mamulica
Fanka BB :)
Mary, no czasem zmieniam pościelmamulica
śliczna fotka bo i śliczny obiekt na niej ale gdzie tam pościel w łaty...???;-)

Ale z tym obiektem to poleciałaś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mary, no czasem zmieniam pościelmamulica
śliczna fotka bo i śliczny obiekt na niej ale gdzie tam pościel w łaty...???;-)
Tam zaraz że "poleciałaś" mówię co widzęMary, no czasem zmieniam pościel. Ale ta jest w owieczki, też tak weterynaryjnie.... Taka niebieska, płotek i owieczki... Powinno być jedną na zdjęciu widać
Ale z tym obiektem to poleciałaśNo chyba że o tą owieczkę bardziej Ci chodziło
![]()
Tam zaraz że "poleciałaś" mówię co widzęSerio...
I nie chodziło mi o owieczkę![]()
no wiesz!!! zupełnie jak moja mamano to masz szczęście bo inaczej zaraz bym cię okrzyczała)
no aż nie potrafię sobie wyobrażić jak będę wyglądać za 3 miesiącekilolek Ty już masz naprawdę duży....
i w tej wodzie ... oooj jak ja bym się tak popluskała.....;-) a u nas nie ma pogody na to![]()
A jeszcze z innej beczki, zupełnie nie do tematu brzuszków, ale jak jesteśmy (a właściwie jja jestem) przy tym temacie plazowania w slońcu... coś co mnie ogromnie zbulwersowało...Myśmy na plażę chodzi ok 9 rano. Trochę ludzi tez przychodziło o tej pporrze żeby najlepsze miejscówki zająć. Ale my o 11 już schodziliśmy, bo wiadomo 11-14 najbardziej słońce pali i najmniej zdrowe wtedy. Siadaliśmy pzy plazy w jakimś bbarze albo kawiarence na 2 śniadanie i obserwowaliśmy wprost dziką falę ludzi idących na plażę w samo południe! No kit.. głupi są... ich sprawa! ale słuchajcie, z mmalusieńkimi dziećmi!! Te dzieci już poparzone a oni dalej w południe na plażę. Niemowlęta nawet, takie w gondolkach. Jedna baba lazła o 12 z takim maluszkiem, ja wiem, może ze 2 miesiące miało. Mordka cała krwawo czerwona, a ona bez budki, bez parasolki, no nic kompletnie!!! Aż się nóż w kieszeni otwiera na bezmmyslność ludzi.![]()