reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
ciemna i gruba to gryczana a ta jasna i mala to jeczmienna:tak::tak: ja do sosow i mieska daje gryczana a jak robie krupniczek to jeczmienną:tak::tak:

Mamusia gratuluję kolejnego spadku.

Mamusia ja się dołączam ale od poniedziałku, bo w niedzielę jadę na obiad do mojej mamusi:)

Ja też od pon, bo jakoś dzisiaj nie miałam czasu na nic i zjadłam 3 ogórki i 2 marchewki w przelocie, a jutro obiadek mamusiowy będę konsumowała. Ale jak się uda to w niedzielę zacznę.

Mamusia gratuluję kolejnego spadku.

Ja też od pon, bo jakoś dzisiaj nie miałam czasu na nic i zjadłam 3 ogórki i 2 marchewki w przelocie, a jutro obiadek mamusiowy będę konsumowała. Ale jak się uda to w niedzielę zacznę.
dziewczyny nigdy nie obiecujcie sobie od poniedzialku, bo to prawie nigdy nie skutkuje, tak mi kiedys powiedzial jedna dietyczka i zgadzam sie z nia

a to juz sobie kombinuj sama jak chcesz
dieta polega na tym ze dziennie zjada sie 300gr kaszki!!!!!!!!!!!,
czyli na rano-100, na wieczor-100, na kolacje 100,
i nic wiecej z jedzenia, jesli czujesz glod to mozesz zjesc jakis jeden owoc w ciagu dnia, oprocz bananow i winogron, pic tylko herbatki, ja pije zielona lub sok rozcienczony z woda pol na pol, jesli czuje glod to zjem kawalek arbuza lub wypije herbate, wczoraj na kolacje zjadlam tylko arbuza, bo nie bylam glodna i wystarczylo mi 200 gr kaszy, a i rano pije kawe z mlekiem

czyli rano kawa, 10.00-100gr kaszy, 15.00-100gr kaszy, 19.00- 100gr kaszy,
no i od poniedzialku spadlo mi 3 kilo, wiadomo ze na razie to woda schodzi, ale itak soie ciesze

3 kiloooooo :szok::szok: jutro jade szukac kaszy :-D:-D:-D mam nadzieje ze znajde bo jak narazie to widzialam tylko ta drobniutka biala to chyba nie ta co nie?

reklama
Do góry