reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A ja popijam winko na zdrowie dzieciaczkow i na moje endometrium - tylko ze w tym cyklu mi sie nie przyda... myslicie, ze moglabym mierzyc tempke w tym cyklu, zeby zobaczyc czy cos sie tam dzieje??

reklama
Siemacie Lachociągi

Jestem po pracy, kupilam se piwo i zamierzam je zmęczyć. Jutro luz bo mam wolne ale zaś mój gumiś też ma wolne więc keine wolne tylko orka w domu.

Umówiłam się jutro do specjalisty i mam zamiar wymusić na nim w tym miesiącu inseminację. Boję się że nie zgodzi się tak z marszobiegu ale qurwa już mi wszystko jedno i będę dusić Super G II i bez zgody nie wychodze.

Mam nadzieję że u moich ciągutek wszystko OK bo nie mam kiedy nawet was podczytywać już nie mówiąc o pisaniu.
Mam nadzieję że mnie jeszcze kochacie i strasznie za mną tęsknicie.:-D

Wyniki LH i FSH są gites. Najważniejsze żeby LH nie było większe niż FSH (bo wtedy PCO) a u mnie jest mniejsze. Przepisała mi tylko siakieś tablety na wzmocnie owulki...ale mam nadzieję ze mi sie nie przydadza już:)
no to super Zajaczku :-):-) oby tabletki na owu sie nie przydaly :tak:

dobra..koncze juz gadanie o sobie..przepraszam dziewczyny
a Ty co?kopa nie chcesz??oducze Cie tego przepraszania nie wiadomo za co!!!:-p:-p:-p

Migreny
tą trzecią mieszankę..

Kolejny odcinek telenoweli wenezuelskiej..
dziekuje,a telenowela fantastyczna :-) mam nadzieje,ze nie przerwa tej serii odcinkow przez kolejne 9 msc ;-)

U mnie cykl caly czas sie wydluza i to moj 28 dc z 23/24 Z jedenj strony chce juz @
Pozdrawiam Wam :sorry2:
siknij sobie,a nie bedziesz sie spinac,tak czy siak do wrzesnia bedziesz ciezarowa :tak:(co nam pozdrawiasz?;-):-p)

Szafirku...ty w końcu dostałaś @ czy nie.... bo już zakręciłam się w tych postach:baffled: Jak dzisiaj samopoczucie??
dostalam dzis,fizycznie czuje sie fatalnie,bo dopiero co z pracy wrocilam :baffled::baffled: a brzuch napieprza,ze nawet 2 nospy nie pomogly,ale za to psychicznie lepiej,pocieszylam sie tym,ze bede mogla na urlopie spalic sie na heban,kapac w jeziorze,chodzic na dlugie wedrowki i bzykac do woli,nie zamartwiajac sie,ze zaszkodze fasolce,a w ogole to pewnie balabym sie jechac na te wakacje,gdyby sie udalo...

Powiedzcie mi tylko czy ja mogę biegać czy powinnam sobie darować żeby nie przeszkadzać..
nie biegac,bo mozesz przeszkodzic w zagniezdzaniu,spacery wskazane,ale bieganie raczej nie...

podejrzewam z ma sporo pojazdów wiec jak nie cabriolet to jakis merol.. ta ciotka bogata.. wiec stac ja na kilka aut i dobrych mechaników:)
...i kasy jej nie brakuje,zeby przyjechac te 12 razy w roku ;-)

I jak rozkręciła się?

A to my dziś-27 tc
rozkrecila zgodnie z zapowiedziami :baffled:
i jak tu sie nie nakrecac,jak sie widzi takie sliczne brzuszki :tak::-D

Szafirku chyba już kiedys wrzucałaś tą fotkę, bo zapamiętałam łazienkę!
wrzucalam :-) dobra pamiec :tak:

KTORA Z DZIEWCZYN CHCIALA NAMIARY NA DOBREGO GINA ( GINKE ) Z WAWY ???
ja chcialam,ale najlepiej takiego,co pracuje w szpitalu sw.zofii :zawstydzona/y:

to moj 34 tydzien :-)
super brzuchol!!!jak tak patrze,to az sie zastanawiam,jak czlowiek jest skomplikowana istota,ze z polaczenia 2 kom.powstaje taki "olbrzym",a ta skora na brzuchu i miesnie,ze to sie wszytko tak rozciaga,cud,po prostu cud zycia!

szaleje szaleje az boli a zauwazylam jak zjem cos pikantnego to ma czkawke bidulek :-)
nie no,rewelka!!!tez chce kiedys poczuc czkawke mojej dzidzi w brzuszku!!!!!:-D:-D:-):-):-):-)

Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej
no super!!!juz duzy Twoj chlopaczek!!az jestem w szoku,chyba ladnie mu sie ostatnio "przytylo":-D:-)

