reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
zapominajko, jak tam twoja dietka?ile juz schudlas?

W pierwszym tyg 2 kg więc dumna z siebie troszkę zluzowałam.
ważenie mam jutro, ale obawiam się, że waga wróciła na swój pierwotny stan:-(.

Ja depiluję sobie woskiem aktualnie pachy. Koszt jednorazowy 200 zł zabiegi będą prawdopodobnie 3. Jestem zadowolona strasznie. Nie wiem za co koszt 1000 zł chyba nogi, bikini i wszystko inne...

A ja bym musiała mieć dietową siostrę, która by za mną chodziła i mówiła nie jedz, to jest niedobre, tego nie lubisz, od tego się tyje itd. bo sama siebie nie umiem kontrolować tak jak bym chciała.

Ja sie strasznie boję tego momentu....ale nie jestem zwolenniczką karmienia do drugiego roku zycia:) w końcu trzeba będzie powiedzieć stop, a moja panna jest bardzo za cycusiem... ja też nie powiem zebym nie lubiła tych chwil... ehhhhh no jakos to na pewno bedzie...
Agatkas moja też bez cyca ani rusz ,choć wprowadzam jej dania , ale butli za nic nie ruszy więc nie wiem co mogłabym jej podawać przed spaniem ,bo chyba nie zupkę ani deserek:-( i to będzie u nas największy problem przy odstawianiu:zawstydzona/y:

Agatkas moja też bez cyca ani rusz ,choć wprowadzam jej dania , ale butli za nic nie ruszy więc nie wiem co mogłabym jej podawać przed spaniem ,bo chyba nie zupkę ani deserek:-( i to będzie u nas największy problem przy odstawianiu:zawstydzona/y:

Moja na szczęście tez je butle, ale nawet jak jej dam butlę przed snem to nie zasnie bez cycusia.

mamuśki u mnie chyba coś ruszyło, w końcu minus 2 kilo:tak::tak::tak:
jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

jestem na nowej diecie--przez cały dzień jem tylko kasze gryczana i nic więcej,na razie wytrzymuje, bo uwielbiam kasze gryczana
mam nadzieje ze będę chudnąc, bo wiadomo ze na poczatku to schodzi woda, a wody na pewno mam duzo, moja sasiadka na tej diecie w ciagu pol roku schudla 30 kilo, i wyglada super, tak mlodo, zero zmarszek, morfologia jej sie poprawila

super :tak::tak::tak::tak::tak::tak: widzisz, mówiłam że na pewno zaczniesz tracić na wadze, a mi nie wierzyłaś :-p:-p:-p
ale serio jesz tylko kaszę gryczaną? z czym ją jesz?

reklama
stan na dzisiaj:
59kg
pas: 86cm :angry:
biodra: 99cm
ach marzenie

super trzymam kciuki za powodzenie

Do góry