reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja przestałam karmić 2 tyg temu i 2 dni temu dostałam okres, wiec spokoW życiu sama bym sobie nóg nie wydepilowałaZa duży ze mnie tchórz
Chciałam zapytać dziewczyny czy macie już okres? Bo ja jeszcze nie mam a to już prawie 7 miesięcy... wprawdzie karmie jeszcze małą ale czy to normalne?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
ja przestałam karmić 2 tyg temu i 2 dni temu dostałam okres, wiec spoko
Mamusia a czemu przestałaś karmic? Musialaś czy chciałaś?
Gładko przeszło?
mamusia2008
mamusia Karolinki
moje dziecko jak widzialo cyca to krzyczalo tak jakby ja ze skory obdzierali, walczylam z nia a ona ze mna 2 tyg i nic z tego wiec zrezygnowalam bo nie miala juz sily, cycki pelne , a ona nicMamusia a czemu przestałaś karmic? Musialaś czy chciałaś?![]()
Gładko przeszło?
mamusia2008
mamusia Karolinki
na poczatku bylo ciezko, bo ja mialm duzo mleka, do teraz jeszcze mi kapie w nocy, ale juz mam miekkie piersi wiec juz jest lepiej
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja sie strasznie boję tego momentu....ale nie jestem zwolenniczką karmienia do drugiego roku zycia
w końcu trzeba będzie powiedzieć stop, a moja panna jest bardzo za cycusiem... ja też nie powiem zebym nie lubiła tych chwil... ehhhhh no jakos to na pewno bedzie...
mamusia2008
mamusia Karolinki
wiesz co ja sie tez balam, a moja panna sama zrezygnowala ze ja az bylam w szoku, bo ona uwielbiala cycaJa sie strasznie boję tego momentu....ale nie jestem zwolenniczką karmienia do drugiego roku zyciaw końcu trzeba będzie powiedzieć stop, a moja panna jest bardzo za cycusiem... ja też nie powiem zebym nie lubiła tych chwil... ehhhhh no jakos to na pewno bedzie...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No to ja powiem szczerze ze też bym tak chciała, zeby mała zrezygnowała sama.... bo ja nie wiem czy sie sama zdecyduję ją odstawic
Też bym chciała żeby Bartek sam zrezygnował, już myślałam że tak będzie bo podobnie jak u Mamusi jak widział pierś to w płacz i w ogóle nie chciał, trwało to 3 dni a później sobie przypomniał co tak lubi. No ale teraz chcę raz dziennie wprowadzić butelkę żeby powoli go przyzwyczajać.
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
zapominajko, jak tam twoja dietka?ile juz schudlas?