Dzień dobry:-)
i tym optymistycznym akcentem zamykam dzisiejsza sesje...jutro znow trzeba do roboty...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Szafirku - juz niedługo urlop i sobie odpczniesz - przytulam
Hej mialam sie odezwac wczoraj ale mi necik padl ....
w każdym razie PROGESTERON - 0,58 ng/ml :-( gigant no nie
Eve - rzeczywiście malutki ten progesteron - czyli Twój organizm się w tym cyklu zakręcił na maksa i nic nie wiadomo
ale zis trochę z Wami posiedzę bo w nocy tak polało u nas i takie burzyska były ze pól nocy nie spałam

[/COLOR][/FONT]
]
Cześć Bernadko - u mnie też była taka burza, że nie miałam TV i komputer tez wyłączyłam
Witam się też

My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką

Ja mam cukrzyce

wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca
Buziaki dla Was
Super - i dziewczynką do końca niech zostanie;-) - buziaki dla Was:-)
Laski to może jakaś kawa na rozruszanie jelit???ihihiih
ja się chętnie teraz napiję - tylko odpiszę Wam i muszę pozamiatać bo kuzyn przyjeżdża wieczorkiem lub w nocy
Jakos się wstydze

nie lubie zdjęć, nienawidze!!! (lepsza polowa jest fotografikiem - hłe hłe hłe)
Zbrzydło Ci pozowanie dla M

zamiast wykorzystać i mieć super fotki w ciąży
wiecie co wam powiem byłam wczoraj u tego dermatologa i jestem przerazona tym co usłyszałam nawet nie wiem jak mam na to zareagować
Ja sie nie dziwię, że się boisz tego długiego leczenia - tym bardziej, że czasami trądzik powraca
Dziś o 19 mam usg proszę o kciuki
Kciuki zaciśnięte
Dzisiaj będę do was zaglądała tak z doskoku. Mam strasznie pracowity dzień. A w sobotę wieczorem (na tej imprezie) będę tylko jadła, piła i się bawiła:-):-)
Wygadałam się, to teraz mogę się przywitać - DZIEŃ DOBRY!!
ojejku - pracowity bardzo - tyle gotowania
Siemacie Dżordżety:-):-):-):-)
Jade sę dzisiaj na wizytę na 18.35
Prace jak kochałam tak teraz nienawidze.
Piszcie co tam u was bo kurna nie w temacie jestem.
Haniu - witaj - rzeczywiscie mało zaglądasz ale nie martw się - pamiętamy i tęsknimy

i mówie to bez lizusostwa;-)
masz rację - męcz o inseminację - w końcu ile można sie użerać z clo i pregnylem

a co do pracy - rzuć w cholerę jak się umowa skończy i się nie męcz - znajdziesz coś innego
cześć! dopiero zarejestrowałam sie na tej stronce!
Witaj Sylwia - po tabletkach może organizm robić różne dziwne rzeczy więc musisz poczekać, żeby mozna było stwierdzić czy jesteś w ciąży - tak jak radziła Kinguś być moze za wcześnie robiłaś betę poczekaj troszkę i powtórz jeszcze raz - po drugie jeżeli brałaś cilest przez 3 lata to nie mogłaś przecież czuć owulacji bo jej nie miałaś

więc być moze to co czułaś to nie była owulacja i się Ci owu przesunęła i była potem

życzę powodzenia:-)
dziewczynki - ja zabieram się za zamiatanie:-)
i za sałatkę jarzynową