kana161
Mama "terrorystek" :P
nie poqiem nie powiem,ze nieoj TYGRYSIE nazbierało Ci sie...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie poqiem nie powiem,ze nieoj TYGRYSIE nazbierało Ci sie...![]()
nie poqiem nie powiem,ze niehahhaha Tygrysica sie chyba schowała
i tak Cię znajdę
![]()
najpierw jade na zakupki, dziecku trze kaszke i sloiczki kupic a potem pakuje siemamusia spakowana?
najpierw jade na zakupki, dziecku trze kaszke i sloiczki kupic a potem pakuje sie
hahahateraz nagle znikla....a przedtem taka skora do rozmow byla...hahahha![]()
fajnie bedzie, jak bedzie pogoda, bo jak nie bedzie pogody to nie bedzie fajniefajnie Wam![]()
Mmausiu jakby sie juz nie załapała to zycze Ci udanego wyjazdu...kurcze jakbym w weekenda pojechała do babic mojej to moze jakies piweczko?????ale to nic nie obiecuje,bo zoabczymy jak pogoda.....najpierw jade na zakupki, dziecku trze kaszke i sloiczki kupic a potem pakuje sie
takMmausiu jakby sie juz nie załapała to zycze Ci udanego wyjazdu...kurcze jakbym w weekenda pojechała do babic mojej to moze jakies piweczko?????ale to nic nie obiecuje,bo zoabczymy jak pogoda.....
A tak w ogole to dobrze dosczytałam,ze do Sopotu jedziesz???