reklama
Betka85
Fanka BB :)
chyba tak a ja jeszcze kawki nie skończyłam nawet a wszystkie już uciekły
właśnie to forum czytałam i powiem tak ze bardzo się boje bo moja cera ostro reaguje na różne żele maści czy kremy i mogę dostać duuuzego zaczerwienienia ale chyba spróbuje taka jestem zdesperowana
właśnie to forum czytałam i powiem tak ze bardzo się boje bo moja cera ostro reaguje na różne żele maści czy kremy i mogę dostać duuuzego zaczerwienienia ale chyba spróbuje taka jestem zdesperowana
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
a co konkretnie sie dowiedzialas??no to pijmy
wiecie co wam powiem byłam wczoraj u tego dermatologa i jestem przerazona tym co usłyszałam nawet nie wiem jak mam na to zaragować
Betka85
Gosiu mam sie wziąc ostro za leczenie bo samo mi nie przejdzie ale na razie to tak delikatnie żeby po 2,3 miesiącach moc wrócić do staranek o dzieckoa co konkretnie sie dowiedzialas??
to już jest cieżka postać tradziku i muszę się tego pozbyć bo inaczej to jeszcze przez 20 lat sie bedę z tym meczyc
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no tak tradzik leczy sie od 3 do 6 miesiecy bo to taka cholera...ja dwa miesiace zazywalam antybiotyk 3 x 2 tabletki non stop i jeszcze jakies do smarowania plyny mialam...Gosiu mam sie wziąc ostro za leczenie bo samo mi nie przejdzie ale na razie to tak delikatnie żeby po 2,3 miesiącach moc wrócić do staranek o dziecko
to już jest cieżka postać tradziku i muszę się tego pozbyć bo inaczej to jeszcze przez 20 lat sie bedę z tym meczyc
badaicka
Paulusia i Filipek
DZIEŃ DOBRY KOCHANE
Łoj Jaki fajniusi brzusiolektu ta prawa wybrzuszona b. strona to sie akurat maly wypychal oj ....
to moj 34 tydzien :-)

To przekaż mamci ze jak juz całkiem bedzie "na chodzie" to wpadamy tam cała ekipa na kawe i ciasto i zeby jąosobiście ucałowac :-)Justynko mama pozdrowiona i bardzo sie cieszy ze tak mnie wspierałyście jak była w szpitalu i ze teraz pytacie o jej zdrówko!!
Kochana apropo przepisów to ja zapomniałam w tym wczorajszym przepisie napisać że owoce trzeba oczywiście dac na ciasto przed włożeniem do piekarnikazapraszamy bo akurat dostałam fajny przepis to jak będę testować to akurat zaproszę jak mi wyjdzie dobry

UUuuu, Ty to masz z ta niedzieląJezuuu, ale mi gorąco...
A propos wizyty. Ginka powiedziała że skoro dotychczasowe badania ok, to ze względu na krótki okres starań (i tak nie powiedzieliśmy że nam dużo cykli wypadło) to nie robimy dlaszych badan tylko będziemy robić monitoring. Przepisała mi jakieś tablety wzmacniające owu (nie wiem jakie bo zapomniałam dokumentów z auta). Mam je brac przez 5 dniu od 2 do 6 dc. I 11dc usg i po owu usg.
Najgorsze że jeśli mi sie cykl nie przecunie to 11 dc. wypanie mi ....uwaga uwaga: w Niedzielę
I znowu bedę miała problem

Zapytaj może bedziesz mogła przyjść w poniedziałek
Ja Ci moge troche deszczu odstąpic, bo u mnie od paru dni z rana upał, a popołudniu zaczyna sie ulewa i burza z piorunami.Ja proszę o deszczMa ktoś sprawdzony taniec deszczowy?
Musiałam chwile podrzemać bo w taki upał to ciężko mi funkcjonować.
Dzisiaj ciepło ale pochmurno
he,he,he może to proroczy senHejka laski
Jak Wam minol dzionek?
U mnie co za noc![]()
zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka
chodzic nie moge "starosc nie radosc". A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze
ma 39 lat i 15+14 letnie dzieci, wymiotowala wiec ja do niej "no siostra jestes w ciazy" a on "no co ty, cos zjadlam" a ja na nia caly czas napieralam "JESTES W CIAZY".
Szok skad to sie wszystko bieze, ale smialam sie jak sie obudzilam :-)

