dzieki, no ciesze jak glupia, akcja kasza na grudniowkach!!!!!!!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki, no ciesze jak glupia, akcja kasza na grudniowkach!!!!!!!!!!![]()
a to juz sobie kombinuj sama jak chcesza mam jeszcze pytanko, ile razy dziennie jesz te kaszke i po ile?jedna torebke na raz?bo ja tak myślałam, żeby jeśc tylko obiad normalnie a śniadanie kaszka i kolacja przed 18kaszka, ale tak chyba nie wypali co?
hehehhe dobredzieki, no ciesze jak glupia, akcja kasza na grudniowkach!!!!!!!!!!![]()
dzieki za kciukihehehhe dobreja tez lubie kasze tylko z sosikami i mieskiem
trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
hmmmm ciekawe zestawieniedzieki za kciuki
ty mozesz kochana i z sosikiem i z miechem i czekolada nawet![]()
no i moze jeszcze z listkiem salaty lub bazylii zeby troche zdrowe to bylohmmmm ciekawe zestawienie![]()
oj to juz normalnie ful wypasno i moze jeszcze z listkiem salaty lub bazylii zeby troche zdrowe to bylo![]()
dobrze wyglądasz wiec na razie możesz normalnie się odżywiać, a twoje wymiary to moje marzeniemamusia, a mówiłam, a mówiłam??? :-d:-d:-d
ja też bym chciała taką dietkę, tylko jest jeden problem: Ja nienawidzę kaszy gryczanej :--
-
confused2:
:-
-
-(
no właśnie i ja wole z sosikiem...hehehhe dobreja tez lubie kasze tylko z sosikami i mieskiem
trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
a propos nielubienia, czy to musi być ta ciemna kasza czy może być ta biła niepalona bo tej ciemnej ja też nie lubie, szczególnie samej bez soli i jeszcze w takich ilościach.Mamusia, a mówiłam, a mówiłam???
Ja też bym chciała taką dietkę, tylko jest jeden problem: JA NIENAWIDZĘ KASZY GRYCZANEJ :--
-
confused2:
:-
-
-(