reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hehe ok...wezme od lekarki to zapytam bo to na recepte niestety...:-) naczy ja bylam super zadowolona bardziej niz z sudokremu ale kazde dziecko inne...Twoja Pampersy a moja co bylo pod reka bo akurat nie stac mnie bylo na pampersy na 5 roku studiow hihi zyjac ze stypendium :-)
Ja nie miałam wyboru bo moja Paulina w innych sie odparzała :baffled:

reklama
KROPTUSIU tak sa drogie dlatego czasami zdarzało mi sie kupić HAGGIESY(hehe zapomniałam jak się pisze)bo sa tańsze ale zawsze staraliśmy się kupować tylko PAMPERS :tak:

Dlatego wiecie co z M zrobimy juz kupowac będziemy szybciej te pampersy zapas zrobimy sobie :tak:bo wiem że nieuda nam się odnauczyć synka od pampersów a druga dzidzia to już wogóle będzie urzywać dlatego zrobimy zapas:tak::-)

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
gratulacje dzeni.. oby wszystko bylo w porzadku...

a propo miejscówek.. hmm w mojej rodzinie zrobily sie az dwie, niedawno wujek, a w maju dziadek.. lecze niestety nie bylo mi dane.. widocznie to nie bedzie jedno ani dwoje.. heheh nie no zartuje.. wolalabym na poczatek jedno:)

teraz powtorzymy badania nasienia chociaz watpie czy cos sie poprawilo z racji ze M bral jakos do czerwca androvit a potem juz nie bo zle go znosil.. brzuch go bolal.. zobaczymy.. jesli dalej beda nie ciekawe to wtedy IVF.. nie wiem..

Olesia wszystskiego najlepszego z okazji urodzinek

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej laseczki;-)
ja dzis jestem skacowana wiec za duzo nie napisze....:baffled:
dyplom odebralam i bylo super:sorry:
a zaraz musze jechac z małżem po mebelki do salonu bo wlasnie przyszly...

dzeni mega gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!

przeczytalam wszystko jednym okiem i zapomnialam komu mialam jeszcze odpisac..:eek:
olesiu wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!

aa czy ktos moze zerknąc na moj cykl i powiedziec czy ja jestem przed owu czy wtrakcie czy o co chodzi:confused2:

28dni

Do góry