reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe skarby :)

Witam

ANIU gratuluje Miloszka !!!
Damianek super! widze ze bardzo dobrze sie bawil w tym aqua parku :-)

RONDZIA sliczne zboje!!

Magda radze sobie calkiem dobrze o dziwo :)
Nicole jest super siotra pomaga we wszystkim :) spiewa Nikosiowi a On o dziwo lubi te wrzaski :))) ogolnie widze ze oboje bardzo sa juz ze soba zrzyci i jedno i drugie strasznie reaguje na swoj glos :)
Nicole juz opowiada jak to bedzie gdy Ona bedzie mama... az sie boje hehehhe

Wczoraj sobie grilowalismy :D
bylo calkiem sympatycznie chlopaki grali w rzutki, dzieciaki sie kapaly ... my tez wskoczylysmy do basenu a co! ;)
Nikosiowi zamoczylismy nozki tak mu sie dobrze zrobilo ze odrazu zasnal :D

Załączniki

• BAS.jpg
    BAS.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 36
  • BASE.jpg
    BASE.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Bez tatusia ? Uuuu Anka hiper kobita z Ciebie !:tak:
Ja się kompletnie nie nadaję na samotne podróże ! Bez Roberta z pewnością bym nie pojechała nawet na tydzień na wakacje !

Nie mam co marzyć o odpoczynku , póki co marzę o luksusie zwanym wolnym czasem :szok:

Niusia zdrowa i pogodna , właśnie siedzi tam gdzie król piechotą chodził i mnie wooołaaa !
Pa !

Niom......Paweł niestety nie dostał urlopu w pracy, dlatego pojechałam z Damiankiem sama.
W Hurghadzie mam trochę znajomych więc sie nie nudziliśmy :-) Rano zawsze na plaże lub basen a popołudniu po znajomych:-) na pogaduchy.Wracaliśmy skonani.A tydzień zleciał nie wiadomo kiedy. Ledwo zdążyłam wrócić a już mi się tęskni za tym całym klimatem.

Teraz to mogę sobie pomarzyć.......

Ale planujemy sobie już wakacje z naszymi dwoma chłopakami:-)

Pozdrowionka

Matko Święta jaki Jasiek wielki :szok:
A jaka matka zrelaksowana !
A Michaś szczuplizna jak moja Niuśka.

Wypoczywacie jeszcze gdzieś , czy już wróciliście ?

U mnie właściwie bez zmian :wściekła/y: praca !

Alllllllllleeeee słodziak!!!!!z Jaśka

Michał rzeczywiście kawał chłopa.Wygląda na wysokiego - ile ma cm wzrostu.Damian ma 110 dokładnie i waży 20 kg.Ostatnio trochę schudł wszystkie portki mu spadają z tyłka..

Pozdrówki

Hello. Michs tez oscyluje w tych granicach. 4 miesiace temu mial 108 cm i 20 kg. Teraz cholera wie. Ale generalnie walczymy zeby zarl...
Bylismy teraz tydzien nad jeziorem. Znaczy ja z chlopakami wiec zaje... wypoczeta wrocilam po walce z dwoma 24 h. W sierpniu jedziemy wszyscy. Teraz dwa tygodnie w domu, musze przy okazji Jasiule ustawic bo mi sie strasznie rozregulowal i swiruje... A tylko na zdjeciach duzy wyglada. Generalnie szczuplaczek..
No a w pazdzierniku do roboty...

reklama
Acha dzięki:-)
wklejam fotkę ......cięzarówki:-)

06ad0a22e0.jpeg

i mam newsa....Damianowi idą szóstki - ZĄBKI

Do góry