Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przestałam karmić 2 tyg temu i 2 dni temu dostałam okres, wiec spokoW życiu sama bym sobie nóg nie wydepilowałaZa duży ze mnie tchórz
Chciałam zapytać dziewczyny czy macie już okres? Bo ja jeszcze nie mam a to już prawie 7 miesięcy... wprawdzie karmie jeszcze małą ale czy to normalne?
ja przestałam karmić 2 tyg temu i 2 dni temu dostałam okres, wiec spoko
moje dziecko jak widzialo cyca to krzyczalo tak jakby ja ze skory obdzierali, walczylam z nia a ona ze mna 2 tyg i nic z tego wiec zrezygnowalam bo nie miala juz sily, cycki pelne , a ona nicMamusia a czemu przestałaś karmic? Musialaś czy chciałaś?![]()
Gładko przeszło?
wiesz co ja sie tez balam, a moja panna sama zrezygnowala ze ja az bylam w szoku, bo ona uwielbiala cycaJa sie strasznie boję tego momentu....ale nie jestem zwolenniczką karmienia do drugiego roku zyciaw końcu trzeba będzie powiedzieć stop, a moja panna jest bardzo za cycusiem... ja też nie powiem zebym nie lubiła tych chwil... ehhhhh no jakos to na pewno bedzie...