reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

hahaha Monika trzeba było mu dać na drugie:-D:eek: HANIA:-) hehehe w końcu jak Jan może być Marią ROKITĄ:szok:...czemu nie :rofl2:

No tak czujeże będzie chłoptaś .... i już w sumie się tak nastawiłam.Damian cały czas mówi o braciszku więc pozostaje mi tylko czekać do USG.
24 idę do lekarza....może się już coś okaże

Papatki

reklama
Witam,

Aniu - ja do tej pory czuje chlopczyka, Sonia ciagle mowi o Romku, ze bedzie miala braciszka, a lekarz wychodzi z zalozenia, ze bedzie dziewczynka, tak wiec ostro kombinujemy nad imieniem, bo ciagle cos nam nie pasuje :baffled:

Magda - godne pogardy, to zachowanie dyrektorki. Ja co prawda zamierzam Sonie rok wczesniej poslac do szkoly, ale nie wyobrazam sobie, jakby ja przeniesli bez mojej wiedy do 6-latkow. Tez ma swoja kolezanke i nie mam zamiaru zmieniac jej grupy, bede ja szkolic w domu i zobacze czy sie nadaje do szkoly. Na pewno nie bedzie o tym decydowac dyrekcja. Dobrze, ze w pore wszystko wyszlo i Nikola bedzie spokojnie chodzic ze swoja grupa w przyszlym roku.

Rondzia, Monia - fajny lezaczek :-)

Pozdrawiam,

Hejka
Dzisiaj mieliśmy zakończenie roku w przedszkolu.Występy dzieci i poczęstunek.
Fajnie wszystko wyszło.Damian odegrał swoja rolę ,aż byłam dumna.Wyśpiewał też piosenkę po angielsku no i na koniec popisowy taniec z pomponami:-)

Mimo zakończenia roku szkolnego i powitania wakacji Damian będzie chodził do przedszkola przez całe wakacje.Robimy sobie jeszcze w sobotę wypadzik do Hurghady na tydzień i koniec z moim wojażami .

A co u Was ....znowu jak makiem zasiał....

Pozdrowionka

Nikodem konczy dzis miesiac :)

kuk.jpg

poespacerku.jpg

Aniu no to super impreza byla w przedszkolu :)))
Zazdroszcze wyjazdu ja tez chce !! :)))

Sandra az ciekawa jestem jakiej plci bedzie Twoj maluszek :))

Nikodem konczy dzis miesiac :)

Eeee to już stary wyga z niego ;-):tak:

Śliczny stary wyga :-)

a, jak sobie radzisz Monia , mały daje do wiwatu ? Wygląda mi na aniołka !

Niuśka w zeszłym tygodniu załapała zapalenie gardła , ale już wychodzi na prostą .

W wakacje nie będzie chodziła do przedszkola , babcia się nią zajmie z przyjemnością .

Anka no to tym razem na pewno się nie spotkamy :tak: bo ja się nigdzie nie wybieram :wściekła/y:

Noooo pindol jak malowanie:-D

Monika Jasiek jest strasznie podobny do Michaśka.
Na tym drugim zdjęciu ma takie zbójeckie spojrzenie:szok:, ale na trzecim już anołek......

Już niedługo wesoło się zrobi i u mnie...... plucie razem:rofl2: i pewnie różne inne niestworzone rzeczczy o których nam nie piszesz!:-)

reklama
Ale ciuchuteńko:-)
Ja właśnie wróciłam z Egiptowa, było extra.Damian spisał sie na medal- jak zwykle heheh.Tylko że tym razem byliśmy bez tatusia.
Wklejam fotkę z Jungle Aqua Parku
52e1e1e067.jpeg

Do góry