asiq83
Fanka BB :)
Żelazo 225 przy normie 60-180. Dokładnie rok temu było w normie. USG wątroby z końcówki zeszłego roku też ok. Ogólnie morfologia w porządku, TSH też w normie, tylko to żelazo takie wysokie... Zobaczę co wyjdzie z tych testów wątrobowych, wtedy już będę wiedziała wszystko.Asiq83-a wysoki mialas poziom zelaza??? A jak pozostale wyniki?
No widzisz. Będzie dobrze:-)
a nie opowiadałam wam. N radiologi przed HSG był taki młody (niczego sobie) radiolog i chyba ze "dwadzieścia" innych osób. ;-) i on sie pyta z uśmiechem czy czytałam na internecie o tym badaniu, a ja że jak nie jak tak. a on : i co?? ja: że no że różnie, i ze czesto bardzo boli. A on: że zrobimy tak jak na internecie:-):-) Zeby nie było ze głupoty piszą![]()

Ale swoją drogą taka jest prawda, że więcej się można dowiedzieć z sieci niż od lekarzy...
...ale to - szczerze mowiac - daje tylko ulge chwilowa, bo klopot tkwi gleboko w srodku kolanka...i masci temu nie zaradza, niestety:-( Ale moze rehabilitacja sie ku czemus przysluzy....mam nadzieje, ze choc na jakis czas sie poprawi...na tyle - bym mogla starac sie o maluszka, zajsc w ciaze i urodzic dziecko i ewentualnie wtedy dopiero poddam sie kolejnym operacja kolana, ju bez presji czasu...a bobasem zajmie sie w tym czasie tatus....ostatnio o niczym innym nie gada:-)
jestem umówiona z lekarzen na 10 sierpnia ale może wybiorę sie do innego szybciej! a jest możliwość że testy wychodzą błędnie bo mam problemy z nadczynnością tarczycy? z góry dzieki za porady :-)
:-) Oba pyyyyszne-Badaicka-dziękuje za przepis:-) Cholerka, ze tez zepuslam ten aparat...wstawilabym Wam zdjecie....

...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Zobaczymy co sie okaze...