reklama
Anoli a jak się zarejestruje na tej stronce to gdzie znajdę te porady odnoście fryzurki? Bo ja cos slepa jestem![]()
Komputerowe Metamorfozy - część II - Strona 125 - Forum Wizaz.pl na tej stronie masz ostatnia strone forum tam prosisz o metamorfoze i wklejasz zdjecie

KANKIYA
Fanka BB :)
laski znacie jakieś metody oprócz plastrów i wosku ( bo mam uczulenie po rwaniu
) na usuwania włosków z okolic bikini aby je troszkę osłabić, normalnie masakra zarosłam jak dzik
za każdym razem jechałam maszynką coraz dalej a teraz nie wiem co z tym zrobić

i do tego uczulenie mi wyszło,bo rwałam pensetą ostatnio
i jak tu wyskoczyć w bikini??
help..........

Agacia82
Mami :)
Ja ci nie pomogę ... golę się maszynkąlaski znacie jakieś metody oprócz plastrów i wosku ( bo mam uczulenie po rwaniu) na usuwania włosków z okolic bikini aby je troszkę osłabić, normalnie masakra zarosłam jak dzik
help..........

Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ja tez sie gole, ale jesli jestes odwazna to depilator, ja depiluje nogi i dla mnie super, wloski sa coraz ciensze, i coraz rzedziej musze to robiclaski znacie jakieś metody oprócz plastrów i wosku ( bo mam uczulenie po rwaniu) na usuwania włosków z okolic bikini aby je troszkę osłabić, normalnie masakra zarosłam jak dzik
help..........

Agacia82
No własnie też myślałam o laserowej, orientujesz się ile to kosztuje?Ja tez sie gole, ale jesli jestes odwazna to depilator, ja depiluje nogi i dla mnie super, wloski sa coraz ciensze, i coraz rzedziej musze to robic. Dobraz tez jest depilacja laserowa, po jakims czasie wloski zanikaja calkowicie, ale to jest kosztowne
![]()
A depilatorem próbowałam i wyłam z bólu

KANKIYA
po depilatorze włoski wrastają mi w skórę i mam paskudne krosty:-( a na laser mnie nie stać:-Ja tez sie gole, ale jesli jestes odwazna to depilator, ja depiluje nogi i dla mnie super, wloski sa coraz ciensze, i coraz rzedziej musze to robic. Dobraz tez jest depilacja laserowa, po jakims czasie wloski zanikaja calkowicie, ale to jest kosztowne
![]()
KANKIYA
moja znajoma płaciła 1000 zNo własnie też myślałam o laserowej, orientujesz się ile to kosztuje?
.

reklama
Agacia82
łoooo matulumoja znajoma płaciła 1000 zł za pierwszy zabieg a może być kilka:-(