reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Moniaa GRATULACJE .
Widzę że nie było łatwo , dobrze że już to za sobą .Nikodem -jak to chłopak od samego początku musiał dać znać że to jest CHŁOP!
POWODZONKA

Moniaa serdeczne gratulacje !
Nikoś jest boski !

Ania chyba się minełyśmy ja wyleciałam 13 maja i wczoraj wróciłam , byliśmy w hotelu Alaiye Resort & Spa .
Jak się obrobię to wkleję foty .

Magda gdybyśmy się zgadały że będziemy w Turcji i to w tym samym bądź co bądź małym mieście na pewno byśmy się spotkały.Ja byłam od 6 do 20maja.Pogodę całe 2 tygodnie mieliśmy piękną.

Pozdrawiam

Oooo z pewnością Aniu !
My mieliśmy jeden dzień z zachmurzonym niebem i wykorzystaliśmy go na zakupy , reszta dni była upalna . Mieliśmy tak blisko do delfinarium , a wyobraź sobie ,że się nie wybraliśmy :zawstydzona/y::-p
A teraz z trudem wracam do rzeczywistości .

Nooo a co u Was ?

Aaaaa ponieważ w Turcji kupliliśmy Niuśce złote kolczyki to od wczoraj jest szczęśliwą posiadaczką dziurek w uszach.

Witam,

Monia - ogromne gratulacje. Nikolas wspanialy, pogratulowac.

Ania, Magda - no prosze, malo nie brakowalo a moglyscie sie spotkac...

U mnie zawrot glowy. W pracy obowiazkow przybylo, a i na tydzien moja mama przyjechala, wiec i w domu wiecej spraw...

Pozdrawiam,

Magda - a my sie skusiliśmy:-).Miałam to szczęście że wybrali mnie do tańca z delfinkami.Fajne przeżycie ...robiły wszystko to co ja:-) Były słodkie a Damian szalał z radości jak grały w piłkę:-) i jedna z nich o mały włos nie wpadłaby na nas.
Mam nadzieję ,że wypoczęliście:-)
Sandros -mama to szczęście w domu ...może Ci coś ugotuje:-p

Pozdrowionaka

Ostatnia edycja:
A no cisza , każda z nas widzę zalatana !
Widziałam Twój brzuszek Aniu - jest duuuży i śliczny !

Sandra , a Ty nadal nie znasz płci dzidziusia ?

Moniaa jak Nikodem ? Choć ja nie specjalistka to mam wrażenie ,że mały jest podobny do Ciebie i całkowicie inny niż Nicole - ona mocno tatusiowa .

reklama
Witam,

Magda - nadal nie do konca znam plec. Lekarz to chyba zbyt sie boi podac informacje w 100%... albo moj dzidzius jakis niesmialy... Aczkolwiek prawdopodobnie dziewczynka. Ide za niedlugo na USG ale brzucha watroby, bo cos mnie boli w prawym luku podzebrowym - prawdopodbnie pecherzyk zolciowy, ale zobaczymy.

Pozdrawiam,

Do góry