reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
ja do tej pory wszystkoprawie o co prosiłam musiałam sama. A że wiertłować w ścianachnie umiem to obrazki - fotki na nitkach przymocowałam do poprzednio już wiszących. Mam nadzieję, że to wszystko nie pirzgnie o ziemię a jeśli już to mam nadzieję, że moje uczynne kochanie będzie w pobliżu
ech ci mezczyzni

Jeszcze my:
Wszystkiego najlepszego,najslodszego i najmilszego dla naszej Patuni,zyczy ciocia z bieguna i marianek:-):-):-):-):-):-)
XPATRYSIU: sukienka cudowna,buty i szal super-extra,bedziesz na tym weselu lsnila jak....odmiana alotropowa wegla,ktora krystalizuje sie w ukladzie regularnym,w klasie tetraedrycznej....czyli-DIAMENT

Wszystkiego najlepszego,najslodszego i najmilszego dla naszej Patuni,zyczy ciocia z bieguna i marianek:-):-):-):-):-):-)
XPATRYSIU: sukienka cudowna,buty i szal super-extra,bedziesz na tym weselu lsnila jak....odmiana alotropowa wegla,ktora krystalizuje sie w ukladzie regularnym,w klasie tetraedrycznej....czyli-DIAMENT

kana161
Mama "terrorystek" :P
Wiecie co moje dzieciątko odwaliło dzisiaj z rana....leżała sobie na łożku u nas...ja w kuchni robiłam kawusie, mis poszedł cosik do łazienki zaniesc...wychodzi i krzyczy jezu karola....patrze a Mari cwaniara, (mamy łózko dość nisko) stoi sobie w najlepsze....nózki na podłodze ,a raczki oparte na łozku z zabawka w nich i sie smieje.....

oszalałam....zreszta mis tez....

no u nas o 4 nad ranem tez padalo, ale to dobrze bo ja do 4 nie mogłam zasnąć tak bylo gorąco
no i mam już dosyć tych upałów , chce śniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niieeeeeeeeeeeeeee śniegu nie chcemy, tylko troszeczke chłodniej żeby było

hej a moze bysmy sie spotkaly na pietrynie????;-);-) ja mam teraz strasznie daleko do zoo :-( a przez najblizsze 2 wekendy niestety nie moge ale w tygodniu jestem dostepnaa mam sprawe do zalatwienia tam i bysmy zaliczyly spotkanko i jakies lody i kawusie
proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze byc piotrkowska????
np w poniedzialek???????
![]()
Przyjeżdżam

Wiecie co moje dzieciątko odwaliło dzisiaj z rana....leżała sobie na łożku u nas...ja w kuchni robiłam kawusie, mis poszedł cosik do łazienki zaniesc...wychodzi i krzyczy jezu karola....patrze a Mari cwaniara, (mamy łózko dość nisko) stoi sobie w najlepsze....nózki na podłodze ,a raczki oparte na łozku z zabawka w nich i sie smieje.....oszalałam....zreszta mis tez....
Zdolna Mariczka

My juz po zakupkach...ufff udało się miedzy jedną zlewą a drugą teraz znowu pada, ale przynajmniej jest czym oddychać

mamusia2008
mamusia Karolinki
a u nas nie pada, ja juz nie mogeMy juz po zakupkach...ufff udało się miedzy jedną zlewą a drugą teraz znowu pada, ale przynajmniej jest czym oddychać![]()

reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Zdolniacha po mamusi oczywiscieWiecie co moje dzieciątko odwaliło dzisiaj z rana....leżała sobie na łożku u nas...ja w kuchni robiłam kawusie, mis poszedł cosik do łazienki zaniesc...wychodzi i krzyczy jezu karola....patrze a Mari cwaniara, (mamy łózko dość nisko) stoi sobie w najlepsze....nózki na podłodze ,a raczki oparte na łozku z zabawka w nich i sie smieje.....oszalałam....zreszta mis tez....
Zapomniałam, wszystkiego naj, naj dla Twojego Misiaka