reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj MALINUS:-)
Oj bidulko to niezle jestes narobiona:no:A jakas konkretna kaske za to dostaniesz????
Moze P zrobi Tobie jakis masazyk;-):-)

Moje miesko juz sie smazy a ja ogladam Brzydule
masażyk będzie kochana oj będzie tylko dzieci zasną bo m być specjalny;-);-)
kochana kasa taka sama to 600zł no chyba że mnie szefowa zaskoczy:sorry:ale tyrka to była niesamowita gdybym miała robić tak non top to bym szukała innej pracy:baffled:bo to jest tyrka nie praca:sorry:
ania to weselicho a nie wesele:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Malinka no to 600zl fajnie zawsze wiecej na wydanie:sorry:Mam nadzieje ze szefowa okarze sie czlowiekiem i da wiecej;-)
Jutro mam przymiarke wiec pewnie popoludniu dopiero wlece na forum teraz sie ewakuuje bo Laura juz marudna i trzeba ja polozyc do spania:baffled:

jestem wdomu i ogladam brzydulę :tak::tak::tak::tak:

Oliwka znowu usnęła mi w drodze powrotnej do domu o 19.30 i przełozyłam ją do łóżeczka i śpi,oby do rana plis bo inaczej się załamie jak wstanie o 4.00 rana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

witam dziewczynki na chwilunie:happy:
wczoraj pracowałam od 6.30 do 20 dzis od 8.30 do 18 padam na twarz wszystko mnie boli:-(
odliczam dni do 5 sierpnia jeszcze 2 takie masakryczne weekendy i wróce do swojej kochanej przychodni:tak:
buziolki:happy:
Dziewczyno,przystopuj trochę,bo się tą tyrką wykończysz:sorry:;-):tak:.
Ceny autobusu od 600zl do 1000:szok::szok:
Mielismy miec 100 gosci ale duzo osob nam odpada bo sa na obczycnie w pracy sezonowej wiec minimum bedzie 60 max 90:sorry: ale watpie ze bedzie 90 hehehehhe jak dla mnie idealnie bedzie 70:-D:-D:-D:-D:-D
A autobusy z komunikacji miejskiej,może taniej by taksówki wynająć:eek:?
U nas na weselu to było jak w mordę strzelił:-p,z zespołem,kamerzystą i dziećmi 70 osób:tak::-D.To tak w sam raz było.Ani za ciasno,ani za luźno:rofl2:.
Oprócz bigosu to mielone a'la gołąbki w sosie pomidorowym,naleśniki z dżemem i sałatkę z zupek Amino zrobiłam swemu chłopu na wyjazd.

Witam się i ja :-D:-D

Zimno i wieje nie ma jak wyjść na dwór od wczoraj ach :no: masakryczna pogoda, aż źle się czuję :no:

Kubek śpi, mąż na 14 do roboty a ja siedzę i nic na razie nie robię. Wczoraj od ślubu dopiero pojechałam do teściowej, posiedziałam godzinę i do domu a co będę siedzieć ;-)

Nic się nie chce w taką pogodę robić, kaszanka :no: nawet humor nie dopisuje.

Ale się ostatnio wkurzyłam, konto na allegro mi zablokowali. Chciałam zmienić nazwisko tylko, trzeba było podać przyczynę i było tam podane zmiana stanu cywilnego to zaznaczyłam i czekałam na akceptację. Na drugi dzień mi przysłali że coś tam zaznaczyłam nie zgodnie z regulaminem! To po jaką cholerę dali zmiana stanu cywilnego no!!! A chciałam sobie kilka rzeczy wystawić no :wściekła/y: teraz będę musiała na nowo konto zakładać i za niego płacić bo do tej pory teściowa płaciła hehe ;-)

Polakowi nie dogodzi a babie to juz w ogole :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie wczoraj bylo 33 czy 34w cieniu a w domu 27 stopni :szok::szok::szok::szok::szok: i juz sie zyc nie dalo.
daltego ja sie w nocy troche ochlodzilo (bo deszcz to dopieor rano zaczal padac i niezbyt mocny),to sie ucieszylam.przyda sie ze 2 dni odpoczynku od tego upalu:tak::tak:

Witam i ja
Ale sobie dzisiaj pospalysmy:tak::tak::tak:Dopiero zjedlismy sniadanko:-);-)
Pogoda fatalna bo zimno i cały czas pada:no:

ja spac nie mogalm w nocy bo nie dosc ze bylo gorac to mala od godziny 2 do 7 ciagle plakala,marudzila i mnie wolala.z pewnoscia przez ten ukrop w domu,ale mialam juz tego dosc.no i z pewnoscia @ sie zbliza wnoszac po moich humorach i nerwach:crazy:

Byłam z mlodymi na zakupach w realu i weszlismy do mojego Ojca na kawke bo mial w srode imieniny:tak:Wrociłam taka zmeczona i obładowana ze szkoda gadac:no:A mlode mi w dzien nie spaly bo nawet nie mialy kiedy a teraz sobie w najlepsze wariuja
]

no wiesz w niedziele to powinnas dzieci do kosciloa a nie do supermarketu zabrac:-D:-D:-D:-D:-D
nie mozesz w tyg?

witam dziewczynki na chwilunie:happy:
wczoraj pracowałam od 6.30 do 20 dzis od 8.30 do 18 padam na twarz wszystko mnie boli:-(
odliczam dni do 5 sierpnia jeszcze 2 takie masakryczne weekendy i wróce do swojej kochanej przychodni:tak:
buziolki:happy:

to teraz w przychodni przestoj tak?wolne popoludnia?
wspolczuje ci tej harowy szczegolnie ze wczoraj taki maskaryczny upal byl
ale Malina jedna dobra jest,nawet 2.nie dosc ze wpadnie troche kasy to pewnie jeszcze waga spadnie co?;-);-):rofl2::rofl2::rofl2:

We wtorek Laura ma urodzinki i robie male przyjecie bedzie Laura, Makxymilian, Paulinka, Tomek z dzieci wiec trzeba kupic balony i torcika :tak:

u to bedzie imprezka

w piatek zrobilam te golabki jakies 20sztuk.no i sluchajcie ze ja zjadlam 3 sztuki i zostalo jeszcze 4 sztuki zawekowane w sloiki od wczoraj...reszta poszla:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::baffled::baffled::baffled:
mojemu tak posmakowaly ze jadla je w piatek i pol soboty:szok::szok:
nastepnym razem to chyba z 1kg miesa zrobie i pol kg ryzu:baffled::baffled::sorry::sorry:

MALINUS
Moze rzeczywiscie szefowa Cie zaskoczy bo naprawde tyrasz ze szok:szok::szok::szok:

ANKA
Bo tyle kosztuje wynajecie autobusow niestety:no:

MARTA
To tez mialas niezłe weselicho:tak::tak::tak:
A gdzie wyprawiłas swojego mezusia:baffled:Sorki jak nie doczytałam:zawstydzona/y:

U mnie juz wszyscy spia a ja ogladam sobie tv:-)Ale tez niedugo sie klade,bo jestem jakas padnieta i jutro juz na 100% dostane @ bo dzisiaj mam taki humor ze moglabym rozszarpac jakby mi ktos podpadł:no:

ANABUBKA
Duzo czytania nie ma,bo tu straszne pustki dzisiaj były

reklama
Do góry