reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
i sei zaczyna, a moze jeszcze 3 razy schabowy??????:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

sluchajcie rozmawialam z ta znajoma i juz wiem jak dokladnie wygladala u niej ta dieta, bo na poczatku to mialam info od mamy ze ona jadla kasze i tyle, a teraz juz wiem wszytsko:tak::tak::tak::tak:
pierwszy tydzien---
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki
jesli czula głód to gryzła marchewke, lub arbuz lub jakis inny owoc tylko nie banany czy winogrona

drugi tydzien---
sniadanie--100gr kaszki,
obiad---100gr piersi gotowanej lub pieczonej z warzywami,
kolacja---100gr kaszki

trzeci tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr piersi kurczaka
kolacja---100gr owsianki, jesli ktos nie lubi to dalek kasza gryczana

czwarty tydzien
sniadanie---100gr owsianki lub znowuz kaszki gryczanej, jesli ktos nie lubi owsianki
obiad---100gr piersi kurczaka
kolacja---100gr piersi kurczaka
w tym tygodniu codziennie mozna pic 250ml kefiru

piaty tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki

to jesta taka dieta, a ona sobie wydluzyla na wiecej nic 5 tygodni, tylko ze nie na pol roku, a na 4 miesiace
wiec w poniedzialek zaczynam juz jesc kurczaka, bo juz troche mi sie nudzi ta kaszka non stop:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
aaaaa, owsianka moze byc na mleku a moze byc na wodzie tylko ze wiecej wody, a mniej mleka, troszke soli i maciupunko cukru

ja lubie owsiankę, ale jutro chyba będzie kaszka mnna na śniadanko

Mamusia gratuluję. W takim tempie to za 2 miesiące już śladu nadwagi nie będzie.

Mamusiu super,że dietka działa oby tak dalej ale szczerze powiem Ci,że nawet jakbyś ważyła 100 kg(czego nikomu nie życzę) jesteś tak atrakcyjną kobitką,że nie rzucałoby się to w oczy;-)

a tak apropo dietki to chodzi tu chyba głównie o to aby jeść mało kalorii, więc jakby zastąpić nie lubianą kaszę -ryżem :sorry: ??3 woreczki= ok 1200 kcal :-)

Ryż ma zdecydowanie mniej wartości, więc raczej odpada.

reklama
Do góry