reklama

Zdrowie i uroda

reklama
mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

A ile dziennie jesz tej kaszy?
Też bym chciała 30 kg w pół roku...
Gratuluję 2 kg:tak: oy jak najwięcej schodziło

mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

3 woreczki dziennie--czyli 300gr

ja bym chyba nie wytrzymala...:zawstydzona/y:
ale mamuska gratuluje pierwszych postepow...teraz walnie jak nic...i bedziesz lacha jak sie patrzy:-p:rofl2:

reklama
Bez soli to dla mnie akurat nie problem, ale zastanawiam się, czy po kilku miesiącach jedzenia samej kaszy organizm nie jest zbyt wyjałowiony:baffled:?
nie wiem, sasiadka na nic sie nie skarzy, wrecz przeciwnie czuje sie swietnie, a kasza gryczana ma duzo dobrych rzeczy w sobie
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kasza_gryczana]Kasza gryczana – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
ja na razie jem zobaczy ile wytrzymam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry