reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej Lasencje:-)

U nas w pokoju jest 30 stopni Celcjusza:szok::szok::szok::szok::szok: ja już wariuję od tych upałów a Bianka jeszcze bardziej:no::no: U Was też tak gorąco??
Nie zaglądałam wcześniej,bo miałam jakiś dzisiaj napięty dzień- przed chwilą mała padła i dopiero znalazłam czas dla siebie i dla Was kochane;-)
pędzę czytać co naskrobałyście;-)
kochana, u na staki upal, teraz 22.00 a na dworzu nadal 28:szok::szok::szok::szok:, ajuz nie wspominam ile w domu, ja chce zimy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
gratulacjon dla Marianka:-D;-)
i my gratulujemy zabka:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D
Kanusia,my mamy tak napiety program,ze chyba z wesela bym musiala wyjsc zeby do Ciebie przyjechac,bo ja bym mogla przeciez....Wyliczone co do godziny:szok::szok:Bo mielismy byc miesiac,ale moj Gamo ma tyle roboty,ze nam sie mc skrocil do tygodnia:baffled::baffled:wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrI zobacz,polowe czasu w drodze,pl pln,pl pld itd,a po drodze fryzjer,dentysta i ja i amo...masakros..Jak u tego dentola wyjdzie dluzej niz dwie wizyty w ciagu dwoch dni to bedzie lipton,bo dentol we wrocku...:cool2:

I na sto procent wrocimy tu i bedziemy sie regenerowac,kuzwa 1500 km w aucie zeby pobyc tydzien i spowrotem wrocic:-:)-(

reklama
I na sto procent wrocimy tu i bedziemy sie regenerowac,kuzwa 1500 km w aucie zeby pobyc tydzien i spowrotem wrocic:-(
:szok::szok::szok::szok::szok: współczuję a Marian jak znosi podróże???, bo z moją ciężko by było -planujemy pojechać nad morze na kilka dni,ale nie wiem jak ominąć podróż ponoć są jakieś syropki na spanie dla maluszków:confused:

Do góry