reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Witam!!!
mamusia - gratulacje!!! 2 kg to bardzo dużo!!! Bynajmnie jak dla nas (mówię głównie o sobie) Wiem ile się zmagałam żeby stracić choć 1 kg. U mnie było kiepsko na początku - przez 3 pierwsze miesiące po por. waga nie drgnęła - potem 1 kg na miesiąc a teraz już parę się nazbierało. TRZYMAM KCIUKI

Poodzonka!!!!!!!!!!!!!!!
dziękikochana i za ciebie trzymam kciuki
Mój brzuchol nie wygląda już na 7mc tylko na 6mc:crazy::wściekła/y::crazy::wściekła/y::crazy::wściekła/y:
u mnie to samo

hura, od wczoraj spadło mi 500gr czyli juz 2,5 kg, oby tak dalej:-D:-D:-D
jeśli tak dalej będzie to mogę jeść te kasze non stop, bo byłam na rożnych dietach i na żadnej nie chudłam aż 500gr codziennie

reklama
zapominajko
zapomniałam powiedzieć ze rano pije kawę z mlekiem, a potem cały czas herbatę zielona lub czarna lub rozcieńczony sok, pól na pól z woda

no tak a ja taka op.oźniona że dopiero tu dotarłam, po taaaakim czasie, wstyd normalnie...

mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

tylko kasza gryczana raz z pomidorem, raz ogórkiem

:szok::szok::szok:mamusia szok, nie wiedziałam, że tak z kasza można, ja tez uwielbiam, więc może i mnie pomoże jutro biegam po kasze poważnie:tak:a za ciebie kciuki trzymam, dobry początek to będzie ok:tak:

no to jak juz tak ,,odkryłam''ten wątek:-D to mam do was takie pytanie: czy któraś z was miała kiedyś robiony zabieg przegrody nosowej?
u mnie jakieś 5lat temu laryngolog stwierdził bardzo skrzywiona przegrodę, fakt moge jakoś z tym żyć, ale czasem trudno oddychać, mam wrażenie, że mam przez to przytępiony słuch, no i głowa czasem przez to boli.
Rok temu miałam zarezerwowany zabieg u prof. Skarżyńskiego w Wawie, najpierw ok marca( stchórzyłam, bo bałam się że mi nos rozkwaszą przed weselem:-D) a potem następny termin miałam na czerwiec, no to jak juz wiedziałam, że jestem w ciąży to reszta juz nie miała znaczenia,
no i teraz szczerze przyznam, że ciężko się zebrać na kolejny termin, bo strach, bo Wiktor...a po drugie pytanie gdzie w Polsce czy w UK?jeśli któraś miała zabieg sama, a może ktoś z bliskim to ja proszę o jakieś info, bo wiem, że musze to zrobić , ale się boję, bo nie wiem czy po nie będzie gorzej alno będę wyglądała jak bokser:-Dto juz chyba wole takiego garbka, którego mam właśnie przez to:-D:tak:

no to jak juz tak ,,odkryłam''ten wątek:-D to mam do was takie pytanie: czy któraś z was miała kiedyś robiony zabieg przegrody nosowej?
u mnie jakieś 5lat temu laryngolog stwierdził bardzo skrzywiona przegrodę, fakt moge jakoś z tym żyć, ale czasem trudno oddychać, mam wrażenie, że mam przez to przytępiony słuch, no i głowa czasem przez to boli.
Rok temu miałam zarezerwowany zabieg u prof. Skarżyńskiego w Wawie, najpierw ok marca( stchórzyłam, bo bałam się że mi nos rozkwaszą przed weselem:-D) a potem następny termin miałam na czerwiec, no to jak juz wiedziałam, że jestem w ciąży to reszta juz nie miała znaczenia,
no i teraz szczerze przyznam, że ciężko się zebrać na kolejny termin, bo strach, bo Wiktor...a po drugie pytanie gdzie w Polsce czy w UK?jeśli któraś miała zabieg sama, a może ktoś z bliskim to ja proszę o jakieś info, bo wiem, że musze to zrobić , ale się boję, bo nie wiem czy po nie będzie gorzej alno będę wyglądała jak bokser:-Dto juz chyba wole takiego garbka, którego mam właśnie przez to:-D:tak:

Beciaczek ja mam to samo i też stchórzyłam:) Na razie jestem na etapie wmawiania sobie że ta krzywa przegroda mi nie przeszkadza:)

Zapominajka a Ty nie karmisz? Bo ja juz się pogubiłam kto karmi a kto nie:)

Mi też się coś ruszyło i tak bez diety schudłam 3kg:)

Karmię, ale myślę, że w najgorszym wypadku będę więcej dokarmiała. Tym bardziej, że Iggy ma już 6 ząbków i jestem cierpiąca z tego powodu.

Moje nowe imię:-D: BĘDĄCA NA DIECIE:-);-)

reklama
Do góry