reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

dziewczyny
moja mam mowila ze kiedy mnie karmila, i zaczelo jej zanikac mleko to stara dobra znajoma doktorka powiedzial ze musi jesc duzo kaszy gryczanej, wiec chyba dlka matek karmacych jest oki, ja po porodzie jak mialam jeszzce mao mleka to tez wcinalam kaszke

reklama
Mamusia kaszka gryczana jest super i ja tez chudłam po jej jedzeniu bardzo ale kochana czasem wrzuc na zab jakiegos pomidorka, albo jajko bo zawierają mnostwo substancji odrzewczych oczywiscie bez pzresady bo cholesterol itp;-)
trzymam kciukasy za wytrwałosc i motywacje:tak: ( a mnie nie ma kto kopnąc w tyłek i z diety na razie nici :confused2::no:)

Mamusia kaszka gryczana jest super i ja tez chudłam po jej jedzeniu bardzo ale kochana czasem wrzuc na zab jakiegos pomidorka, albo jajko bo zawierają mnostwo substancji odrzewczych oczywiscie bez pzresady bo cholesterol itp;-)
trzymam kciukasy za wytrwałosc i motywacje:tak: ( a mnie nie ma kto kopnąc w tyłek i z diety na razie nici :confused2::no:)
ja ciagle jem pomidory i ogorki z kaszka, a jajko :no::no::no::no:bo kaszka ma wystarczajaco wszytskiego czego potrzebuje organizm czlowieka
dzieki za kciukasy:tak::tak::tak:
no to ja cie kopne:-)
bedziemy razem wcinac:-)

Mamusia ja się dołączam ale od poniedziałku, bo w niedzielę jadę na obiad do mojej mamusi:)
a ja do tesciowki no i sie Mariusza urlop zbliza a wwtedy dogadzanie kulinarne na maxa bo inaczej by sie chyba rozwiodł ze mna a gotowac i patrzec jak on wcina odpada wiec zaczynam 15 sierpnia :happy: postanowione:-p

Mamusia ja się dołączam ale od poniedziałku, bo w niedzielę jadę na obiad do mojej mamusi:)
oki, to czkam:-D:-D:-D:-D
a ja do tesciowki no i sie Mariusza urlop zbliza a wwtedy dogadzanie kulinarne na maxa bo inaczej by sie chyba rozwiodł ze mna a gotowac i patrzec jak on wcina odpada wiec zaczynam 15 sierpnia :happy: postanowione:-p
a ja spokojnie gotuje mezowi i nic mnie nie kusi bo kaszka najsmaczniejsza, ja po prostu mam silna wole
no ale czekam na ciebie 15 sierpnia:-)

Ostatnia edycja:
Mamusia gratuluje postępów i widzę humorek dzięki temu dopisuje, super

no to teraz wszystkie grudniówki będą kaszkę wcinam:-Dja niedługo do sklepu po zaopatrzenie idę:tak:

reklama
Do góry