reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Izaa to serdeczne gratulacje córci :-):tak::-) my czekamy na kolejne usg,żeby się upewnić czy na pewno dziewuszka

kms my też czekamy na potwierdzenie:tak: za 4 tygodnie mam usg :tak: to 30 tygodniowe to też coś ala połówkowe:tak:

Izaa gratuluje córeczki!

My wizyte mamy za 2 tygodnie i muszę zrobić badania ,pewnie wyniki będą słabe cały tydzień choruje: kaszel, katar, zatoki ,ból gardła jakaś masakra:-(

Elka, to jakiś pyszny np. cebulowy syropik. Trzymaj się cieplutko :-) Chociaż przy takiej pogodzie, to nie wiem, czy to miło brzmi. Ale na pewno jest jak najbardziej sympatyczne.

Mam same dobre wieści.
Przede wszystkim, nie muszę już brać nospy i luteiny :-)
Łożysko poszło sobie do góry i nie jest już przodujące. Zostało na przedniej ścianie, ale i tak jest bosko.
Widziałam maleńką - ponad 1 kg, mała akrobatka, to tego jak sobie ładnie piła :-)
Lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to będzie miała ponad 4 kg :szok: Jak zobaczył moją minę, to dodał "Ale wie Pani te pomiary wcale nie są takie dokładne, 10% odchylenia może być" :szok::szok: Czyli 4,4, kg :-D:-D

Aaa i na 100% to DZIEWCZYNKA :-)

Także jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa :-)

Catedra plaża, koktaile i nie tylko jak najbardziej możliwe :-) a nawet wskazane.

Iza gratulacje, kolejna dziewczynka na forum:-D. Dobrze, ze z Toba ok.

Ja np od swojej siostry wczoraj usłyszałam, że na pewno będę miała cesarkę, bo wąska jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wkurzyłam się na masę. Przecież każda ciąża jest inna. Co z tego, że moja siostra miała:baffled:, mama naszą czwórkę urodział normalnie, a też jest wąska w biodrach, paranoja jakaś
Ty mi nawet o sisotrzanym wsparciu i radach nie mów. Moja jest bardzo milutka pod tym względem i po poronieniu usłyszałam, że "no i dobrze się stało, zresztą i tak sie jeszcze przywiązać nie zdążyłaś", kiedy ponownie zaszłam w ciążę padł tekst: "się nie ciesz za bardzo, bo to nic jeszcze nie wiadomo", kiedy sie okazało, że mam łożysko przodujące: "mówiłam, że nie ma się z czego cieszyć". Matka dwójki dzieci, ***** mać! Teraz sie już w ogóle do niej nie odzywam i mam względny spokój.
Mam same dobre wieści.
Przede wszystkim, nie muszę już brać nospy i luteiny :-)
Łożysko poszło sobie do góry i nie jest już przodujące. Zostało na przedniej ścianie, ale i tak jest bosko.
Widziałam maleńką - ponad 1 kg, mała akrobatka, to tego jak sobie ładnie piła :-)
Lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to będzie miała ponad 4 kg :szok: Jak zobaczył moją minę, to dodał "Ale wie Pani te pomiary wcale nie są takie dokładne, 10% odchylenia może być" :szok::szok: Czyli 4,4, kg :-D:-D

Aaa i na 100% to DZIEWCZYNKA :-)

Także jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa :-)

SUPER, że wszystko w porządku. Bardzo sie cieszę i gratuluję takiej dużej dziewczynki :-D

Ciekawe, ile jeszcze to moje dziecię będzie mnie trzymało w niepewności? :-D:-D ;-)

Cyniczna, nie tylko Ciebie trzyma w niepewności:-D. Z tym, że ja raczej się nie dowiem aż do porodu, bo jak pytałam, kiedy będę miała USG to mi powiedzieli, że nie wiedzą, być może wcale, bo nie ma takiej potrzeby. No, chyba, że dzidź się nie odwróci główką w dół

reklama
kms my też czekamy na potwierdzenie:tak: za 4 tygodnie mam usg :tak: to 30 tygodniowe to też coś ala połówkowe:tak:

To trzymam kciuki :-D oby się sprawdziło

My wizyte mamy za 2 tygodnie i muszę zrobić badania ,pewnie wyniki będą słabe cały tydzień choruje: kaszel, katar, zatoki ,ból gardła jakaś masakra:-(

Zdrówka życzę !!! :tak:wiem jak to jest, ja miałam ostre zapalenie zatok w 10/11 tc niestety u mnie bez antybiotyków się nie obeszło :-(

Ty mi nawet o sisotrzanym wsparciu i radach nie mów.
Ciekawe, ile jeszcze to moje dziecię będzie mnie trzymało w niepewności? :-D:-D ;-)

Nie ma jak to siostrzana miłość :confused:
A swoja drogą to Twoje maleństwo to niesamowicie wstydliwe, albo troszkę złośliwe co :-D:tak:

Do góry