Taaaaa akurat zwłaszcza że małż wraca w piatek z koloniP.S W weeken będe miała więcej czasu dla Was

Olesiu ja też tak często mam. Boli jak jasna cholera przez kilka dni. Chyba z braku magnezu tak sie dzieje.
Co do snów... Dziś w nocy obudził mnie jakiś hałas. Okazało się że moja córka tak się wierciła,że spadła z łóżka. Oczywiście nic się nie stało, bo jest bardzo niziutkie. Rano zadzwoniła moja siostra zapytac czy wszystko ok, bo śniło jej się,że moja córka spadła w nocy z łóżka
RODZINA "CZARO....DZIEJEK"
Czyli juz masz apetycik? Dla mnie jedzenie mogło nie istniec do 5 tygodnia, na nic nie miałam ochoty. Teraz jadłabym parówki i szynkę bez przerwy. Jest to o tyle dziwne,że od 15 lat nie jem mięsa. Muszę kupowac sojowe wędliny, bo ślina mi cieknie jak ktoś je.
EEEEEEE kiełbasa z soi ??????
Nio i takie wiadomości są superoweHello Dziewczynki
I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa![]()

Sie masz Lachonie.Siemacie Lachociągi
Mam nadzieję że mnie jeszcze kochacie i strasznie za mną tęsknicie.![]()
Zaglądaj częściej bo Cie zdetronizują kobity

O ja poprosze kawusię, bo po ścięciu wczorajszym z M i nieprzespanej nocy tylko to może postawic mnie na nogiLaski to może jakaś kawa na rozruszanie jelit???ihihiih
Uuuu ale to moze dobrze,że wcześniej niz znowu po 50 paru dniach,co?A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam![]()
Oj zła,zła zwłaszcza chyba dla facetówzła aura jest...
no dobra...kawka...
![]()

Kawusia pyszniutka dziekuje odrazu mi lepiej

No objawy ciekawewiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
najpierw mi zaczyna leciec wszystko z rąk .... np zakretka od butelki czy łyżka!wkurza to niesamowiecie
potem pekaja mi naczynka w nosie! (ok 2 dni przed)
nie wspomne o oglolnym wq!
no i @ przylazidry
a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d
Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!

zazdroszczę takich rególarnych cykli
Bernadko bedzie dobrze maleńka zobaczysza daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy i samo nie przejdzie a skoro teraz myślimy o dziecku to nie ma mowy o tej kuracjii tylko na teraz na 2, 3 miesiące dostałam antybiotyk i żel EPIDUO ( przeczytajcie o niem na necie coś strasznego ale podobno działa) i takie tam do mycia i smarowania na słońce kosmetyki.
bardzo bym się chciała tego pozbyć ale boje sie tego leczenia.
jak narazie ma mi pomóc to co mi przepisała zobaczymy
Betka85
a nie pamiętasz kochana jaki miałaś antybiotyk??no tak tradzik leczy sie od 3 do 6 miesiecy bo to taka cholera...ja dwa miesiace zazywalam antybiotyk 3 x 2 tabletki non stop i jeszcze jakies do smarowania plyny mialam...
reklama
Zajączek81
AAAA kijowy. Właśnie szukam na necie walizek na kółkach. Chcielismy sobie z M. kupić dwie jednakowe. No i rozsądne cenowo, wczoraj oglądaliśmy w carrefourze, kiedyś w realu i nic fajnego w rozsądnej cenie nie było(albo już wykupione). I sobie pomyślałam że na necie NA PEWNO kupimy...a jest wielkie G.Heejj
U nas lało i leje..Ja jeszcze w piżamie ale już po sniadaniu i porannej porcji ćwiczen..
Justyś jak nastrój dzisiaj?

Przytulańsko z powodu @...a już myślałam....:-(
Cześć Justynko jak sie miewasz?? zapraszamy na kawkę:-)
A ja dziewczynki właśnie zobaczyłam że mam goscia.................................................................................... wredota @ mnie wcześniej nawiedziła ale wiedziałam ze przyjdzie ale że 3 dni wcześniej to się nie spodziewałam![]()
A na kawkę chętnie bo coś pogoda kiepska

:-) skoro Ty sie cieszysz to my teżprzychodze z dobra nowina ..... ;-) zaczelam juz plamic wiec @ bedzie w terminie! :-)

chociaz jedna ma normalnie...

Dzięki:-)zła aura jest...
no dobra...kawka...
![]()
Podziel się: