reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Mi się udało kupić Lawenol - a tego 70% spirytusu polmosu nigdzie już nie mogę znaleźć :baffled: ale mi to nawet na rękę bo lawenol naprawdę taniutki :tak:

A i rozmawiałam z siostra właśnie która rodziła rok temu i mówi że ona i jej mąż mają inne współczynniki krwi plus i minus i zanim pielęgniarka posmarowała tą piochtaniną pępek maluszka to musieli mu zrobić badanie krwi ale po co to sama nie wie:confused: dziwne.....

chodzi o konflikt, ja też mam -, a moje Kochanie ma + dlatego dodatkowo robię badanie na od początku ciąży alloprzeciwciała, a po porodzie muszę zbadać krew i w razie czego podać lek Oliwii

Jak byłam w aptece pytać o ten spirytus 70% to pani powiedziała że własnie trzeba samemu rozrobic ale najlepiej jak już dzidziuś będzie na świecie, nie wcześniej.

Dziewczyny a ja mam takie pytanie w jakim rozmiarze kupiłyście te jałowe gaziki. Chcę dzisiaj iść do apteki i nie wiem co mam powiedzieć, aha i ile sztuk kupowałyście.

Oj nie pamiętam teraz jaki rozmiar kupiłam, ale mam 12 szt i 10 szt tych nawilżonych.
Aptekę mam na dole więc w razie czego dokupię, a nie miałam pojęcia ile wziąć...
Niby te nawilżone się nie sprawdzają, ale co kobieta to inna opinia ....

Mój mi sprawdził 5x5 mam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry