona i spierzchnięta i bardzo piecze ale ze po tygodniu przechodzi i że sa rezultaty bardzo duże

reklama
chyba tak a ja jeszcze kawki nie skończyłam nawet a wszystkie już uciekły

właśnie to forum czytałam i powiem tak ze bardzo się boje bo moja cera ostro reaguje na różne żele maści czy kremy i mogę dostać duuuzego zaczerwienienia ale chyba spróbuje taka jestem zdesperowana

a co konkretnie sie dowiedzialas??
Gosiu mam sie wziąc ostro za leczenie bo samo mi nie przejdzie ale na razie to tak delikatnie żeby po 2,3 miesiącach moc wrócić do staranek o dziecko
to już jest cieżka postać tradziku i muszę się tego pozbyć bo inaczej to jeszcze przez 20 lat sie bedę z tym meczyc

Gosiu mam sie wziąc ostro za leczenie bo samo mi nie przejdzie ale na razie to tak delikatnie żeby po 2,3 miesiącach moc wrócić do staranek o dziecko
to już jest cieżka postać tradziku i muszę się tego pozbyć bo inaczej to jeszcze przez 20 lat sie bedę z tym meczyc
no tak tradzik leczy sie od 3 do 6 miesiecy bo to taka cholera...ja dwa miesiace zazywalam antybiotyk 3 x 2 tabletki non stop i jeszcze jakies do smarowania plyny mialam...

DZIEŃ DOBRY KOCHANE

tu ta prawa wybrzuszona b. strona to sie akurat maly wypychal oj ....
to moj 34 tydzien :-)
Łoj Jaki fajniusi brzusiolek :-D

Justynko mama pozdrowiona i bardzo sie cieszy ze tak mnie wspierałyście jak była w szpitalu i ze teraz pytacie o jej zdrówko!!
To przekaż mamci ze jak juz całkiem bedzie "na chodzie" to wpadamy tam cała ekipa na kawe i ciasto i zeby jąosobiście ucałowac :-)

zapraszamy bo akurat dostałam fajny przepis to jak będę testować to akurat zaproszę jak mi wyjdzie dobry
Kochana apropo przepisów to ja zapomniałam w tym wczorajszym przepisie napisać że owoce trzeba oczywiście dac na ciasto przed włożeniem do piekarnika :cool2:

Jezuuu, ale mi gorąco...
A propos wizyty. Ginka powiedziała że skoro dotychczasowe badania ok, to ze względu na krótki okres starań (i tak nie powiedzieliśmy że nam dużo cykli wypadło) to nie robimy dlaszych badan tylko będziemy robić monitoring. Przepisała mi jakieś tablety wzmacniające owu (nie wiem jakie bo zapomniałam dokumentów z auta). Mam je brac przez 5 dniu od 2 do 6 dc. I 11dc usg i po owu usg.
Najgorsze że jeśli mi sie cykl nie przecunie to 11 dc. wypanie mi ....uwaga uwaga: w Niedzielę
I znowu bedę miała problem
UUuuu, Ty to masz z ta niedzielą :szok: zawsze cos ważnego wypada Ci w ten dzień, pamietam ze z badaniami tez tak miałaś.
Zapytaj może bedziesz mogła przyjść w poniedziałek

Ja proszę o deszcz:cool2: Ma ktoś sprawdzony taniec deszczowy?:-D
Musiałam chwile podrzemać bo w taki upał to ciężko mi funkcjonować.
Ja Ci moge troche deszczu odstąpic, bo u mnie od paru dni z rana upał, a popołudniu zaczyna sie ulewa i burza z piorunami.
Dzisiaj ciepło ale pochmurno

Hejka laski

Jak Wam minol dzionek?
U mnie co za noc :szok: :szok:zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka :baffled: chodzic nie moge "starosc nie radosc". A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze :szok::-D ma 39 lat i 15+14 letnie dzieci, wymiotowala wiec ja do niej "no siostra jestes w ciazy" a on "no co ty, cos zjadlam" a ja na nia caly czas napieralam "JESTES W CIAZY".
Szok skad to sie wszystko bieze, ale smialam sie jak sie obudzilam :-)
he,he,he może to proroczy sen :cool2:

P.S W weeken będe miała więcej czasu dla Was:tak:
Taaaaa akurat zwłaszcza że małż wraca w piatek z koloni :-D
Olesiu ja też tak często mam. Boli jak jasna cholera przez kilka dni. Chyba z braku magnezu tak sie dzieje.
Co do snów... Dziś w nocy obudził mnie jakiś hałas. Okazało się że moja córka tak się wierciła,że spadła z łóżka. Oczywiście nic się nie stało, bo jest bardzo niziutkie. Rano zadzwoniła moja siostra zapytac czy wszystko ok, bo śniło jej się,że moja córka spadła w nocy z łóżka:szok::szok::szok:

RODZINA "CZARO....DZIEJEK" :-D:-D:-D

Czyli juz masz apetycik? Dla mnie jedzenie mogło nie istniec do 5 tygodnia, na nic nie miałam ochoty. Teraz jadłabym parówki i szynkę bez przerwy. Jest to o tyle dziwne,że od 15 lat nie jem mięsa. Muszę kupowac sojowe wędliny, bo ślina mi cieknie jak ktoś je.

EEEEEEE kiełbasa z soi ??????

Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2:
Nio i takie wiadomości są superowe :tak::-)

Siemacie Lachociągi
Mam nadzieję że mnie jeszcze kochacie i strasznie za mną tęsknicie.:-D
Sie masz Lachonie.
Zaglądaj częściej bo Cie zdetronizują kobity :tak: bez Ciebie to normalne bezkrólewie tutaj

Laski to może jakaś kawa na rozruszanie jelit???ihihiih
O ja poprosze kawusię, bo po ścięciu wczorajszym z M i nieprzespanej nocy tylko to może postawic mnie na nogi

A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam :no:
Uuuu ale to moze dobrze,że wcześniej niz znowu po 50 paru dniach,co?

zła aura jest...

no dobra...kawka...
fllyjc.jpg
Oj zła,zła zwłaszcza chyba dla facetów :baffled:
Kawusia pyszniutka dziekuje odrazu mi lepiej :tak::-)

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
najpierw mi zaczyna leciec wszystko z rąk .... np zakretka od butelki czy łyżka! :dry: wkurza to niesamowiecie
potem pekaja mi naczynka w nosie! (ok 2 dni przed)
nie wspomne o oglolnym wq! :sorry2:
no i @ przylazi :)dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:

Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!
No objawy ciekawe :baffled:
zazdroszczę takich rególarnych cykli

a daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy i samo nie przejdzie a skoro teraz myślimy o dziecku to nie ma mowy o tej kuracjii tylko na teraz na 2, 3 miesiące dostałam antybiotyk i żel EPIDUO ( przeczytajcie o niem na necie coś strasznego ale podobno działa) i takie tam do mycia i smarowania na słońce kosmetyki.
bardzo bym się chciała tego pozbyć ale boje sie tego leczenia.
jak narazie ma mi pomóc to co mi przepisała zobaczymy
Bernadko bedzie dobrze maleńka zobaczysz

reklama
Heejj
U nas lało i leje..Ja jeszcze w piżamie ale już po sniadaniu i porannej porcji ćwiczen..
Justyś jak nastrój dzisiaj?
AAAA kijowy. Właśnie szukam na necie walizek na kółkach. Chcielismy sobie z M. kupić dwie jednakowe. No i rozsądne cenowo, wczoraj oglądaliśmy w carrefourze, kiedyś w realu i nic fajnego w rozsądnej cenie nie było(albo już wykupione). I sobie pomyślałam że na necie NA PEWNO kupimy...a jest wielkie G.:dry::no:

Cześć Justynko jak sie miewasz?? zapraszamy na kawkę :tak::-)
A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam :no:
Przytulańsko z powodu @...a już myślałam....:-(
A na kawkę chętnie bo coś pogoda kiepska:baffled:
przychodze z dobra nowina ..... ;-) zaczelam juz plamic wiec @ bedzie w terminie! :-)
:-) skoro Ty sie cieszysz to my też:-D:-D
chociaz jedna ma normalnie...
:-D:-D:-D dobre:-)

zła aura jest...
no dobra...kawka...
fllyjc.jpg
Dzięki:-)

Do góry