Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bop ja juz powoli mam dosyc tej kaszki, ale rezygnowac nie mam zamiaru, teraz bede kurczaki wcinać![]()
na dzien dzisiejszy 3,5kgmamuska ile mniej od poniedzialku?

nie wiem bo mam tez za duzo, i watpie ze sie sciagniei wróci dawna figura
a co zrobić z tą skórą której nadal jest za dużo :-( czy ona się ściągnie?

:-(i wróci dawna figura
a co zrobić z tą skórą której nadal jest za dużo :-( czy ona się ściągnie?
na dzien dzisiejszy 3,5kg![]()

na dzien dzisiejszy 3,5kg![]()
i sei zaczyna, a moze jeszcze 3 razy schabowy??????![]()

sluchajcie rozmawialam z ta znajoma i juz wiem jak dokladnie wygladala u niej ta dieta, bo na poczatku to mialam info od mamy ze ona jadla kasze i tyle, a teraz juz wiem wszytsko
pierwszy tydzien---
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki
jesli czula głód to gryzła marchewke, lub arbuz lub jakis inny owoc tylko nie banany czy winogrona
drugi tydzien---
sniadanie--100gr kaszki,
obiad---100gr piersi gotowanej lub pieczonej z warzywami,
kolacja---100gr kaszki
trzeci tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr piersi kurczaka
kolacja---100gr owsianki, jesli ktos nie lubi to dalek kasza gryczana
czwarty tydzien
sniadanie---100gr owsianki lub znowuz kaszki gryczanej, jesli ktos nie lubi owsianki
obiad---100gr piersi kurczaka
kolacja---100gr piersi kurczaka
w tym tygodniu codziennie mozna pic 250ml kefiru
piaty tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki
to jesta taka dieta, a ona sobie wydluzyla na wiecej nic 5 tygodni, tylko ze nie na pol roku, a na 4 miesiace
wiec w poniedzialek zaczynam juz jesc kurczaka, bo juz troche mi sie nudzi ta kaszka non stop
aaaaa, owsianka moze byc na mleku a moze byc na wodzie tylko ze wiecej wody, a mniej mleka, troszke soli i maciupunko cukru
Mamusiu super,że dietka działa oby tak dalej ale szczerze powiem Ci,że nawet jakbyś ważyła 100 kg(czego nikomu nie życzę) jesteś tak atrakcyjną kobitką,że nie rzucałoby się to w oczy;-)
a tak apropo dietki to chodzi tu chyba głównie o to aby jeść mało kalorii, więc jakby zastąpić nie lubianą kaszę -ryżem??3 woreczki= ok 1200 kcal :-)