reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

oj bardzo smieszne :-( jestem w tej ciazy juz taka glupia ze nie moglam sobie przypomniec mam spowolnione odruchy i luki w pamieci....sorry...i walnelam taki blad jak nie pamietam ktoras tu nasza pani informatyk z ktorej ja sie smialam :-) i teraz mam bo smieja sie ze mnie...IMPLANTACJA...miaam na mysli wrrr

przepraszam..tu nie chodzilo ze ja sie smieje..tylko czekalam kiedy nasza nadworna pani informatyk - nektarynka zauwazy co zesmy wykombinowaly...kroptusiu przepraszam jesli cie urazilam:zawstydzona/y:

reklama
Kroptusiutrzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze, dasz radę. Tyle juz przeszłaś, musisz byc dzielna! Moja koleżanka miała podobną ciążę i na koniec dzidziuś nie chciał wyjść na świat i poród musiał być wywoływany. Obyś dotrwała do końca bez żadnych problemów.

Loree - musisz sobie kupic przewodnik i wybrac jakies miejsce. Jak bylismy w Vodicach to tam mielismy najwyzej po 100km do roznych miejsc do zwiedzania i bylo ok... Po drodze do Chorwacji warto zobaczyc jaskinie w slowenii(teraz nie pamietam jak sie nazywaja). Samochodem to bez problemu jedziesz wybrzezem i zatrzymujesz sie gdzie ci sie podoba....

Dzięki. Już nie chcę siedzieć w jednym miejscu jak w Turcji , więc zaplanuję dokładnie wyjazd. Ale na to mam jeszcze rok czasu:tak:

ha ha ha bardzo smieszne....no coz trzeba byc oryginalnym i prosze sie nie nabijac :-)

Dzieki Slonce za pamiec i trzymanie kciukow juz sie denerwuje jak zwykle...:-) co do pralki napewno bedzie lepsza niz ta ktora zamiast wirowac pierze itp...cieknie i takie tam...co do remotnu to pochwale sie po zakonczeniu :-p

Brawo kochanie za podejscie :-) ja bede b. mocno trzymac za auto...ja chce kupic wiec jakie sprzedajecie :-p:-p:-p????

Buhahaha juz sie nie moge doczekac kolejnego odcinka...coz spadek jest ale nie ma @ zobaczymy...a poza tym telenowele maja to do tego ze suma sumarum koncza sie dobrze :-p co do owu to wiem ze tylko gin moze, dlatego w kolejnym cyklu tak na wszelki sprawdz czy jest owu mimo tych ziolek na migrene Slonce

no wlasnie jak mozna z nas lacha drzec my tu takie inspiracje a one co :-) co do kafelek to wlasnie FACHOWCY od siedmiu bolesci dlatego robimy sami co da rade... :-) Dzieki za kciuki wizyta o 20

mi sie to kojarzy tylko z zagniezdzeniem, plamienie impl....hmmmm sama nie wiem akurat 7 dni przed @ to by sie zgadzalo szczegolnie ze brazowe plamki tylko...mooooooze byc ew niski progesteron ale to jest chyba wieksze i trwa az do @...badalas progesteron?? Ale czytalam ze takie plamki to implementacja

kochana sledze Twoj wykres...mowiem tak jako Prof. Kroptusia ktora analizowala 3 lata wykresy swoje i reszty takiego nie widzialam ale wdzialam podobny ze byl juz spadek na @ pare dni i jakos w dniu @ czy 2 dni po tym dniu zacza sie podnosic...hmmmmmm a bylas u ginka czy jest owulka bo moze wykres pokazuje a NIE MA...to raz a dwa proponuje zrobic bete jak nie przyjdzie choc owu moze byc 3 dni przed skokiem tempki i 3 dni po to jeszcze poczekaj...

hehehe skad ja to znam..tyle ze od roku nie jestem blondynka i juz nie moge sie tak tlumaczyc :-p

zgadzam sie !!!! domagaj sie wynikow, zmienisz lekarza i bedziesz musiala zaczynac od nowa a tak juz sobie zbierasz dokumentacje i potem wystarczy isc do innego i pokazac zamiast od nowa wsio robic...i poza tym bedziesz znala punkt widzenia roznych ginekologow na Twoj problem a tak pojdziesz kiedys do innego i co powiesz ze tamten powiedzial ze YYYYYHHHHHHH ENDO CHYYBBBAAA MIALOOOO 3MM I BYLO JUZ PO OWU, ALE JAKIES PECHERZE BYLY :tak:;-)

ja bym sie jednak sklonila do wyjazdu ... zawsze to szybciej zleci czas, odpoczniesz po tym wszystkim i nie bedziesz tyle myslec no i synkowi sie przyda :-)

PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA...A JAK URODZE TO JUZ WOGOLE, OJ CIEZKA CIAZA OD 8 TYG ZAGROZONA PORONIENIEM A POTEM PORODEM PRZEDWCZESNYM ALE JUZ CHYBA DAMY RADE

Juz trzymam kciuki:tak:bedzie dobrze:tak:;-)

Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole

picture8966.jpg

tu ta prawa wybrzuszona b. strona to sie akurat maly wypychal oj ....
picture8965.jpg

picture8967.jpg

to moj 34 tydzien :-)

słodziutki,ładniutki brzuszek,super;-):tak::-)

Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole

śliczny duuuży brzusio:-) ps.kciuki zaciśnięte :tak:

tak na wszelki wypadek kupilam pre-seed i zobaczymy co to bedzie... a tak pije siemie lniane (brrrrrrrrrrr) i lykam wiesiolek...
a jak tam twoje staranka kochana?? wklejaj suwaczek z cyklem :tak::tak::tak:
a ja odpuszczam staranka na 2 miesiące przynajmniej i dlatego wszystkie suwaczki pousuwałam

Sorka, tez musialam sie wygadac :dry:
Pozdrawiam Wam :sorry2:
a moze będzie niespodzianka jak u Babo i fasolka sie zagnieździła :-)
Jezuuuuu, ale jestem kamikaze:-) przeczytałam wsio...tylko czy ja zdąże odpisać!?!?!
Jeszcze się nie zacęła a ty już planujesz co będzie jak sie skończy??? Ech te kobity
Dla Ciebie też ogromnie buziaczki:-):-) No powiem Wam że na internet jest ok, ale czasami człowiek moze sobie krzywde zrobic biorąc wszystko do siebie:-)
Malinki są the best. Podeslij trochę;-)
Jak mama się czuje, doszła już do siebie po operacji??
mama dobrze z dnia na dzień lepiej ale nie wolno jej nic pracować tylko dyrygować nami :-D:-D ale za 3 miesiace czeka ją kolejna operacja niestety
co do mnie to poprostu chce wiedzieć a przez te 2 miesiace przerwy w staraniu sie muszę podleczyć wszystko to co mam nie tak
i juz dzis zaczynam idę do dermatologa jakieoś innego wybrałam i zobacze co mi powie n tą moja cerę

Dzień dobry

A to my dziś-27 tc
o jaki piękny brzuszek :tak:
Kochana wczoraj nie miałam jak Ci odpisac.
Wiesz ja jak nie mam czasu to robie takie szybkie ciasto z owocami

• 3 jajka
  • nie cała szklanka cukru + 1 łyzka do posypania owoców jesli sa kwaśne
  • 2 szklanki maki
  • 1/2 szklanki oleju
  • 2 łyżki smietany
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 cukier waniliowy
Jajka i cukry zmiksować
Dodac szklankę mąki z proszkiem, olej, druga szklanke mąki,śmietanę-wszystko wyrobic na gładką mase.
Wylac na blachę-ja pieke w tortownicy o srednicy 24 cm
Piec w temp 150-180 stopni Celcjusza ok 30-40 min

Normalnie sie przejadę i przełoże przez kolano :wściekła/y:
oj takie lanie to by mi sie chyba przydało :tak:
dziękuje kochana za przepis :tak::-) buziaczki dla Ciebie **
PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA...A JAK URODZE TO JUZ WOGOLE, OJ CIEZKA CIAZA OD 8 TYG ZAGROZONA PORONIENIEM A POTEM PORODEM PRZEDWCZESNYM ALE JUZ CHYBA DAMY RADE
kcuki juz zaciskam ale na pewno wszystko jest dobrze i spokojnie dotrwacie do dnia porodu :tak:
to moj 34 tydzien :-)
śliczny brzuszek msz kochana widać ze mały szaleje w środku :tak:

ja jestem! :-)
moj progesteron jest juz do odebrania ale mnie skreca z ciekawosci :dry:
dam wam znac wieczorkiem co wyszlo! ;-)
Kroptusiu sliczny duzy brzusio! i zero rozstepow! :szok: super!

reklama
Do góry