P
patrysia*
Gość
LOLITKA no to można się wkurzyć okropnie

nie dość że czekasz tak długo to jeszcze takie coś
brak słów:-( ale nie martw się szybko czas minie uwierz i zobaczysz jak już będzie wrzesień 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana ty bralas jakis wspomagacz np clo... bo u mnie jest tak samo... mam 2 piekne pecherzyki powyzej 20mm i endo tez duze wiec moze kochana jak zafasolkujesz to parka bedzie![]()
HANKA nono super rosną pęcherzyki:-) kciukaski na czwartek :-)
Ja już jestem po wizycie. Widziałam pięknie bijące serduszko i nawet je słyszałam. Dzidzia fikała po całym brzuchu i nie mozna było jej zmierzyć. Cudny widok. Dotarło do mnie,że tam naprawdę ktoś mieszka;-)
Oczywiście na zapalenie dostałam tabletki, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuje za trzymanie kciuków! Buziak dla Was!
KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia.:-
-(
Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami
to cudownie kochanie że wyniki masz dobre!! ciesze sie strasznie, uważaj na siebie tzn na wasWróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciążyMam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.
Patrysia
Czas szybko nie zminie. Zmeczona jestem bardzo psychicznie i taki cios w postaci kolejnych 30 dni ponad plan to juz dla mnie zalamka.....
Zebym sie chociaz nie nastawiala, ale jak mnie powiedzieli ze bede miala miec w lipcu a najpozniej w sierpniu to juz se w lepetynie tak zaplanowala ze szok. I mnie dzisiaj dobili na maksa tym zamknieciem. Kretyny walone
To u nich tak można zamknąć sobie i już jakaś paranoja...ku..wa ...a co nagle wszyscy na urlop idą czy co?Martynka
Sie nie da. Bo jak w czerwcu wybieralam szpital to wlasnie ten wybralam bo byl najszybciej. Teraz juz 2 miesiace minely i jak musze od nowa "stac" w kolejce do innego to termin jest na listopad/grudzien
ty tutaj nie caruj nas złymi myslami! uda sie napewno! skoro może byc ciąża z pecherzyka o 16mm ( a znam przypadek ze byla) to i pewnie nie jedna byla z malym endometriumtwoj byk rozpłodowy zapoda takie żołnierze że żadne endometrium się nie oprze
będzie dobrze zobaczysz!!!![]()
Hanka endometrium 11 mm jest bardzo dobre...minimalne jest 8 mm a ty masz 11 mm ja miałam zawsze ok 10-11 w dniu owulacji a ty masz jeszcze 2 dni to urosnie będą się miały gdzie zagnieździć 2 fasolki...a czy nie powinnaś zrobić dzisiaj zastrzyku bo pęcherzyk 23 jutro będzie miał 25 to już blisko torbieli...a jakiej masz wielkości jak pękają???
Wróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciążyMam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.
Super wyhodowałaś te pęcherzyki![]()
Hanka
Ale ile tego endometrium u Ciebie ? Jesli ponizej 8 - nie trac kasy i poczekaj az Ci sie to wyreguluje