reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry:tak:
Znowu jestem za Kają?:dry:Kurde kajaczku Ty się nie zrywaj tak bladym świtem:-D:-D:-D
Może mi się uda dzisiaj wyskoczyc do fryzjera bo nie pasuje jutro się z ludzmi spotykac z taką fryzurą:baffled: A wogóle to wczoraj wywiozłam z domu całą stołowiznę bo ciotka sobie wymysliła stypę a ma nakryc tylko na 6 osób. No i moja wspaniałomyślna mamusia stwierdziła że co będą do wypożyczalni jezdzic jak ja mam tego od groma:sorry2:

dzień dobry:tak:
Znowu jestem za Kają?:dry:Kurde kajaczku Ty się nie zrywaj tak bladym świtem:-D:-D:-D
Może mi się uda dzisiaj wyskoczyc do fryzjera bo nie pasuje jutro się z ludzmi spotykac z taką fryzurą:baffled: A wogóle to wczoraj wywiozłam z domu całą stołowiznę bo ciotka sobie wymysliła stypę a ma nakryc tylko na 6 osób. No i moja wspaniałomyślna mamusia stwierdziła że co będą do wypożyczalni jezdzic jak ja mam tego od groma:sorry2:

haha:-D:-Djakis ranny wstaj sie zrobilam?:szok::-D
Kokusiu,bo my juz mamy zeba,to zobowiazuje do powagi i rannego wstawania jak sie powinno przy malym dziecku:-D:-D
A tak serio,to mowie dzisiaj rano do Amo,wez stad tego zeba i jego wlascicielke bo ja chce SPAC...:szok:...Ale cos mi nie poszlo,na to wyglada:sorry2:
Ale Cie zrobili z ta zastawa....jeszcze na wesele,okey,ale na stype:szok::szok:

dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no kokusia, kana spicie????????i ja jestem szybsza od was?????????

nie no ja tu ledwo siedzę, ledwo widzę, a jakiś ahmed na skype pisze mi o seksie:szok::szok::-D:-D, chyba zgłupiał o takiej porze:-D:-D:-D,a tak na serio to ja już nie mam siły blokować tych ahmedow na skype, nie wiem ska ich tylu jest

Jestem już jestem. Tylko mąż w domu i mi się wtrynia w moją kolejkę:wściekła/y:

haha:-D:-Djakis ranny wstaj sie zrobilam?:szok::-D
Kokusiu,bo my juz mamy zeba,to zobowiazuje do powagi i rannego wstawania jak sie powinno przy malym dziecku:-D:-D
A tak serio,to mowie dzisiaj rano do Amo,wez stad tego zeba i jego wlascicielke bo ja chce SPAC...:szok:...Ale cos mi nie poszlo,na to wyglada:sorry2:
Ale Cie zrobili z ta zastawa....jeszcze na wesele,okey,ale na stype:szok::szok:

A no tak jak ma się zęby to już trza byc poważnym;-)A swoją drogą to już wiem czemu ja jestem ciągle niepoważna:-D
Coś ty na wesele to bym nie dała rady no chyba że na tak małe jak moje a na stypę jest oki;-)

reklama
Do góry