reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A my właśnie wróciliśmy z zabawy w basenie :-)jest u nas na wakacjach Julian który ma 7 lat co fajowo się bawili :-)no ale teraz czas na obiadek;-)

WIKULA ale masz super :baffled:ale bynajmiej zapachów się najesz ;-)

reklama
Powodzenia ;-);-);-)

Poleż sobie biedaczku:tak:

Koniecznie odezwij się po wizycie. Ja oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli, spróbowało by inaczej ;-);-)

Ja tak miałam:tak::tak:

Witaj.
Betkę można zrobić żeby była wiarygodna 14 dni po owulacji (nie wiem kiedy robiłaś może za wcześnie:confused:)
A lekarz nawet usg Ci nie zrobił?

jest to mój pierwszy cykl po tabletkach! zakładam że mineło 14 dni ! cały czas czuje ból brzucha a okresu nie widać! bardzo bym chciał juz wiedzieć. nie wiem co mam zrobić! do tego ta podwyższona temperatura!

a dodatkowo od 3 tygodni boli mnie głowa nie ciągle ale dość często! mam baaardzo zmienne humory i często czuje sie zmęczona! nie mam pojęcia co to wszystko oznacza a wizytę prywatna mam dopiero 10 sierpnia! co wy bęście zrobiły? pozdrawiam i dzieki za odp. :)

Dzień dobry:-)
i tym optymistycznym akcentem zamykam dzisiejsza sesje...jutro znow trzeba do roboty...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Szafirku - juz niedługo urlop i sobie odpczniesz - przytulam:tak:
Hej mialam sie odezwac wczoraj ale mi necik padl ....
w każdym razie PROGESTERON - 0,58 ng/ml :-( gigant no nie
Eve - rzeczywiście malutki ten progesteron - czyli Twój organizm się w tym cyklu zakręcił na maksa i nic nie wiadomo:no:
ale zis trochę z Wami posiedzę bo w nocy tak polało u nas i takie burzyska były ze pól nocy nie spałam :no::no:[/COLOR][/FONT]
]
Cześć Bernadko - u mnie też była taka burza, że nie miałam TV i komputer tez wyłączyłam:szok:
Witam się też :)
My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)
Buziaki dla Was
Super - i dziewczynką do końca niech zostanie;-) - buziaki dla Was:-)
Laski to może jakaś kawa na rozruszanie jelit???ihihiih
ja się chętnie teraz napiję - tylko odpiszę Wam i muszę pozamiatać bo kuzyn przyjeżdża wieczorkiem lub w nocy:tak:
Jakos się wstydze :( nie lubie zdjęć, nienawidze!!! (lepsza polowa jest fotografikiem - hłe hłe hłe)
Zbrzydło Ci pozowanie dla M:szok:
zamiast wykorzystać i mieć super fotki w ciąży:szok:
wiecie co wam powiem byłam wczoraj u tego dermatologa i jestem przerazona tym co usłyszałam nawet nie wiem jak mam na to zareagować
Ja sie nie dziwię, że się boisz tego długiego leczenia - tym bardziej, że czasami trądzik powraca:no:
Dziś o 19 mam usg proszę o kciuki
Kciuki zaciśnięte:tak:
Dzisiaj będę do was zaglądała tak z doskoku. Mam strasznie pracowity dzień. A w sobotę wieczorem (na tej imprezie) będę tylko jadła, piła i się bawiła:-):-)
Wygadałam się, to teraz mogę się przywitać - DZIEŃ DOBRY!!
ojejku - pracowity bardzo - tyle gotowania:szok:
Siemacie Dżordżety:-):-):-):-)
Jade sę dzisiaj na wizytę na 18.35
Prace jak kochałam tak teraz nienawidze.
Piszcie co tam u was bo kurna nie w temacie jestem.
Haniu - witaj - rzeczywiscie mało zaglądasz ale nie martw się - pamiętamy i tęsknimy:tak: i mówie to bez lizusostwa;-)
masz rację - męcz o inseminację - w końcu ile można sie użerać z clo i pregnylem:baffled:
a co do pracy - rzuć w cholerę jak się umowa skończy i się nie męcz - znajdziesz coś innego:tak:
cześć! dopiero zarejestrowałam sie na tej stronce!
Witaj Sylwia - po tabletkach może organizm robić różne dziwne rzeczy więc musisz poczekać, żeby mozna było stwierdzić czy jesteś w ciąży - tak jak radziła Kinguś być moze za wcześnie robiłaś betę poczekaj troszkę i powtórz jeszcze raz - po drugie jeżeli brałaś cilest przez 3 lata to nie mogłaś przecież czuć owulacji bo jej nie miałaś:szok: więc być moze to co czułaś to nie była owulacja i się Ci owu przesunęła i była potem:tak:
życzę powodzenia:-)

dziewczynki - ja zabieram się za zamiatanie:-)
i za sałatkę jarzynową:tak:

skonczyłam wszystko smażyć:happy2::happy2: teraz już mam czas dla siebie, dopóki goście nie przyjadą...
Dzisiaj od rana mój mąż tak mnie wkurza, że normalnie brak mi słów... na szczęście wyszedł już do pracy...

