ja jiz mam kolekcie zablokowanych ahmedow![]()
a do mnie zaden ahmed nie pisze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jiz mam kolekcie zablokowanych ahmedow![]()
dzień dobry
Znowu jestem za Kają?Kurde kajaczku Ty się nie zrywaj tak bladym świtem
Może mi się uda dzisiaj wyskoczyc do fryzjera bo nie pasuje jutro się z ludzmi spotykac z taką fryzurąA wogóle to wczoraj wywiozłam z domu całą stołowiznę bo ciotka sobie wymysliła stypę a ma nakryc tylko na 6 osób. No i moja wspaniałomyślna mamusia stwierdziła że co będą do wypożyczalni jezdzic jak ja mam tego od groma
![]()
dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no kokusia, kana spicie????????i ja jestem szybsza od was?????????
nie no ja tu ledwo siedzę, ledwo widzę, a jakiś ahmed na skype pisze mi o seksie, chyba zgłupiał o takiej porze
,a tak na serio to ja już nie mam siły blokować tych ahmedow na skype, nie wiem ska ich tylu jest
hahajakis ranny wstaj sie zrobilam?
Kokusiu,bo my juz mamy zeba,to zobowiazuje do powagi i rannego wstawania jak sie powinno przy malym dziecku
A tak serio,to mowie dzisiaj rano do Amo,wez stad tego zeba i jego wlascicielke bo ja chce SPAC......Ale cos mi nie poszlo,na to wyglada
Ale Cie zrobili z ta zastawa....jeszcze na wesele,okey,ale na stype![]()
a dziecko zjada kabel od laptopa
milego dzionka kochane
moja się dzisiaj dorwała do Tuśki nocnikamoja od odkurzacza sprobowala ale chyba jej nie podszedl bo zostawila i "poszla" dalej![]()
łooo matko, zdrowo się odżywiasz, jak nie wiem coZapraszam na sniadanko,jak ktoras ma ochote na smazone ziemniaczki z cebula i kielbasa...
łooo matko, zdrowo się odżywiasz, jak nie wiem co
ale co z tego ze ja się zdrowo odżywiam, ech to życie niesprawiedliwe:-(
no i kiełbasa sojowaHalooo,a cebula,papryka,ziemniak,toz to same warzywa..