reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Wpadam przelotem.
Dziś miałam 4 godziny praktyk i pierwsze spotkanie z dziećmi ze szkoły podstawowej.
W sumie 4 grupy po ok.20 osób.
Spotkanie się super udało.
Zostaliśmy pochwaleni przez naszą instruktorkę.
icon_lol.gif

Potem była psychologia i tu temat rzeka.
Autyzm i spektrum autyzmu z uwzględnieniem Zespołu Aspergera.
Temat ,który obecnie mnie bardzo interesuje.
Kolejne ćwiczenia też były.
Dziś nawiązywaliśmy kontakt z dzieckiem autystycznym,które miało fiksację bujania i bawiło się grzechotką.(oczywiście wszystko pozorowane przez nas.)
Ciężko,ale się dało.

Kochani uciekam.
Poczytam zaległości po niedzieli.

reklama
witam sie jako pierwsza!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
przez ten upal w domu spac nie moge,dobrze ze dziewczyny spia:-)
wczoraj odpadlam bo zanim sie zorientowalam przyszla niezla burza,polecialam jeszcze kwaitki posciagalam zeby mi wiatr nie pozwalal na dworzu i wylaczylam kompa.
wichura byla niezla.

hej nocnie:-D
wpadłam dobrej nocki wam życzyć:tak:
aaa w realu "wesoła szkoła " komplet kosztuje 149 zł:tak:
no a taerz zmykam się prysznicować i lulu bo praca & upał & @ to złe połączenie:-p

o prosze jak tanio.ja na stronie dropsa kupilam za 189zl ale to komple wesolej szkoly plus dodatkowo cwiczenia w pisaniu i liczeniu i zeszyt do lektur.bo ten zwykly komlpet to 156zl u nich.

swoja droga jak zobaczylam jakie lektury sa w 2 klasie bo Paulina tez do drugiej idzie to wlosy mi sie zjezyly,tyle stron:szok::szok::szok::szok::szok:
ale dobrze ze terpeutka juz jedna gruba z Paulina przerobila,teraz czytaja Sierotke Marysie i krasnoludki.bede miala z glowy chociaz:-):-):-):-)

Witam.
Wpadam przelotem.
Dziś miałam 4 godziny praktyk i pierwsze spotkanie z dziećmi ze szkoły podstawowej.
icon_lol.gif

Dziś nawiązywaliśmy kontakt z dzieckiem autystycznym,które miało fiksację bujania i bawiło się grzechotką.(oczywiście wszystko pozorowane przez nas.)
Ciężko,ale się dało.

Kochani uciekam.

no to fajnie.dobrze ze zajecia Ci sie podobaja

Witam wszystkich z rana :-)

dzis jestem dobrze wyspana więc humorek dopisuje lepszy :tak::tak::tak::tak:
pogoda jaka dziwna,po wczorajszej burzy o wiele wiele chłodniej,pochmurno i co jakiś czas cos tam pada.

Agnes jak ręka???

a dziękuję,już o niebo lepiej..opuchlizna już schodzi,czerwone już blednieje,jeszcze tylko swedzi bardzo ale da się wytrzymać:tak::tak::tak:ważne że już jest ok:-)

A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-:)-:)-(
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

na pewno mysli i na pewno zadzwoni :tak::tak::tak::tak:

slyszalam ze na dolnym slasku strazne nawalnice

a podobno we wrocławiu przypada srednio 10 komarow na jednego mieszkanca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

w sumie niech grzeje ,alto jest.jak za zimno pare dni to chcemy upalow,jak ggoraco to chcemy zimna
przyjdzie jesein to zatesknimy za upalami

oj straszne te nawałnice :tak::tak::tak::tak: wczoraj przez tą jedną godzinę w Polsce zginęło 10osób :tak::tak::tak::tak:

10komarów na mieszkańca? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba 10razy więcej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D to istna plaga :sorry:

Witam.
Wpadam przelotem.
icon_lol.gif

Ciężko,ale się dało.

Kochani uciekam.

ciesze się ze tak bardzo jesteś zadowolona :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam w piątkowy poranek
Toszke sie nie wyspałam bo znów mieliśmy seans filmowy z M do 1- mam ostatnio manie ściągania nowych filmów i dlatego tak:-D

jak kladlam sie spac-czyli kolo 1 zaczął padac deszcz- ufff jaka ulga- od rau m sie lepiej spało

no i dzisiaj tez jest chlodniej- ciesze sie z tego bo nie bede sie pocic tak.....:-):tak:

Witam w upal

Ludzie jak skwar z rana co bedzie w poludnie:baffled:
Ja mam dzis spotkanko z fotografem i mysle wybrac sie troche na basen ewewntualnie zakupki:rofl2:
Musze kupoic sobie torebke bo mi ucho odpadlo:eek:

Zuzkus wszystkiego dobrego i kolejnych lat udanego malzenstwa

A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-:)-:)-(

Wszystkiego naj naj naj :tak::tak::tak: i co najmniej drugie tyle razem :tak:

Witam.
Wpadam przelotem.
...

Miło, że zaglądasz :tak:

Anabuba, chyba z kąpania niaci :baffled: Poważnie planuje odwiedzić Cie w przyszłym tygodniu :tak::tak: Mam nadzieję, że zrealaizuję swoje postanowienie :sorry:

Witam, widać że wczoraj popadało bo od razu więcej nas na bb :-D:-D:-D U mnie burza była w nocy :tak: Ale dobrze się spało :tak: Aczkolwiek tak wiało że przez chwilę miałam stracha :baffled: Ale byłam za bardzo zmęczona żeby nie spac :rofl2:

Do później, spadam się ogazrnąć :sorry:

Witam w piątkowy poranek
Toszke sie nie wyspałam bo znów mieliśmy seans filmowy z M do 1- mam ostatnio manie ściągania nowych filmów i dlatego tak:-D

jak kladlam sie spac-czyli kolo 1 zaczął padac deszcz- ufff jaka ulga- od rau m sie lepiej spało

no i dzisiaj tez jest chlodniej- ciesze sie z tego bo nie bede sie pocic tak.....:-):tak:

a jakie macie nowe filmy????? cos fajnego?

reklama
Do góry