reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po wizycie,musieliśmy czekać:crazy:,bo doktorka sobie praktykanta wzięła i kolejka muliła:wściekła/y::wściekła/y:.
Pochrząkiwanie i nocne zgrzyty to na tle nerwowym,(ograniczyć kompa i TV:sorry:), a co do powieki to dać sobie z tym spokój,chyba,że bardziej opadnie i będzie przeszkadzać,to wtedy na operację albo jak sam w przyszłości będzie chciał sobie zrobić.
Anka,remont to jest ale w przychodni :tak::-Di na bilans 2-latka z Julem pójść nie mogę:no:,bo nie mają gabinetu wolnego.
Zmykam pierogajce jagodowe lepić.:tak:
o z jagodami to ja tak ze 30 zamawiam:-D:rofl2:

reklama
ale mam nerwa na dzieciaki że:angry::angry::angry::angry::angry:
poszłam do kuchni obiad kończyć a ich poprosiłam żeby na antka patrzyli smażę tą wątróbkę i jak dla mnie antocha za cicho zaglądam do pokoju antek wywrócił kwiatka wpiernicza ziemię a oni nie widzą tk zapatrzeni w bajki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to mają już szlaban na bajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

haha:-D:-D:-D mój Bratanek jak miał 1,5 roku to wpierniczał ziemię z kwiatków jak mu się czegoś zabroniło

ja nie obgaduje:no::no::no::no::no:
antonio zrobił taką kupę że muszę mu pościel zmienić normalnie po uszy się obfajtał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Zuzka rano się obudziła i marudzi-patrzę a całe prześcieradło zlane-nie wiem jak to zrobiła bo pampersa miała jeszcze materac nie wysechł:baffled:

obiad dogorewa sobie a Zuzka drzemie-a matka na BB:-D:-D

ale co ci sie dzieje?haslo zle czy co?
zaznacz zapamietaj logowanie to dluzej bedzie trzymac:-)
to mam zaznaczone ale to brat ma cos z kompem bo mi stronki gasna:wściekła/y:
My po wizycie,musieliśmy czekać:crazy:,bo doktorka sobie praktykanta wzięła i kolejka muliła:wściekła/y::wściekła/y:.
Pochrząkiwanie i nocne zgrzyty to na tle nerwowym,(ograniczyć kompa i TV:sorry:), a co do powieki to dać sobie z tym spokój,chyba,że bardziej opadnie i będzie przeszkadzać,to wtedy na operację albo jak sam w przyszłości będzie chciał sobie zrobić.
Anka,remont to jest ale w przychodni :tak::-Di na bilans 2-latka z Julem pójść nie mogę:no:,bo nie mają gabinetu wolnego.
Zmykam pierogajce jagodowe lepić.:tak:
no patrz prawie trafilam ale glowy w przychodni chyba nie myjesz hehehe.Trafilam jak kula w plot:-D:-D:-D:-D

A moja mam poszla kupic mi pierogi:rofl2:Lali jeszcze spi

no ja wlasnie potrzebuje numeru na chirurgie szczekowa dos tolicy.
MH masz moze numer?
...
ona posikiwala pewnie z wodou siostry.
wez zapakuj baby i przjedz do mnie.teraz w akacje w ciagu dnia i w tygodniu to nawet godziny nie bedziesz jechala:no::no::no:
wybierz pore drzemki aniki i jazda:-)

...

To nie ja pisłam tylko Marta :-D:-D:-D Kłomnie jest przychodnia stomatologiczna, mogę wziąć od nich numer. Robia na nfz, ale nie wiem w jakim zakresie.

Jest jeden problem, mamy teraz tylko jedno auto, albo M mi naprawi albo pojedzie do pracy tramwajem, ale on ostatnio ciągle autem :baffled:

A przydało by mi się do ciebie przyjechać bo cały czas nie ufarbowana chodze :baffled::-p

Straszna patelnia u mnie, ale chyba się z biorę do parku :sorry:

Ostatnia edycja:
haha:-D:-D:-D mój Bratanek jak miał 1,5 roku to wpierniczał ziemię z kwiatków jak mu się czegoś zabroniło

Zuzka rano się obudziła i marudzi-patrzę a całe prześcieradło zlane-nie wiem jak to zrobiła bo pampersa miała jeszcze materac nie wysechł:baffled:

obiad dogorewa sobie a Zuzka drzemie-a matka na BB:-D:-D
u mnie standart dzieciaki leżą i zawiązują zadełko iu siebie w pokoju antonio zasnął a ja na bb:-D:-D:-Dmy już po obiadku:tak:
ja jestem zakęcona jak słoik słuchajcie nalałam wody do czajnika na kawulca i czekam chodzę po kuchni i marudzę pod nosem że wszystko mi dziś na złość nae=wet woda gotuje się wiecznośc a julka mamusiu ale ja julia ty się nie odzywaj bo mam nerwa musi mi przejśc i dalej marudze pod nosem a julka nie to nie ale jak byś włączyła czajnik to byś szybciej miała tą kawę...............i poszła :-D:-D:-Dnormalnie głupio mi było i śmiać mi się chciało:-D:-D

u mnie standart dzieciaki leżą i zawiązują zadełko iu siebie w pokoju antonio zasnął a ja na bb:-d:-d:-dmy już po obiadku:tak:
Ja jestem zakęcona jak słoik słuchajcie nalałam wody do czajnika na kawulca i czekam chodzę po kuchni i marudzę pod nosem że wszystko mi dziś na złość nae=wet woda gotuje się wiecznośc a julka mamusiu ale ja julia ty się nie odzywaj bo mam nerwa musi mi przejśc i dalej marudze pod nosem a julka nie to nie ale jak byś włączyła czajnik to byś szybciej miała tą kawę...............i poszła :-d:-d:-dnormalnie głupio mi było i śmiać mi się chciało:-d:-d
:-d:-d:-d:-d

hej dziewczyny
dzienks malina za życzonka
ty wpracy ja w domu
a w sobote przyjedzie do pobierowa myszuuunia i sie zobaczymy:-Dchwalę się:-D
ja standardowo wszystkiego mam dość:tak::baffled:
m mnie wkurza ,dzieci ,pogoda.,wczasowicze,praca....
:rofl2:

reklama
Do góry