reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jestes , myslalam ze sie juz pakujesz...no ale potem skumalam ze zadnych ciuchow nie bierzemy....no to zas potem pomyslalam zes polazla do monopolowego...:-D:dry:
hehehehe no a co ty myslalas to oczywiste ze poszlam szukac jakiejs hurtowni z wiadomym asortymentem :-D:-D:-D:-Dhehhehe tak mysle czy moze jakas przyczepka by sie nie przydala jednak na te plynne prowianty:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

hehehehe no a co ty myslalas to oczywiste ze poszlam szukac jakiejs hurtowni z wiadomym asortymentem :-D:-D:-D:-Dhehhehe tak mysle czy moze jakas przyczepka by sie nie przydala jednak na te plynne prowianty:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ojjj ale ze mnie gapa...a o tym nie pomyslalam...i co teraz??:confused:nie wiadmo w ogole czy mamusia ma haka w swoim aucie...:-Djak nie to ja juz zaczne pic teraz...co by mniej tego bylo...:-D:-D:szok:

do sopotu, bo moj mezowy chce sopockich gofrow:-D:-D:-D:-D

jezu do sopotu!!!!!!!!!!!!!!!! madzia slyszalas do sopotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D oooooooo to jeszcze yoke zaprosimy na dzampreze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak rozumiem, sopot wam pasuje i gofry tez?

Jade...Sopot moje tegoroczne marzenie!!!!!!!!!!!

Mamuska a gdzie zawsze zatrzymujecie się, jesli mozna spytac???tzn gdzie mielismy nocowac ale jest weselicho???

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-(

hhihih my ostatnio kupowalismy w Black red White i jesli chodzi o samo lozko to kierowalismy sie tym aby w nogach nie bylo zakonczenia gdyz moje kochanie ma 192 i aby wygodnie mogl sobie kulochy wylozyc i zadne dechy mu w tym nie przeszkadzaly hihhi wizualnoscia sie tez kierowalam hehhhe a materac to juz sprawdzilsmy w sklepie heheh na ktorym wygodnie sie lezy:-D:-D:-D

nio loda:-:)-:)-:)-:)-(

a i kupilismy takie tradycyjne pod materac 200 na 160

No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam :-D

madzienko, zawsze zatrzymujemy sie tutaj to jest 14 km od gdanska
Hotel Pod Lipami

ale znalazlam juz nocleg 100zl doba wiec jutro o 6.00 wyjazd, ale sie ciesz:-D:-D:-De

To udanego wypoczynku życzę. Będziemy tęsknić :tak:

reklama
Do góry