reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam
![]()
odpisalam na PW

tAK TAK SUPER...Yoke to zaprosicie A JA TO CO???????? ładnie....dobra jest...foch ogromniak(((((((((((((((9
lo matko o takiej waznej personie zapomnialam!!!!!!!!!!!!!!!

NOOOOOOOOOOOOOO i to jeszcze nie ksiądz który ma 20 km do Trójmiasta....i rodzine w Sopocie......ja nie wiem no nie wiem....
![]()
hrhehehheoj TYGRYSIE nazbierało Ci sie...![]()

nie poqiem nie powiem,ze niehahhaha Tygrysica sie chyba schowała
i tak Cię znajdę
![]()

nie schowala tylko pakuje asortyment na nasza podroz

tygrysek82
normalnie polazly gdzies wszystkie

i jak tylko przyjdzie 22 kiedy to Tygrysy idą spac powyłażą z krzaczorów:-
-
-(

pytia
mamusia - zazdroszczę wypadu nad morze, my to mamy taaak daleko, że na mniej niż tydzień to nie opłaca się jechać :-(No ale coś za coś, za to góry pod nosem. A co do ahmedów, to tez tak mam na skypie, masakra jakaś, życ nie dają 
Ale ty masz zdrowie kobito 
kana - no nieźle Wam księżniczka pobalowało. Ja to przyzwyczajona już jestem, bo Hani budzi się nadal co2-3 godziny. Już mnie to nie rusza
anoli - mój kolega z liceum też się powiesił i zostawił dziecko. Straszne to.
Definitywnie zboczenie

My mamy łóżko 180x200 i właśnie szerokość była dla mnie najistotniejsza, bo lubimy mieć dużo miejsca, zwłaszcza, jak dzieciaki przychodzą
U nas dzisiaj upał niemiłosierny. Polatałam chwilę po mieście, a jak wróciłam, to zrobiło mi sie tak słabo, że nie mogłam wstać
Do tego puls miałam 130
Nie wiem, co to było
Dobrze, że była moja mama, bo się dziećmi zajęła, a ja się położyłam na godzinkę.

kaja - mój żołąddek odmówił posłuszeństwa na samą myśl o takim zestawie śniadaniowymZapraszam na sniadanko,jak ktoras ma ochote na smazone ziemniaczki z cebula i kielbasa...

kana - no nieźle Wam księżniczka pobalowało. Ja to przyzwyczajona już jestem, bo Hani budzi się nadal co2-3 godziny. Już mnie to nie rusza

anoli - mój kolega z liceum też się powiesił i zostawił dziecko. Straszne to.
Slucajcie,jaki czlowiek jest durny...czlowiek czytaj Kaja
Sprzatam od rana,fruwam na mopie tudziez scierce,bo mysle kurcze,jedziemy,a zycie bywa nieprzewidywalne,droga i organizm ludzki tez...jak nie daj Boze cos sie stanie.....I teraz uwaga-To co moja tesciowa powie jak zastanie bajzel
...
![]()
Definitywnie zboczenie

Dziewczyny, a ja ma pytanie z innej beczki..
Napaliłam się na zakup łóżka, takiego duuuuużego, bo my do tej pory śpimy na wersalce. A że wprowadził się nowy lokator, to chyba trzeba powiększyć łożeNa o zwrócić sczczególną uwagę przy wyborze łóżka i materaca??? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :-)
My mamy łóżko 180x200 i właśnie szerokość była dla mnie najistotniejsza, bo lubimy mieć dużo miejsca, zwłaszcza, jak dzieciaki przychodzą

U nas dzisiaj upał niemiłosierny. Polatałam chwilę po mieście, a jak wróciłam, to zrobiło mi sie tak słabo, że nie mogłam wstać

odpisalam na PW
lo matko o takiej waznej personie zapomnialam!!!!!!!!!!!!!!!o w morde wybacz najdrozsza ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hrhehehhe
nie schowala tylko pakuje asortyment na nasza podroz![]()
chyba alkotyment

Arlets
w oczekiwaniu na...?
No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam![]()
![]()
ja gdybym mogła to bym wywaliła ten materac 160 x200
poprzednie łózko mieliśmy 180x200 i było boskie!!!!! potem jak się przeprowadziliśmy to zmuszeni byliśmy na materac 160x200 gdyż łózko które nam sie podobało miało ramę i chyba dltaego bedę je przeklinac do końca życia a juz nie wspomnę że w 3 nie ma mowy o wspólnym spaniu

ale najważniejsza jest WAGA przy wyborze materaca!!!
polecam materac lateksowy - jest boski przy mojej wadze sprawdza się średni ale mój mąż stwierdził że wolałby twardy no ale on dużo więcej waży bo średnio ok 95 kg wiec dla takich osób powinno się kupowac twardy
Ostatnia edycja:
Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog
wiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans
????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi
i co robi
Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach

4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog

5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka

7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam

Ostatnia edycja:
pyciolek87
Mama Alexa:*
uffffffff....ogarnelam....raz w tygodniu przychodzi taki czas ze matka musi sie zajac wszystkim....bo...ojciec w pracy
....wiec wszytkie czynnosci na mojej glowie...tyle co wrocilismy ze spacerku,kapiel,pielegnacja,butla,lulu....
gary,ogarnac kuchnie,salon,maly pokoj,duzy pokoj,kanciape,kwiaty,butelki na noc,kapiel mamy....no i kolacja....a na kolacje tak lekko( nie to co nasza Kajka...kielbachy i te sparwy...
) arbuzika wciagam....weszlam na bb i czekam potulnie na mojego meza...;-):-)

gary,ogarnac kuchnie,salon,maly pokoj,duzy pokoj,kanciape,kwiaty,butelki na noc,kapiel mamy....no i kolacja....a na kolacje tak lekko( nie to co nasza Kajka...kielbachy i te sparwy...

reklama
Ty sie ciesz kobito bo u nas czas ze matka musi zajac sie wszystkim trwa ciagle i od zawszeuffffffff....ogarnelam....raz w tygodniu przychodzi taki czas ze matka musi sie zajac wszystkim....bo...ojciec w pracy....wiec wszytkie czynnosci na mojej glowie...tyle co wrocilismy ze spacerku,kapiel,pielegnacja,butla,lulu....
gary,ogarnac kuchnie,salon,maly pokoj,duzy pokoj,kanciape,kwiaty,butelki na noc,kapiel mamy....no i kolacja....a na kolacje tak lekko( nie to co nasza Kajka...kielbachy i te sparwy...) arbuzika wciagam....weszlam na bb i czekam potulnie na mojego meza...;-):-)

Na kolacje jadlam tortille z kurczaczkiem...;-)