reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o Ty ...czekasz tylko na gotowy temat:tak:Tobie to ja wiem jakie pasuja:-D
j
Pyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fuj :eek::-D:-D:-D

Jaaaaaaaaaa chceeee a jak :-D A jak go robisz????????
PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaa :-D:-D:-D[/QUOTE]Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil:no::no::no::no::no::no::no:

Ej a co z tymi cytatami tez je ytak widzicie??

Pyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fuj :eek::-D:-D:-D

PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaa :-D:-D:-D
Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil:no::no::no::no::no::no::no:

Ej a co z tymi cytatami tez je ytak widzicie??[/QUOTE]

źe hęęęę :confused::confused::confused:

Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil:no::no::no::no::no::no::no:

Ej a co z tymi cytatami tez je ytak widzicie??

źe hęęęę :confused::confused::confused:[/QUOTE]No wyzej jak ktos kogos cytuje to ipisze np. natalkaa: a tekst kogos innego, tak jakbys mnie cytowala, ale nie to co ja napisalam, tylko to, co naprzyklad ktos podemna:eek: Wiem, ze to skomplikowane:-D

O widzicie zacytowalam edee a pojawilo sie to co ja napisalam i wychodzi ze edee to napisala.... Czy nie widzicie??:-:)-:)confused::confused::confused: Moze ja mam jakies haluny:szok::szok::szok::szok: Do psychiatry ze mna:szok::szok:

reklama
Do góry