Mam nadzieję że u moich ciągutek wszystko OK bo nie mam kiedy nawet was podczytywać już nie mówiąc o pisaniu.
ktos tu sie podlizuje,co by poparcia wsrod ludu nie stracic :-p:-p:-p buzial Hanico!!!tesknimy,pewnie,ze tesknimy!!

i tym optymistycznym akcentem zamykam dzisiejsza sesje...jutro znow trzeba do roboty...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hej mialam sie odezwac wczoraj ale mi necik padl ....
w każdym razie PROGESTERON - 0,58 ng/ml :-( gigant no nie
normy:
faza folikularna 0,2-1,5
owulacja 0,8-3,0
lutealna 1,7-27,0
zaznaczam ze to badanie z 28dc a progesteron powinno sie badac ok 7dFL wiec ok 21 dc wiec moze byc tak niskie bo:
- zaraz przyjdzie @
- nie bylo owu
sie okaze pozyjemy zobaczymy! :sorry2:
Eve ja Ci dobrze radzę obyś miała w piątek dobre wiadomości bo jak nie to....:-DBuziaki dla wszystkich bez wyjątku ;*;*;*;*;*;*;*;*;*
no wybacz Malwinko ale nie odkrece juz tych wynikow :-(
I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

ps. brzuszek okraglutki a glowka jak pileczka i wsio na miejscu :-)
no na takie wiesci czekalam! super! :-)
Siemacie Lachociągi
ba no jasne! :sorry2:

Siemacie Lachociągi

hejoł, witaj kobieto pracujaca - moze dzis choc troche pogadamy jak masz wolne:-):-)
normy:
faza folikularna 0,2-1,5
owulacja 0,8-3,0
lutealna 1,7-27,0
zaznaczam ze to badanie z 28dc a progesteron powinno sie badac ok 7dFL wiec ok 21 dc wiec moze byc tak niskie bo:
- zaraz przyjdzie @
- nie bylo owu
no to niziutko mimo wszystko - ja w lutealnej mialam 12,7 jak pamietam... mysle ze duphastonem to podregulujesz...

Cześć babeczki moje!!!!
wczoraj już nie miałam sily sie do was odezwać bo miałam tyle pracy ze :szok: ale zis trochę z Wami posiedzę bo w nocy tak polało u nas i takie burzyska były ze pól nocy nie spałam :no::no:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:
o jakie wspaniałe wieści
cieszę się Kroptusiu bardzo, zobaczysz za płtorej miesiąca będziesz tulić w ramionach ślicznego, zdrowego syneczka :tak::-)

Siemacie Lachociągi
o pani wielmożna nareszcie do nas zawitała
nie odpuść ginowi i postaw na swoim a jak!!

dostalam dzis,fizycznie czuje sie fatalnie,bo dopiero co z pracy wrocilam :baffled::baffled: a brzuch napieprza,ze nawet 2 nospy nie pomogly,ale za to psychicznie lepiej,pocieszylam sie tym,ze bede mogla na urlopie spalic sie na heban,kapac w jeziorze,chodzic na dlugie wedrowki i bzykac do woli,nie zamartwiajac sie,ze zaszkodze fasolce,a w ogole to pewnie balabym sie jechac na te wakacje,gdyby sie udalo...
o ta wredna @ jednak Ci nie pokżyżowała planów wakacyjnych i przylazła co za ..... no cóz może na wakacjach jak zaszalejecie to będa owoce tego szaleństwa :tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
Witam się też :)

My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)

Buziaki dla Was

reklama
CZEŚĆ Pszczółki
Ładnie się pogoda spier.... przynajmniej u mnie:baffled:
Zajączku to pójdziesz w poniedziałek:tak:
Nie wiem czy mogę kurka:baffled: Muszę spytać na razie Nieczekam na @:-)
I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej,

ps. brzuszek okraglutki a glowka jak pileczka i wsio na miejscu :-)
Ale kawał byka:-):-) Super. Bardzo sie cieszę Kochaniutka że wszytko u Was dobrze:-)
Siemacie Lachociągi

Umówiłam się jutro do specjalisty i mam zamiar wymusić na nim w tym miesiącu inseminację. Boję się że nie zgodzi się tak z marszobiegu ale qurwa już mi wszystko jedno i będę dusić Super G II i bez zgody nie wychodze.
No nareszcie Lachonie. Wywoływałyśmy Cię aleś się zaszyła w puszczy jakiejś.
na która leziesz do Super G?? I weź go nie molestuj za bardzo... masz dar przekonywania, na pewno się zgodzi.
normy:
faza folikularna 0,2-1,5
owulacja 0,8-3,0
lutealna 1,7-27,0
- zaraz przyjdzie @
- nie bylo owu
cześć Ewuniu. Progesteron rzeczywiście nieduży. Ale robiony dość późno w cyklu. Konsultowałaś to z kimś??
Cześć Malwinko, Bernadko, Gosiu, Passingby:-)
Buziole for all:-)

Do góry