reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Mam same dobre wieści.
Przede wszystkim, nie muszę już brać nospy i luteiny :-)
Łożysko poszło sobie do góry i nie jest już przodujące. Zostało na przedniej ścianie, ale i tak jest bosko.
Widziałam maleńką - ponad 1 kg, mała akrobatka, to tego jak sobie ładnie piła :-)
Lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to będzie miała ponad 4 kgJak zobaczył moją minę, to dodał "Ale wie Pani te pomiary wcale nie są takie dokładne, 10% odchylenia może być"
Czyli 4,4, kg
Aaa i na 100% to DZIEWCZYNKA :-)
Także jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa :-)
Catedra plaża, koktaile i nie tylko jak najbardziej możliwe :-) a nawet wskazane.
Iza gratulacje, kolejna dziewczynka na forum

cyniczna
Fanka BB :)
Ty mi nawet o sisotrzanym wsparciu i radach nie mów. Moja jest bardzo milutka pod tym względem i po poronieniu usłyszałam, że "no i dobrze się stało, zresztą i tak sie jeszcze przywiązać nie zdążyłaś", kiedy ponownie zaszłam w ciążę padł tekst: "się nie ciesz za bardzo, bo to nic jeszcze nie wiadomo", kiedy sie okazało, że mam łożysko przodujące: "mówiłam, że nie ma się z czego cieszyć". Matka dwójki dzieci, ***** mać! Teraz sie już w ogóle do niej nie odzywam i mam względny spokój.Ja np od swojej siostry wczoraj usłyszałam, że na pewno będę miała cesarkę, bo wąska jestem. Wkurzyłam się na masę. Przecież każda ciąża jest inna. Co z tego, że moja siostra miała
, mama naszą czwórkę urodział normalnie, a też jest wąska w biodrach, paranoja jakaś
Mam same dobre wieści.
Przede wszystkim, nie muszę już brać nospy i luteiny :-)
Łożysko poszło sobie do góry i nie jest już przodujące. Zostało na przedniej ścianie, ale i tak jest bosko.
Widziałam maleńką - ponad 1 kg, mała akrobatka, to tego jak sobie ładnie piła :-)
Lekarz powiedział, że jak tak dalej pójdzie to będzie miała ponad 4 kgJak zobaczył moją minę, to dodał "Ale wie Pani te pomiary wcale nie są takie dokładne, 10% odchylenia może być"
Czyli 4,4, kg
Aaa i na 100% to DZIEWCZYNKA :-)
Także jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa :-)
SUPER, że wszystko w porządku. Bardzo sie cieszę i gratuluję takiej dużej dziewczynki

Ciekawe, ile jeszcze to moje dziecię będzie mnie trzymało w niepewności?

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Cyniczna, nie tylko Ciebie trzyma w niepewności
. Z tym, że ja raczej się nie dowiem aż do porodu, bo jak pytałam, kiedy będę miała USG to mi powiedzieli, że nie wiedzą, być może wcale, bo nie ma takiej potrzeby. No, chyba, że dzidź się nie odwróci główką w dół

reklama
kms my też czekamy na potwierdzenieza 4 tygodnie mam usg
to 30 tygodniowe to też coś ala połówkowe
![]()
To trzymam kciuki

My wizyte mamy za 2 tygodnie i muszę zrobić badania ,pewnie wyniki będą słabe cały tydzień choruje: kaszel, katar, zatoki ,ból gardła jakaś masakra:-(
Zdrówka życzę !!!

Ty mi nawet o sisotrzanym wsparciu i radach nie mów.
Ciekawe, ile jeszcze to moje dziecię będzie mnie trzymało w niepewności?;-)
Nie ma jak to siostrzana miłość

A swoja drogą to Twoje maleństwo to niesamowicie wstydliwe, albo troszkę złośliwe co