reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Nadrobiłam jeszcze tylko to co naprodukowałyście

Orzeszek24 witam serdecznie na forum, termin masz dokładnie taki sam jak ja czyli 21.07 – spodziewasz się chłopca czy może dziewuszki??
Effita także witam na forum

Annie gratuluję bobaska!!!

Gabiaz masz rację, wysyp chłopaków w lipcu jak nic, czyżby się wojna jakaś szykowała – kolejne porzekadła związane z płcią dzieciątek, hihi
Iza:) ty chociaż masz to badanie zrobione i wiesz, czego się spodziewać, ale tu część dziewczyn w ogóle nie miała robionego posiewu

Alusia8989 może jeszcze trochę i mały Jasiek obierze sobie jakiś konkretny rytm dnia i wtedy może znajdziesz trochę więcej czasu dla siebie i dla nas. Dasz radę ze wszystkim, skoro masz maleństwo przy sobie to nic więcej się nie liczy.
Kasiurek1983 dużo zdrówka dla twojego synka życzę, a tobie to przede wszystkim wytrwałości, i siły aby sobie ze wszystkim dać radę. Najważniejsze, że Nataniel przybiera na wadze, ma więc chłopak siły aby walczyć z tymi pleśniawkami.
Gustlicek, jakby mój M. powiedział, że mu przeszkadzam to chyba by przez łeb ode mnie dostał – współczucia, a wynikami się nie przejmuj, dziewczyny już parę razy pisały, że te USG to różnie wychodzą i nie należy tego brać zbyt dosłownie.
Fela_76 tobie też trochę więcej siły życzę, aby te początkowe bolączki przetrzymać, a twojemu synkowi zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
Iwonko o twoim Dominiku też nie zapomniałam i jemu też dużo dużo zdrówka życzę.
No i serdecznie pozdrawiam te, które są w szpitalach, i te, które się dawno nie odzywały i nie wiadomo co się z nimi dzieje.

reklama
aduz- co by sie nie okazało, że Ci sie pokreciło z tymi wizytami:)..ja mam ostatnio na tym punkcie jakiegoś pecha. We wtorek miałam jechac z małym do poradni po 15 lub w środe o 12. No to pojechałam we wtorek tyle, ze na 12!Mało tego. W ubiegłym tygodniu miałam jechac ze starszym synem do lekarza. Zmieniłam termin wizyty na wtorek o 16.Oczywiscie pomerdało mi sie i chciałam wysłac męża z synem w środe. W ostatniej chwili sprawdziłam i okazało się, ze wizyta przepadła. Normalnie tak zakręcona to ja dawno nie byłam...

Iza moja reakcja była taka sama jak poczytałam w internecie o tej bakterii, ale dziewczyny z forum wsparły mnie, okazało się, że trochę dziewczyn też ją ma, czyli musi występować często. Najważniejsze, że jest wykryta, łatwo ją zwalczyć i to, że maleństwo będzie pod kontrolą:tak:
Beata1973 mimo wszystko zawsze chyba masz dobry humor:-) Ja na temat robotników się nie wypowiadam bo mi jeszcze elewacji nie skończyli:wściekła/y: to już chyba 3miechy...
Annie gratki ogromne, no i szybkiego poznania instrukcji maleństwa:-)
Orzeszek witaj na forum:-)
Kasiurek1983 dużo zdrówka również życzę dla twojego maleństwa
Fela tobie to trochę więcej czasu na odpoczynek życzę:tak: Trzymaj się dzielnie.
adudz82 trochę to faktycznie dziwnie zrobili:baffled: no to jutro cię muszą przyjąć bo jak inaczej, wizyta nie z twojej winy w końcu przełożona.

Fioletowa mnie się zaczęło to samo około 2tyg. temu. Puchnięcie i ciśnienie na granicy normy. Oczywiście zakaz spożywania soli, kawy i mocnej herbaty. Wszystko jałowe jem teraz i 2razy dziennie kontrola ciśnienia mi doszła od wczoraj. Jak ciśnienie skoczy do 140-150 to mam przyjeżdżać z torbą....

ja niby soli nie jem - niby bo nie mogę się powstrzymać ;-) herbata i kawa które pije to tylko stały koło kawy i herbaty w sklepie takie lury pije teraz
ale w sumie to zastanawiam się czy nie wziąć jutro torby do lekarki... ciśnienie mam w tej chwili 143/86, jakies poltorej godziny temu mialam 136 na siedemdziesiąt parę
heh i zaczelam teraz sie denerwować...
no to teraz tylko wyluzować i jutro do lekarki... a teraz dobranocka
zobaczymy co będzie jutro

annie 22 gratulacje dla ciebie i maleństwa:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
orzeszek witam na forum:happy2::happy2::happy2:
Dobrej nocki dziewczynki:-)

dzień dobry, mam nadzieję :-) wczoraj jak powiedziałam mężowi o tym posiewie, to się zbulwersował. niby znowu wymyślam sobie choroby i nie mam zaufania do swojego lekarza. że on chyba wie, co robi. no to skuliłam się na cały wieczór i dostałam nerwobólów. lewa szczęka mnie rozbolała... prawej nogi już prawie nie czuję

zastanawiałam się, czy w szpitalu mogą zrobić posiew... niewiele moge teraz zrobić sama, bez pomocy męża, bo ledwo chodzę i trochę boję wychodzić z domu. zaczęłam też przeglądać, jakich badań nie zrobiłam, a jakie są zalecane w ciąży, o rety...
no i domyślacie się, jaki tego efekt

mój mąż ma jednak rację. nie dajmy się zwariować.

dziekuje dziewcyzny za zyczenie !
fela - ja tez mam pomyrdane wsyztsko - myla mi sie moje wizyty z wiztami młodego ! ale postanowilam cos zrobic z moja demencja starcza i na lodówce mam wypisane wsyztskie wizyty według dat, tym sposobem co dzien spawdzam sobie czy aby czasem nie mam gdzies isc, a ze do lodowki zagladam zrednio raz na 3 godizny to na pewno kiedys tam zerkne :]

i witam sie piatkowo tak pozatym :*

reklama
Adudz82 rzeczywiscie mamy taki sam termin, ciekawe ktora pierwsza sie rozsypie :)) U mnie narazie sie nie zapowiada nic, a plci naszego klopsika nie znamy, bo mieszkam w Szwecji a tu nie robia za czesto usg , ostatnie mialam robione w lutym i wtedy dzidzia byla za mala zeby stwierdzic czy to chlopiec czy dziewczynka.Wszyscy mi wroza dziewczynke, zobaczymy.Jak bedzie dziewczynka to Amelka , bo maz sie uparl a jak chlopaczek to Filipek a narazie jest klopsik hihi.
Milego dnia wszystkim zycze

Do góry