reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

i tak właśnie robię ! ale kiedy wciskam delete to przechodza na inną stronkę! cały czas kombunuje! dzieki za pomoc :)) buziaki

reklama
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:) Kropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]

aż się popłakałam...... strasznie mi przykro, musi Ci być strasznie ciężko. Twój Aniołek na pewno codziennie Cię obserwuje z góry i dba o to żebyś była silna.
Później będzie patrzył z nieba na swoje liczne rodzeństwo i dzielnych kochających rodziców:-):-):-)

ale mam lenia dziewczyny nic mi sie nie chce
buszuje po allegro bo szukam jakiejś spódnicy dla siebie ale z moimi gabarytami toi ciężko coś dopasować
I znalazłaś coś?
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:-:)-:)-( @ przylazła... strasznei mi smutno....
Przytulam

Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:)
Jakbyś chciała to jest osobny wątek o ciąży po poronieniu tak więc zapraszam
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/index6116.html

A wiecie ja tak z innej beczki.
Wczoraj bylismy u mojego dziadka na imieninach i polazłam z siostra na spacer po wiosce.Idziemy,patrzymy a tu pod płotem leży wózek dzieciecy taki typu parasolka.Myśłimy se z siorka-co wyrzucił ktos?

Dobrze, że dziecka nie zostawili w środku

ANDZIU WKLEJAM JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA CIEBIE nasza MALWINKA :-)
Śliczna dziewczynka :-)

Kropeczko obraziłaś się na mnie?

hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu:-D. .
Witaj.:-)

rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach

no wlasnie!!! ja pamietalam..w przepisie na zapiekanke:-)

Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.
Tylko bez skojarzeń :-)
!!

za późno:-D:laugh2::-p:rofl2:

oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)

Kasia-Ty si nie wyglupiaj tylko pisz nam tu zaraz szybko jak sie masz, jak Fasolka i inne sprawy???? Sciskam moooocno!!!!

no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :biggrin2: do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :biggrin2::biggrin2:
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :biggrin2:
Wow....a ja dopiero zjadlam 2 kawalki...i znowu mi sie slinka leci...Kroptusiu-jestes wielka...tym razem w sensie kulinarnym ma sie rozumiec...:-):-)

hihi dlatego ja nie ogladam bo to jakies dla mnie wymyslane ... ja wole standard i prostote...ale zalezy kto co lubi, u mnie 1 umywalka i mala wanna wiecej nie wlezie :-) jakies ladne lustro, komplet lapeczek, szafeczka no i kafle...a dodatki potem, ladne widzialam komplety w praktikerze na szczoteczki, mydlo itp...wszystko w 1 tonie

no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :biggrin2: do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :biggrin2::biggrin2:
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :biggrin2:

Ale zdolną mamę ma Wikusia:-):-):-)

Kaaaaaaaaaaaaaaaasiaaaaaaaaaaaaaaaaa jak sie czujesz??Mamuska???

:-):-):-):-) Hej, fizycznie całkiem niexle choć ostatnio chorowałam i brałam antybiotyk - upiorny suchy kaszel(jeszcze mi nie przeszedł). Bolał mnie az brzuch od kaszlu taksię dusiłam.
Psychicznie źle... zaczynam się zabierac za rozwód a M jest nieprzyjemny....

Haha świnka z Ciebie ;-)

Śliczna dziewczynka :-)

Dziękuję :-)

cześc Dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać:-)
Nie jestem w stanie nadrobic zaległości i poczytać co u Was się działo:zawstydzona/y:

OLICA - gratuluję córeczki

Kroptusia - uściskaj córeczkę:-):-):-)

Dzięki !!!

Kasiu co u Ciebie ?
Dalej dziewczynka ? :-)

Jak tam twoje sprawy ?
AAA napisałaś wyżej, upsss przykro mi.
Nie wiem co to znaczy , że M jest nieprzyjemny, ale na pewno to nic pozytywnego....

reklama
oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
Cześć Kasiu:-) jasne że pamiętamy. Jak się czujesz???
Hanka Ci zrobi jak to przeczyta...poczekaj Poziomka, poczekaj...bedziesz jeszcze kropke wolala o pomoc i azyl i schronienie na uchodźctwie:-)
I co, nie nie przyjmiesz do siebie??? P.S. Nie powiedziałam że obrabiamy, tylko że piszemy. O swojej tez mogę (jest zdecydowanie za duża i ma cellulit);-)
h
Następna szaleje:-) Talenciary:-)

No widzisz!!!! zdolna bestia:-)

Do góry