czesc dziewczynki :-D

Wkoncu znalazlam troszke czasu zeby cos napisac eh tyle ostatnio mam na glowie ze nie wiem gdzie rece mam wlozyc:tak:

Wienc tak Eve kochana progesteron owszem troszke niski ale napewno dasz sobie z nim rade:tak:

Kingus trzymam kciuki za wizyte:-)

kroptusia maluszek juz taki duzy super oby do 1 ale sie nie przejmuj wrazie co mozesz juz urodzic bo dzidzia ma juz fajna wage:-Dmoja chrzesnica wazyla 2650 i byla w sam raz:-D

Passinbay super ze dzidzia ma juz 500g to juz sporo no i najwazniejsze gratuluje dziewczynki super mi tez sie marzy:-D

No i nie wiem co komu jeszcze pozdrawiam was wszystkie serdecznie:-D

no a mi to @ dopiero tak na serio to wczoraj sie rozkrecila eh od poniedzialku przychodzila i nie mogla ale teraz juz jest eh:zawstydzona/y:

buzki appa

Sisi - to teraz jak @ przeminie to musisz się ostro do roboty zabierać:tak::tak:

Ja się niestety spodziewam, że @ do mnie przylezie na wczasach...:-(

Podziwiam i nie zazdroszcze:no:

Dziewczynki czy Wam tez sie zdarzaja cykle bardziej lub mniej glodomorowe przed @?? Tzn. teraz teoretycznie przy tych upalach to apetyt jest mniejszy, aja bym ciagle zarla. Nie minely nawet 2h od talerza makaronu i juz mi w brzuchu jezdzi. Od 3 dni jak nawiedzona co 2 godziny czuje sie glodna. Nie ze mam ochote na rozne rzeczy, po prostu czuje glod. Normalne to? Dzis 21dc nie wytrzymam jeszcze 7 albo przytyje z 5 kilo
Ratuuunku

Ide zjesc marchewke ;-)

raczej sie nie najadlas ta marchewka co? hehe! u mnie jest tak samo,a jak biore duphaston to juz kompletna masakra jest,za 3 dni mam dostac @ a juz od tygodnia mam takiego gloda,ze szok!wczoraj to nawet mialam ochote na bigos chociaz go nie lubie!oj dziwne jestesmy,co te hormony z nami robia!

cześć! dopiero zarejestrowałam sie na tej stronce!nie wiem czy dobrze trafiłam, ale co tam! napisze o co mi chodzi! mam 25 lat i od 3 lat brałam cilet! ostatnią tabletkę wziełam 5 czerwca! potem @ i rozpoczelismy starania o dzidziusia! na pewno miałam dni płodne ( zawsze je odczuwam bo wiążą się z bóle jajników niestety :( )QUOTE]

ja jak bralam tabetki to nie czulam zadnych dni plodnych..ale moge ci napisac,ze kiedy odstawilam tabletki to mialam okres 3 miesiace non stop!zanim organizm wocil do normy mojej kolezance minely 2 miesiace bez okresu a z kolei inna nie odczowala zadnych zmian i miesiaczkowala normalnie jakby nic sie nie stalo..na pewno u Ciebie wariuja hormony,to zrozumiale,mozesz byc rozdrazniona,glodna miec zmienne nastroje...starasz sie o malenstwo i temu to przypisujesz,ja Ci zycze fasolki oczywiscie!!! moze powtorz betke za jakis czas..pozdr.

Dzień dobry:-)
Dziś o 19 mam usg proszę o kciuki

kciuki zacisniete i czekamy na wiesci!!!!!!!!!

muszę upiec ok. 75 kotletów, różnych:szok::szok:. Wieczorem przyjeżdża moja mamusia i bliżniaczki:szok:. jutro piekę 2 serniki i robię śledzie i nie wiem czy coś jeszcze. W sobotę rano robię słatki, sosy i inne takie, QUOTE]

wow,masakra ale mi apetytu narobilas kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry