Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłamEwelw, ale po Twoim suwaczku widzę, że cały czas idziesz do przodu![]()
. Za to więcej warzyw zjadałam. Ja się już powoli zaczynam obawiać co to na zimę będzie - bo ponoć się na lato chudnie a na jesień tyje.... Ja sobie nie wyobrażam przytyć... :-bedzie dobrze tym bardziej ze chudniesz powoli, a masz aktualne zdjatko swoje,no i dawno swojej kryszyny nie pokazywalas, pewnie juz duza dziewczynaNo jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłam. Za to więcej warzyw zjadałam. Ja się już powoli zaczynam obawiać co to na zimę będzie - bo ponoć się na lato chudnie a na jesień tyje.... Ja sobie nie wyobrażam przytyć... :-
-
-(
. Nie wyglądam dobrze na zdjęciach i dla tego nie robię ich (lub bardzo rzadko) ale pokazywać się raczej nie będę - musicie mi wybaczyć
Za to córcia ma wieeele zdjątek.
no, i dzidzi tez nie chce nam pokazac:-Ewelw , taka ładna buzia a pokazać się nie chce![]()