reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj medeuska osttnio to nic Ci się nie chce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przyjdzie na świat malutka to będziesz musiała więc teraz korzystaj ile wlezie bo po ten to nie bedziesz miec czasu aby to słowo wypowiedzieć :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Medeuska to prawda potem bedziesz zajeta i raczej malo czasu bedziesz miala dla siebie:rofl2:

Gratuluje Antosiowi kolejnego zabka

Agnes ja tez mam chwile bo Laure wyslalam na drzewmkie a Max sie bawi autami.Mamy wyskocdzyla na poczte wiec mam lajcik:-D

Mlode spia wiec ja tez mam luzik:tak::tak::tak:
W domu wszystko porobione wiec jest ok:-)
A ja mam ostatnio bardzo malo prania:szok::szok::szok:Tak jak całkiem niedawno prałam po dwie pralki dziennie tak teraz wychodza mi moze dwie na tydzien:confused2::rofl2:Ale to chyba dlatego ze mlodzi biegaja prawie na golaska:-D:-D:-D
No i dzieki temu mam mniej prasowania;-):-)

Mlode spia wiec ja tez mam luzik:tak::tak::tak:
W domu wszystko porobione wiec jest ok:-)
A ja mam ostatnio bardzo malo prania:szok::szok::szok:Tak jak całkiem niedawno prałam po dwie pralki dziennie tak teraz wychodza mi moze dwie na tydzien:confused2::rofl2:Ale to chyba dlatego ze mlodzi biegaja prawie na golaska:-D:-D:-D
No i dzieki temu mam mniej prasowania;-):-)
no no no to lepiej byc nie moze;-)

w koncu wstawiłam obiadek:-D mój leń jest porażający:-D:-D

Dowikla bo letnie ciuszki malo miejsca zajmuja:-D:-D

Medeuska korzystaj ile sie da:tak:

Laura spi Mama wrocila z poczyt a ja jakos glodna sie robie:baffled: Rosolek z wczoraj zostal wiec jest co wciagnac:-D

Takich pustek jak ostatnio sa to tu chyba nigdy nie było:szok::szok::szok::no::no::no:
Co sie dzieje????Czyzby wszystkie spaly lub siedziały na dworku:confused2:
U nas pogoda jest fajna bo na przemian slonce z chmurami i wiaterek:tak::tak::tak:
Zmykam sie umyc i ponudzic troszke;-):-)

Jak sie uda to wlece wieczorkiem
papa:-)

reklama
Do góry