reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

A ile dziennie jesz tej kaszy?
Też bym chciała 30 kg w pół roku...
Gratuluję 2 kg:tak: oy jak najwięcej schodziło

mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

3 woreczki dziennie--czyli 300gr

ja bym chyba nie wytrzymala...:zawstydzona/y:
ale mamuska gratuluje pierwszych postepow...teraz walnie jak nic...i bedziesz lacha jak sie patrzy:-p:rofl2:

ja bym chyba nie wytrzymala...:zawstydzona/y:
ale mamuska gratuluje pierwszych postepow...teraz walnie jak nic...i bedziesz lacha jak sie patrzy:-p:rofl2:
a ty niby z czego masz sie odchudzac, jak patrze na to twoje zdjecie na nk, to jestes taka sexi laska ze hej,
no tak juz bede lacha, mam 30 kilo do zrzucenia, oj sorry juz 28:-D:-D:-D

Ja mam jeszcze 32, ale jutro biegne do sklepu po kaszę gryczaną, bo tez uwielbiam.
Rozumiem, że mogę ją sobie sosem polać, albo czymś...

Bez soli to dla mnie akurat nie problem, ale zastanawiam się, czy po kilku miesiącach jedzenia samej kaszy organizm nie jest zbyt wyjałowiony:baffled:?

reklama
Bez soli to dla mnie akurat nie problem, ale zastanawiam się, czy po kilku miesiącach jedzenia samej kaszy organizm nie jest zbyt wyjałowiony:baffled:?
nie wiem, sasiadka na nic sie nie skarzy, wrecz przeciwnie czuje sie swietnie, a kasza gryczana ma duzo dobrych rzeczy w sobie
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kasza_gryczana]Kasza gryczana – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
ja na razie jem zobaczy ile wytrzymam

Do góry