Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
TAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTRO[QUOTE
A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,hehbo mnie się już ciastka skończyły
![]()

Jaaaaaaaaaa chceeee a jak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,hehbo mnie się już ciastka skończyły
![]()
Jaaaaaaaaaa chceeee a jakTAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTROA CO? CHĘTNA ??
![]()
Pyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fujo Ty ...czekasz tylko na gotowy tematTobie to ja wiem jakie pasuja
j
PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaaJaaaaaaaaaa chceeee a jakA jak go robisz????????
Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocilPyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fuj
PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaa![]()
Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil
Ej a co z tymi cytatami tez je ytak widzicie??
No wyzej jak ktos kogos cytuje to ipisze np. natalkaa: a tekst kogos innego, tak jakbys mnie cytowala, ale nie to co ja napisalam, tylko to, co naprzyklad ktos podemnaźe hęęęę![]()
![]()