• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Jesli nie musi być jałowe, to mają duże płachty do pocięcia, jak komu potrzeba . Ja mam 5 opakowań po 3 5x5 cm, w paczuszce, każdy osobno i kilkuwarstwowe, nie pamiętam ile warstw, wiem, że sratczy, bo tata takie miał do przemywania dziurek po sączkach.

reklama
Matko ja zupełnie zapomniałam o tych gazikach kurcze dobrze ,że Was mam:-).
A swoja droga to przez ciążę całkiem mi na mózg padło tzn. mam zupełna zaćmę:baffled:
Właśnie kurier przyniósł mi łożeczko zaraz zobaczę do to za sprzet ,ale jestem podniecona

Chogata Ty masz zaćmę??To ja nie wiem co mam bo nie mam zielonego pojęcia o jakich gazikach piszecie i do czego-czasem mam wrażenie że w ogóle jakaś jestem nie tutejsza:dry::confused:

Waciki do przemywania pępka są nie dobre. Pozmoczeniu mogą pozostawiać włókna i gojenie pępka będzie miało efekt odwrotny.

Chodzi o to, że jak już zacznie pępuszek obsychać to będzie podobnie jak ze strupkiem. Z gazika nie wypadnie żadna nitka, a waciki hmmm - nie wiemczy jasno się wyraziłam..... i czy to wogóle po polsku jest napisane.....:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry