reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jezuuu, ale mi gorąco...
A propos wizyty. Ginka powiedziała że skoro dotychczasowe badania ok, to ze względu na krótki okres starań (i tak nie powiedzieliśmy że nam dużo cykli wypadło) to nie robimy dlaszych badan tylko będziemy robić monitoring. Przepisała mi jakieś tablety wzmacniające owu (nie wiem jakie bo zapomniałam dokumentów z auta). Mam je brac przez 5 dniu od 2 do 6 dc. I 11dc usg i po owu usg.
Najgorsze że jeśli mi sie cykl nie przecunie to 11 dc. wypanie mi ....uwaga uwaga: w Niedzielę
I znowu bedę miała problem

reklama
Oleńko, niestety dobrzeby było żeby się przesunęło (najlepiej na 9 miesięcy) bo jeśli dostanę @ w czwartek (jak ostatnio) to 11 dc wypadnie mi w niedzielę:(

Jak pada to pada i pada i pada i........... a teraz znowu jak zaczęło grzać :szok:.....no jak nie urok to ......:-D:-D

Kinguś, Kroptusia śliczniusie te wasze brzusie ( nawet nie czuję jak rymuję :-D )
Eve ja Ci dobrze radzę obyś miała w piątek dobre wiadomości bo jak nie to....:-D
Lilu jak tam sytuacja w domku?? Wsio lepiej? ;-)

Buziaki dla wszystkich bez wyjątku ;*;*;*;*;*;*;*;*;*

Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole

picture8966.jpg

tu ta prawa wybrzuszona b. strona to sie akurat maly wypychal oj ....
picture8965.jpg

picture8967.jpg

to moj 34 tydzien :-)

no cudo normalnie... taz tak chce a tu nic... :wściekła/y::-:)-:)-(

ha ha ha i jeszcze raz ha....wiem wiem mialam chwilowe zacmienie umyslu...dostalam taka czarna dziure ze myslalam 5 min i im dluzej tym stwierdzalam ze jestem glupol bo ku...nie pamietam :-) ale slyszalam ze w ciazy sie zdarzaja zacmienia, zaniki pamieci, spozniony reflex czy roztargnienie...prosze o wybaczenie :-)
przepraszam..tu nie chodzilo ze ja sie smieje..tylko czekalam kiedy nasza nadworna pani informatyk - nektarynka zauwazy co zesmy wykombinowaly...kroptusiu przepraszam jesli cie urazilam:zawstydzona/y:
spoko zartuje przeciez...nic sie nie stalo :-) a co pani informatyk to fakt pokojarzylam fakty ze to moja pani prof. Nektarynka przeciez :-)

Kroptusiutrzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze, dasz radę. Tyle juz przeszłaś, musisz byc dzielna! Moja koleżanka miała podobną ciążę i na koniec dzidziuś nie chciał wyjść na świat i poród musiał być wywoływany. Obyś dotrwała do końca bez żadnych problemów.

Juz trzymam kciuki:tak:bedzie dobrze:tak:;-)

śliczny duuuży brzusio:-) ps.kciuki zaciśnięte :tak:
dzieki dziewczynki :-)

kcuki juz zaciskam ale na pewno wszystko jest dobrze i spokojnie dotrwacie do dnia porodu :tak:
śliczny brzuszek msz kochana widać ze mały szaleje w środku :tak:
szaleje szaleje az boli a zauwazylam jak zjem cos pikantnego to ma czkawke bidulek :-) duzo zdrowcia dla mamusi...

Kroptusiu sliczny duzy brzusio! i zero rozstepow! :szok: super!
co do rozstepow chyba geny, naczy czytalam ze to geny sa przede wszystkim i jak ma sie miec to zaden krem nie pomoze....ja sie niczym nie smaruje od poczatku ciazy i nie bede...tylko czasem jak swedzi skora bo sie rozciaga to balsam czy oliwka :-)

hihihih to bylam ja.. ja trzy razy z rzedu napisalam implementacja bo tak mi było wygodniej w sensie znajomo brzmiało:)

wiesz teraz to ja juz wiem ze to implantacja a nie implementacja:) takze juz bede poprawiac wszystkich:) Ty nasza nadworna mała śmieszko:-D:-D
no i mi sie udzielilo przez to ze pisalas :-p:-p:-p a sama Cie "ochrzanialam" przeciez hihihihi uczen przegonil mistrza :-p:-p

:-D:-D cześć Kroptuśka kochanie moje:-) Jasne że będę trzymac kciuki. Baaaaaardzo mocno:-)
P.S. ale zleciało...:-)
Ale zarąbiste brzuszysko:-):-) Jak wypchnięte z jednej strony fajnie:-)
No Justynia dziekuje...dam znac a zlecialo to fakt :-) choc chwilami bylo ciezko i jest...nei chwale dnia przed zachodem slonca, jeszcze troche czasu...odetchne jak urodze zdrowego babelka :-) dzis ogladalam tasmy jak Wika miala roczek....pol roku...pachnacy oliwkami babelek a teraz za rok do szkoly...co do brzucha to fakt brzuszysko juz :-p

Jezuuu, ale mi gorąco...
A propos wizyty. Ginka powiedziała że skoro dotychczasowe badania ok, to ze względu na krótki okres starań (i tak nie powiedzieliśmy że nam dużo cykli wypadło) to nie robimy dlaszych badan tylko będziemy robić monitoring. Przepisała mi jakieś tablety wzmacniające owu (nie wiem jakie bo zapomniałam dokumentów z auta). Mam je brac przez 5 dniu od 2 do 6 dc. I 11dc usg i po owu usg.
Najgorsze że jeśli mi sie cykl nie przecunie to 11 dc. wypanie mi ....uwaga uwaga: w Niedzielę
I znowu bedę miała problem

bede trzymac kciuki by sie przesunela o cale 8 mc :-):-)

no cudo normalnie... taz tak chce a tu nic... :wściekła/y::-:)-:)-(

spokojnie przyjdzie Twoj czas....ja tez dlugo czekalam, a byl moment ze nie wierzylam ze na tescie moga wyjsc wiecej niz I kreska...wszedzie slyszalam o ciazy wszedzie widzialam ciezarowki jak opentana ... na forum siedziec nie moglam bo zazdrosc zzerala niezdrowa jak kolejna ktora sie dopiero co zapisala wpadala z pozytywnym testem....troche bylo mi lepiej jak mailowalam z takimi jak ja...co sie staraja juz rok, dwa, trzy...mi sie udalo po prawie 3 latkach...:-)

ale u mnie dziś upał aż mi sie po kręgosłupie pot leje a nic nie robie zerwałam trochę tych wiśni ale więcej nie dam rade

reklama
ja jestem! :-)
moj progesteron jest juz do odebrania ale mnie skreca z ciekawosci :dry:
dam wam znac wieczorkiem co wyszlo! ;-)
Ja czekam z niecierpliwością ;-);-)
spróbuję ale nie wiem jak mi to wyjdzie
jak narazie to zaczynam od wiyty u dermatologa zobacze co mi poradzi na moją cere boję się ze nic wiele nie da sie zrobić i ze daremnie 70 zł wydam na wizyte
Mój chodzi i kiedyś mu mówili, że ma trądzik młodzieńczy a teraz że trądzik "starczy" nie pamiętam nazwy i tylko antybiotyki dostaje, jest dobrze jak je bierze jak kończy to wszystko wraca.

dziewczyny przepraszam ze jeszcze raz na ten temat - takie plamienia czy moze to zapowiedz duuuuuuuuuzo wczesniejszej @?mimo ze przed @ nigdy nie mialam takich brazowawych plamien, raczej lekko krwawe
Raczej na dużo wcześniej plamienia nie występują- tak mi się wydaje.
Może Ci się cykl skrócił?

Przepisała mi jakieś tablety wzmacniające owu (nie wiem jakie bo zapomniałam dokumentów z auta). Mam je brac przez 5 dniu od 2 do 6 dc. I 11dc usg i po owu usg.
Może clo? Jak wypadnie w niedzielę to pójdziesz w poniedziałek, spokojnie organizm to nie komputer ;-);-)
Jak pada to pada i pada i pada i........... a teraz znowu jak zaczęło grzać :szok:.....no jak nie urok to ......:-D:-D
U mnie jest 30 stopni i wcale z domu nie chce się wychodzić.

Ja proszę o deszcz:cool2: Ma ktoś sprawdzony taniec deszczowy?:-D
Musiałam chwile podrzemać bo w taki upał to ciężko mi funkcjonować.

Do góry