sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
i tak właśnie robię ! ale kiedy wciskam delete to przechodza na inną stronkę! cały czas kombunuje! dzieki za pomoc
) buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowaKropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
I znalazłaś coś?ale mam lenia dziewczyny nic mi sie nie chce
buszuje po allegro bo szukam jakiejś spódnicy dla siebie ale z moimi gabarytami toi ciężko coś dopasować
Przytulamale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:--
-( @ przylazła... strasznei mi smutno....
Jakbyś chciała to jest osobny wątek o ciąży po poronieniu tak więc zapraszamDziekuje Wam bardzo za miłe słowa![]()
Dobrze, że dziecka nie zostawili w środkuA wiecie ja tak z innej beczki.
Wczoraj bylismy u mojego dziadka na imieninach i polazłam z siostra na spacer po wiosce.Idziemy,patrzymy a tu pod płotem leży wózek dzieciecy taki typu parasolka.Myśłimy se z siorka-co wyrzucił ktos?
Śliczna dziewczynka :-)ANDZIU WKLEJAM JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA CIEBIE nasza MALWINKA :-)
Witaj.:-)hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu. .
rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach
Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.
Tylko bez skojarzeń :-)
!!
oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
Wow....a ja dopiero zjadlam 2 kawalki...i znowu mi sie slinka leci...Kroptusiu-jestes wielka...tym razem w sensie kulinarnym ma sie rozumiec...:-):-)no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodziankedo tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie
czyli dla niej najwieksza frajda ....
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt![]()
hihi dlatego ja nie ogladam bo to jakies dla mnie wymyslane ... ja wole standard i prostote...ale zalezy kto co lubi, u mnie 1 umywalka i mala wanna wiecej nie wlezie :-) jakies ladne lustro, komplet lapeczek, szafeczka no i kafle...a dodatki potem, ladne widzialam komplety w praktikerze na szczoteczki, mydlo itp...wszystko w 1 tonie
no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodziankedo tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie
czyli dla niej najwieksza frajda ....
Kaaaaaaaaaaaaaaaasiaaaaaaaaaaaaaaaaa jak sie czujesz??Mamuska???
Dobrze, że dziecka nie zostawili w środku
Kropeczko obraziłaś się na mnie?
za późno![]()
Śliczna dziewczynka :-)
cześc Dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać:-)
Nie jestem w stanie nadrobic zaległości i poczytać co u Was się działo
OLICA - gratuluję córeczki
Kroptusia - uściskaj córeczkę:-):-):-)
Cześć Kasiu:-) jasne że pamiętamy. Jak się czujesz???oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
I co, nie nie przyjmiesz do siebie???Hanka Ci zrobi jak to przeczyta...poczekaj Poziomka, poczekaj...bedziesz jeszcze kropke wolala o pomoc i azyl i schronienie na uchodźctwie:-)
Następna szaleje:-) Talenciary:-)h
udało się!)