reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
zapominajko, jak tam twoja dietka?ile juz schudlas?
W pierwszym tyg 2 kg więc dumna z siebie troszkę zluzowałam.
ważenie mam jutro, ale obawiam się, że waga wróciła na swój pierwotny stan:-(.
Ja depiluję sobie woskiem aktualnie pachy. Koszt jednorazowy 200 zł zabiegi będą prawdopodobnie 3. Jestem zadowolona strasznie. Nie wiem za co koszt 1000 zł chyba nogi, bikini i wszystko inne...
A ja bym musiała mieć dietową siostrę, która by za mną chodziła i mówiła nie jedz, to jest niedobre, tego nie lubisz, od tego się tyje itd. bo sama siebie nie umiem kontrolować tak jak bym chciała.
KANKIYA
Fanka BB :)
Agatkas moja też bez cyca ani rusz ,choć wprowadzam jej dania , ale butli za nic nie ruszy więc nie wiem co mogłabym jej podawać przed spaniem ,bo chyba nie zupkę ani deserek:-( i to będzie u nas największy problem przy odstawianiuJa sie strasznie boję tego momentu....ale nie jestem zwolenniczką karmienia do drugiego roku zyciaw końcu trzeba będzie powiedzieć stop, a moja panna jest bardzo za cycusiem... ja też nie powiem zebym nie lubiła tych chwil... ehhhhh no jakos to na pewno bedzie...

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas moja też bez cyca ani rusz ,choć wprowadzam jej dania , ale butli za nic nie ruszy więc nie wiem co mogłabym jej podawać przed spaniem ,bo chyba nie zupkę ani deserek:-( i to będzie u nas największy problem przy odstawianiu![]()
Moja na szczęście tez je butle, ale nawet jak jej dam butlę przed snem to nie zasnie bez cycusia.
mamusia2008
mamusia Karolinki
mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo

jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila
mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo
super

ale serio jesz tylko kaszę gryczaną? z czym ją jesz?
mamusia2008
mamusia Karolinki
tylko kasza gryczana raz z pomidorem, raz ogórkiemsuperwidzisz, mówiłam że na pewno zaczniesz tracić na wadze, a mi nie wierzyłaś
ale serio jesz tylko kaszę gryczaną? z czym ją jesz?
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
ach marzeniestan na dzisiaj:
59kg
pas: 86cm
biodra: 99cm
super trzymam kciuki za powodzeniemamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo