reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wczoraj zrobilam sobie kotlety z poledwiczki ale jak mlode sie obudza to juz pewnie bede miala gosci wiec nie sadze zeby zjadły obiad jak zobacza slodkie:-);-):-D:-D:-D
Dlatego ten obiadek zostanie na jutro:tak::tak::tak:

A rosolek to bym sobie zjadla-najlepiej taki babciny:-):tak::tak::tak:

reklama
Witam,ja dopiero o 10-ej się z wyrka zwlekłam:-p.Przyszła dzisiaj kaszka Bebilon z tej gry co na BB w linku była :tak: i Julowi niezbyt smakuje:no:.

Moja babcia to też tak wstawała i jak wstałam o 8-ej to już nawet obiad naszykowany był:szok::tak::happy:.

To gratulacje:tak:,Antoś może już panienkom staniki bez użycia rąk rozpinać;-);-):-p:tak::-D.

Dopisuję się do listy poniedziałkowych praczek,u mnie jedno;-):tak::cool:.
tekst ze stanikami mnie powalił:-D:-D:-D:-D
ja też czekam na tą kaszkę bebikowego konkursu:tak:
Oliwka spi już 2 godzinki :tak::tak::tak::tak: pranie wywiesiłam,nastawiłam drugie.obiadek gotowy.
także mam luzik :-)

malinka dasz mi ten przepis na te klopsiki w sosie koperkowym????
chyba przeoczyłaś,prosiłam Cię już chyba 2 razy ale mi nie odpisujesz :sorry:
zaraz ci kochana npiszę na wątku kulinarnym;-)
a i dzięki za linka do tego wózia z chico napaliłam się na niego:tak::tak:
a my ciebie lubimy i to bardzo;-):-);-):-);-):-)
a my zaliczyliśmy spacerek(w deszczu) zakupy teraz antoni śpi dzieciaki rysują( michaela jacksona:-D)ja obiadek zrobiłam tylko czekać aż się ziemniaczki dogotują pranko wywieszone i spijam kawulca:tak:
ooo już się antoni naspał:wściekła/y:

kurde musze w koncu wlosy isc umyc...:eek: ale to moze po obiedzie:sorry2::sorry2: er mi sie nie chce- do 17.30 musze byc gotowa:sorry2:

Rozmawialm z Patrysia u niej wszystko ok pojutrze wraca do siebie i bedzie miala neta wiec powroci na forum:-)

Ja glodna jak smok najpierw gadu gadu z Patrysia a potem z siostra a w zoladku rewolucja:-D

Cześć kobitki :tak:

Wpadłam, żeby się wam pochwalić, że mam termin na początek sierpnia dla Aniki do przychodni rehabilitacyjnej :tak: i to na NFZ. Na początku jak usłyszałam koniec listopada to się załamałam :baffled:
W prawdzie muszę przejechać cała Warszawę ale co tam :rofl2:

reklama
dotarlam w koncu.
dzis mam qwki poniedzialek!!!!!!!!!!!!!!!111:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

najpierw mala wyla w nocy ponad godzinenie wiem czemu,an pic ani nic.tak jakos ok.3rano.ja nie moglam sie podniesc wiec mnoj sie podniosl,i cos tam ze sie nie wyspi do pracy.wiec ja mu ze wczoraj mialam to samo w nocy i nic mu sie nie stanie jak raz na kilka miesiecy w nocy do dziecka wstanie.i spalam dalej,tzn wybudzalam sie co chwile bo zab mnie cmil,ale tak wkurzajaco,a mala wyla i wyla...:crazy::crazy::crazy::crazy:
cmi mnie albo ta osemla ukruszona albo jakis zab obok,i do tego wylazi mnie 8 z drugiej strony wiec moge jesc srodkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do tego potem Paulina juz przed 8 chciala ogladac tv i co chwile mnie budzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i koniec koncow ja i Weronika spalysmy do 10,ale co to za sen.
tym sposobem tylko dzis w dzien ie spi,spokojnie do wieczora wytrzyma.

Paulina to natretna klamczucha,oszukuje na kazdym ktroku a jak ja przylapie na tym to az sie krew we mnie gotuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole dzis jakbym mogla to bym je.......

teraz ogladaja bajke,zupa sie dopiero robi.posprzatlam i zrobilam 2 prania,jutro kolejne.

nie lubie poniedzialkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

własnie dopatrzyłam się u antoniego 4 zęba:tak::tak::tak::tak:tak więc mamy komplet jedynek:-D

gratulje kompeltu:-)

u mnie pogoda taka w miare.jest troche slonca,troche chmur, w cieniu 21stoni ale na sloncu cieplej.do tego wieje dosc mocny waitr ale w domu chociaz chlodneij

Do góry