reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Mnie caly czas bola i sa wielkie. Zawsze byly wielkie, a teraz sa mega wielkie.
a moje zawsze były małe. :-( po karmieniu były bardzo małe, teraz urosły sobie trochę i wieczorami bolą - w pierwszej ciąży się dotknąć nie mogłam. a jak urodzę i wykarmię, to mi chyba znikną.:eek:

a moje zawsze były małe. :-( po karmieniu były bardzo małe, teraz urosły sobie trochę i wieczorami bolą - w pierwszej ciąży się dotknąć nie mogłam. a jak urodzę i wykarmię, to mi chyba znikną.:eek:

A ja zawsze chcialam miec o jakis numer mniejsze. Wszystkie biustonosze sa teraz za male. Kupilam juz jeden wiekszy, ale tez zaczyna sie ciasniej w mieseczkach robic:szok:

Jesli chodzi o bol to jestem w miare przyzwyczajona bo przed ciaza przed kazdym okresem miaam to samo ok. tygodnia, z ta roznica, ze teraz non stop ehhhhhh:baffled:

Ja miałam wyznaczony termin na 23 stycznia, ale teraz się chyba to trochę zmieni, ponieważ okazało się, że będą bliźniaki..a podobno jak czytam wszędzie one rodzą się z 2tyg a nawet miesiąc wcześniej..także może to być nawet grudzień:szok:

Wiecie co tych dużych piersi to naprawdę nie ma co zazdrościć:tak: Ja też mam miseczkę DD, piersi cały czas rosną i nie wiem na jakim rozmiarze się zatrzymają, wiem, że już mnie przez nie kręgosłup boli:angry: Co do bolesności to na szczęście już mnie nie bolą, zresztą w tej ciąży i tak mało mnie bolały, przy Olisiu z bólu nie wyrabiałam ;-)

anulka!!! gratuluję podwójnego szczęścia!

co do piersi - nie chciałam mieć nigdy dużych czy bardzo dużych, ale trochę większe jedynie. kiedyś usłyszałam, że mam za małe piersi (już nie małe, ale za...) :crazy:

anulka!!! gratuluję podwójnego szczęścia!

co do piersi - nie chciałam mieć nigdy dużych czy bardzo dużych, ale trochę większe jedynie. kiedyś usłyszałam, że mam za małe piersi (już nie małe, ale za...) :crazy:

ej piersi to nie wszystko:wściekła/y:ważne jest to co się ma w głowie. Pewnie ja też bym chciała mieć większe ale taką mnie już natura stworzyła i tyle.Jedyne co to mogę uzbierać na silikon;-)

reklama
Ja sie zgadzam z kacha_wawa, ze duzych piersi nie ma co zazdroscic.
Dla mnie jest to niewygoda. Zawsze mialam ograniczony wybor jesli chodzi o koszulki, bluzki i oczywiscie biustonosze, bo musialam kupowac namioty, a nie ladne staniczki.
Teraz na szczescie sa juz i ladne te duze:tak:

A teraz jak chodze, to mam wrazenie, ze nic innego mi nie widac tylko biust:szok:

Do góry