reklama
A ja dalej nie mam Lawenolu![]()
Zakupy w aptece przede mną, ale jak coś to kupię i Tobie Deli.
dziewczyny a bierzecie do szpitala laktator albo wkładki laktacyjne bo wkładki ja na pewno wezmę ale nad laktatorem się zastanawiam może i wziąć zawsze jak by był nawal mleka to łatwiej ściągnąć laktatorem niż ręcznie
U mnie w szpitalu laktator obowiązkowy. Kupiłam elektryczny, bo bardzo sie boje nawału i zastojów, nie wspominając o zapaleniach. Liczę, że będę bardzo zadowolona.
NOWY ELEKTRONICZNY LAKTATOR AVENT UNO -NAJTANIEJ!! (678716411) - Aukcje internetowe Allegro
andariel
mama super dwójki :]
do szpitala biorę wkładki, ale laktatora nie; położna nam mówiła, że mamy się nastawić na sukces w karmieniu, a w razie gdyby faktycznie coś szło nie tak, można wypożyczyć ze szpitalnego kiosku;
Mewa29
mama Adama
ja mam maly reczny, duzo mi miejsca nie zajmuje wiec biore do szpitala,
juz nawet przymierzalam i powiem wam - sprytne urzadzenie
juz nawet przymierzalam i powiem wam - sprytne urzadzenie

kaskax25
mama wspaniałej trójki
A od kiedy laktator czy tez jego uzywanie wyklucza sukces w karmieniu??
Ja bez laktatora tego sukcesu bym napewno nie osiagnela, poniewaz maluszek nie da rady zjesc wszystkiego co produkuja poczatkowo piersi i wiem ze nadmiar musze odciagnac inacze nici z karmienia. Co nie oznacza ze kazda kobieta go potrzebuje

andariel
mama super dwójki :]
w sumie racja
no nie wiem, w razie czego mąż kupi;

Ja tam wole sama sobie kupić. Mój mąż nawet nie wiedział co to laktator dopóki nie zaprezentowałam mu działania.
Przyznaje... sprytne urządzonko :-)
Wkładki też biore, bo nie wiem jak to wygląda z tym karmieniem, odciąganiem, nawałem itp.
Przyznaje... sprytne urządzonko :-)
Wkładki też biore, bo nie wiem jak to wygląda z tym karmieniem, odciąganiem, nawałem itp.
reklama