reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Mamusiu super,że dietka działa oby tak dalej ale szczerze powiem Ci,że nawet jakbyś ważyła 100 kg(czego nikomu nie życzę) jesteś tak atrakcyjną kobitką,że nie rzucałoby się to w oczy;-)

a tak apropo dietki to chodzi tu chyba głównie o to aby jeść mało kalorii, więc jakby zastąpić nie lubianą kaszę -ryżem :sorry: ??3 woreczki= ok 1200 kcal :-)

Mamusiu super,że dietka działa oby tak dalej ale szczerze powiem Ci,że nawet jakbyś ważyła 100 kg(czego nikomu nie życzę) jesteś tak atrakcyjną kobitką,że nie rzucałoby się to w oczy;-)

a tak apropo dietki to chodzi tu chyba głównie o to aby jeść mało kalorii, więc jakby zastąpić nie lubianą kaszę -ryżem :sorry: ??3 woreczki= ok 1200 kcal :-)
no niestety waze 100 z groszami, wiec nie musisz mi zyczyc
:no::no::no::no::no:nie wiem czy mozna ryz

Ostatnia edycja:
sluchajcie rozmawialam z ta znajoma i juz wiem jak dokladnie wygladala u niej ta dieta, bo na poczatku to mialam info od mamy ze ona jadla kasze i tyle, a teraz juz wiem wszytsko:tak::tak::tak::tak:
pierwszy tydzien---
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki
jesli czula głód to gryzła marchewke, lub arbuz lub jakis inny owoc tylko nie banany czy winogrona

drugi tydzien---
sniadanie--100gr kaszki,
obiad---100gr piersi gotowanej lub pieczonej z warzywami,
kolacja---100gr kaszki

trzeci tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr piersi kurczaka
kolacja---100gr owsianki, jesli ktos nie lubi to dalek kasza gryczana

czwarty tydzien
sniadanie---100gr owsianki lub znowuz kaszki gryczanej, jesli ktos nie lubi owsianki
kolacja---100gr piersi kurczaka
w tym tygodniu codziennie mozna pic 250ml kefiru

piaty tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki

to jesta taka dieta, a ona sobie wydluzyla na wiecej nic 5 tygodni, tylko ze nie na pol roku, a na 4 miesiace
wiec w poniedzialek zaczynam juz jesc kurczaka, bo juz troche mi sie nudzi ta kaszka non stop:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
aaaaa, owsianka moze byc na mleku a moze byc na wodzie tylko ze wiecej wody, a mniej mleka, troszke soli i maciupunko cukru

Ostatnia edycja:
sluchajcie rozmawialam z ta znajoma i juz wiem jak dokladnie wygladala u niej ta dieta, bo na poczatku to mialam info od mamy ze ona jadla kasze i tyle, a teraz juz wiem wszytsko:tak::tak::tak::tak:
pierwszy tydzien---
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki
jesli czula głód to gryzła marchewke, lub arbuz lub jakis inny owoc tylko nie banany czy winogrona

drugi tydzien---
sniadanie--100gr kaszki,
obiad---100gr piersi gotowanej lub pieczonej z warzywami,
kolacja---100gr kaszki

trzeci tydzien
sniadanie--100gr kaszki
kolacja---100gr owsianki, jesli ktos nie lubi to dalek kasza gryczana

czwarty tydzien
sniadanie---100gr owsianki lub znowuz kaszki gryczanej, jesli ktos nie lubi owsianki
kolacja---100gr piersi kurczaka
w tym tygodniu codziennie mozna pic 250ml kefiru

piaty tydzien
sniadanie--100gr kaszki
obiad---100gr kaszki
kolacja---100gr kaszki

to jesta taka dieta, a ona sobie wydluzyla na wiecej nic 5 tygodni, tylko ze nie na pol roku, a na 4 miesiace
wiec w poniedzialek zaczynam juz jesc kurczaka, bo juz troche mi sie nudzi ta kaszka non stop:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
aaaaa, owsianka moze byc na mleku a moze byc na wodzie tylko ze wiecej wody, a mniej mleka, troszke soli i maciupunko cukru

no teraz to wygląda o niebo lepiej niż ciągle sama kasza :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry